• Polònia - 04/03/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 04/03/2021

  "Polònia" presentarà "Monàrquicament", la paròdia del nou anunci d'Estrella Damm, que explica la gestió del govern amb la monarquia espanyola. I el rei Joan Carles (Toni Albà) protagonitzarà el musical de la setmana amb la cançó "Jo vull ser rei" del grup Els Pets, després de vacunar les seves filles a l'Aràbia Saudita.

  Després del Barçagate, Bartomeu (Pep Plaza) sorprendrà a ritme de la cançó de Doraemon i es descobrirà qui té realment la butxaca màgica. Mentrestant, els candidats a la presidència del Barça visitaran el "Polònia" abans de les eleccions.

  Es descobrirà com seria el Parlament de Catalunya segons qui el presidís. I des del centre de defensa de prevenció d'atacs terroristes, es revelarà la proposta del govern espanyol per combatre qualsevol amenaça: el soldat autònom.

  Mentrestant des de la CUP, Eulàlia Reguant (Judit Martín) i Carles Riera (Cesc Casanovas) preparen les seves reivindicacions per votar a favor de la investidura d'Aragonès.

  També a La Moncloa Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Pablo Casado (David Marcé) es reparteixen els jutges del Consell General del Poder Judicial i intenten adjudicar els de la dreta i els de l'esquerra com si juguessin al Tetris.

  Augmenten els casos de barcelonins que durant el cap de setmana se salten el confinament comarcal per escapar-se a segones residències. Els Mossos d'Esquadra, però, han desenvolupat una tècnica per detectar-los.

  Finalment, l'actriu Victòria Abril (Mireia Portas) interromprà la roda de premsa de Josep Maria Argimon (Xavi Serrano) amb el mateix discurs negacionista que Miguel Bosé (Pep Plaza). Pedro Almodóvar (Cesc Casanovas), cansat de la bogeria dels seus actors, intentarà crear un nou elenc amb els polítics catalans.

  "Polònia" presentarà "Monàrquicament", la paròdia del nou anunci d'Estrella Damm, que explica la gestió del govern amb la monarquia espanyola. I el rei Joan Carles (Toni Albà) protagonitzarà el musical de la setmana amb la cançó "Jo vull ser rei" del grup Els Pets, després de vacunar les seves filles a l'Aràbia Saudita. Després del Barçagate, Bartomeu (Pep Plaza) sorprendrà a ritme de la cançó de Doraemon i es descobrirà qui té realment la butxaca màgica. Mentrestant, els candidats a la presidència del Barça visitaran el "Polònia" abans de les eleccions. Es descobrirà com seria el Parlament de Catalunya segons qui el presidís. I des del centre de defensa de prevenció d'atacs terroristes, es revelarà la proposta del govern espanyol per combatre qualsevol amenaça: el soldat autònom. Mentrestant des de la CUP, Eulàlia Reguant (Judit Martín) i Carles Riera (Cesc Casanovas) preparen les seves reivindicacions per votar a favor de la investidura d'Aragonès. També a La Moncloa Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Pablo Casado (David Marcé) es reparteixen els jutges del Consell General del Poder Judicial i intenten adjudicar els de la dreta i els de l'esquerra com si juguessin al Tetris. Augmenten els casos de barcelonins que durant el cap de setmana se salten el confinament comarcal per escapar-se a segones residències. Els Mossos d'Esquadra, però, han desenvolupat una tècnica per detectar-los. Finalment, l'actriu Victòria Abril (Mireia Portas) interromprà la roda de premsa de Josep Maria Argimon (Xavi Serrano) amb el mateix discurs negacionista que Miguel Bosé (Pep Plaza). Pedro Almodóvar (Cesc Casanovas), cansat de la bogeria dels seus actors, intentarà crear un nou elenc amb els polítics catalans.

 • Polònia - 25/02/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 25/02/2021

  "Polònia" pararà especial atenció als aldarulls de l'última setmana.

  Pere Aragonès (Jordi Soriano), Laura Borràs (Agnès Busquets), Carles
  Puigdemont (Queco Novell) i Oriol Junqueras (Cesc Casanovas) negociaran qui es queda la Conselleria d'Interior a ritme d'"I'll be there for you", la mítica cançó de la sèrie "Friends".

  També es podrà saber com viu totes aquestes nits d'aldarulls Xavier Graset (David Olivares), que cada dia es queda sense programa, perquè es veu obligat a connectar en directe amb les manifestacions.

  I el programa estrenarà un personatge nou: el conseller d'Interior, Miquel Sàmper, (Fermí Fernàndez), que mirarà de defensar els Mossos d'Esquadra assegurant que l'ús de bales de foam és perfectament proporcionat.

  On també hi ha aldarulls és a l'interior del govern espanyol, per les diferències entre el PSOE i Podem. Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Carmen Calvo (Agnès Busquets) descobriran Pablo Echenique (Xavi Espinosa), que s'estrena al programa, i Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) increpant la policia des d'una barricada.

  Després que el PDeCAT s'hagi quedat sense representació al Parlament, Artur Mas (David Marcé) suplicarà tornar a Junts per Catalunya.

  I el "Polònia" acompanyarà Pablo Casado (David Marcé) a buscar una nova seu per al Partit Popular, després d'anunciar que deixaran l'edifici del carrer Génova.

  Salvador Illa (Queco Novell), en veure que no aconseguirà ser president, intentarà recuperar la seva cartera de ministre, que Miquel Iceta (Jordi Soriano) no pensar deixar anar.

  I què se'n farà de les restes de Ciutadans? A "Qui en dona més?", es viurà en directe la subhasta dels objectes més preuats del partit.

  Finalment, a la CUP, David Fernández (Cesc Casanovas) i Dolors Sabater (Agnès Busquets) intentaran destruir la clau de la governabilitat. Una clau que només els ha portat problemes durant els últims 6 anys.

  "Polònia" pararà especial atenció als aldarulls de l'última setmana. Pere Aragonès (Jordi Soriano), Laura Borràs (Agnès Busquets), Carles Puigdemont (Queco Novell) i Oriol Junqueras (Cesc Casanovas) negociaran qui es queda la Conselleria d'Interior a ritme d'"I'll be there for you", la mítica cançó de la sèrie "Friends". També es podrà saber com viu totes aquestes nits d'aldarulls Xavier Graset (David Olivares), que cada dia es queda sense programa, perquè es veu obligat a connectar en directe amb les manifestacions. I el programa estrenarà un personatge nou: el conseller d'Interior, Miquel Sàmper, (Fermí Fernàndez), que mirarà de defensar els Mossos d'Esquadra assegurant que l'ús de bales de foam és perfectament proporcionat. On també hi ha aldarulls és a l'interior del govern espanyol, per les diferències entre el PSOE i Podem. Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Carmen Calvo (Agnès Busquets) descobriran Pablo Echenique (Xavi Espinosa), que s'estrena al programa, i Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) increpant la policia des d'una barricada. Després que el PDeCAT s'hagi quedat sense representació al Parlament, Artur Mas (David Marcé) suplicarà tornar a Junts per Catalunya. I el "Polònia" acompanyarà Pablo Casado (David Marcé) a buscar una nova seu per al Partit Popular, després d'anunciar que deixaran l'edifici del carrer Génova. Salvador Illa (Queco Novell), en veure que no aconseguirà ser president, intentarà recuperar la seva cartera de ministre, que Miquel Iceta (Jordi Soriano) no pensar deixar anar. I què se'n farà de les restes de Ciutadans? A "Qui en dona més?", es viurà en directe la subhasta dels objectes més preuats del partit. Finalment, a la CUP, David Fernández (Cesc Casanovas) i Dolors Sabater (Agnès Busquets) intentaran destruir la clau de la governabilitat. Una clau que només els ha portat problemes durant els últims 6 anys.

 • Polònia - 18/02/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 18/02/2021

  "Polònia" fa un repàs del panorama polític actual després de les eleccions del 14F.

  Francesc Macià (Queco Novell) i Lluís Companys (David
  Marcé) fa 4 dies que estan de festa per celebrar els resultats d'Esquerra Republicana. I és que Pere Aragonès (Jordi Soriano) podria ser el nou president de la Generalitat, però haurà de seguir governant amb Laura Borràs (Agnès Busquets). Ells dos seran els protagonistes del musical "En Miquel i l'Olga tornen", dels Manel, perquè aquesta vegada potser sí que és la bona.

  Salvador Illa (Queco Novell) serà el protagonista del conte "El vestit nou del candidat", un conte que explica la història d'un candidat que es volia presentar a la investidura, però ningú gosava dir-li que no sumava.

  Mentrestant, Jéssica Albiach (Lara Díez) intentarà temptar Pere Aragonès per aconseguir el tripartit.

  Qui no tindrà motius per celebrar res és Carlos Carrizosa (Xavi Serrano), que després de la patacada electoral parodiarà la cançó "Wrecking Ball" de Miley Cyrus, perquè Ciutadans està en fase de demolició. I Aniol Jorquera (Cesc Casanovas) farà una visita guiada pel museu del PDeCAT, que s'ha quedat sense representació al Parlament.

  Després de l'arribada al Parlament del partit d'ultradreta Vox, Ignacio Garriga (Oscar Kapoya) tornarà al plató del "Polònia" amb l'objectiu de tancar TV3. Per sort, Jordi Basté (Pep Plaza) i Mònica Terribas (Agnès Busquets), amb ajuda de Ricard Ustrell (Xavi Espinosa), faran tot el possible per evitar-ho. També s'estrenarà un nou personatge: la versió feixista de la Pilar Rahola: Pilar Fatxola. La tertuliana que Vox necessita per a la cadena.

  Finalment, a "Sense ficció", es descobrirà tot sobre la soca catalana. Una variant del virus que ha aparegut a Catalunya com a conseqüència de fer unes eleccions en plena pandèmia.

  "Polònia" fa un repàs del panorama polític actual després de les eleccions del 14F. Francesc Macià (Queco Novell) i Lluís Companys (David Marcé) fa 4 dies que estan de festa per celebrar els resultats d'Esquerra Republicana. I és que Pere Aragonès (Jordi Soriano) podria ser el nou president de la Generalitat, però haurà de seguir governant amb Laura Borràs (Agnès Busquets). Ells dos seran els protagonistes del musical "En Miquel i l'Olga tornen", dels Manel, perquè aquesta vegada potser sí que és la bona. Salvador Illa (Queco Novell) serà el protagonista del conte "El vestit nou del candidat", un conte que explica la història d'un candidat que es volia presentar a la investidura, però ningú gosava dir-li que no sumava. Mentrestant, Jéssica Albiach (Lara Díez) intentarà temptar Pere Aragonès per aconseguir el tripartit. Qui no tindrà motius per celebrar res és Carlos Carrizosa (Xavi Serrano), que després de la patacada electoral parodiarà la cançó "Wrecking Ball" de Miley Cyrus, perquè Ciutadans està en fase de demolició. I Aniol Jorquera (Cesc Casanovas) farà una visita guiada pel museu del PDeCAT, que s'ha quedat sense representació al Parlament. Després de l'arribada al Parlament del partit d'ultradreta Vox, Ignacio Garriga (Oscar Kapoya) tornarà al plató del "Polònia" amb l'objectiu de tancar TV3. Per sort, Jordi Basté (Pep Plaza) i Mònica Terribas (Agnès Busquets), amb ajuda de Ricard Ustrell (Xavi Espinosa), faran tot el possible per evitar-ho. També s'estrenarà un nou personatge: la versió feixista de la Pilar Rahola: Pilar Fatxola. La tertuliana que Vox necessita per a la cadena. Finalment, a "Sense ficció", es descobrirà tot sobre la soca catalana. Una variant del virus que ha aparegut a Catalunya com a conseqüència de fer unes eleccions en plena pandèmia.

 • Polònia - 11/02/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 11/02/2021

  "Polònia" ho té tot a punt per a les eleccions del 14F i estrenarà un nou format: "Eleccions extremes", el programa per als electors que voten al límit.

  Carles Puigdemont (Queco Novell) i Laura Borràs (Agnès Busquets), com si fossin el Ken i la Barbie del mític videoclip d'Aqua, inicien el seu viatge cap a la república celebrant que és la indepe girl a l'indepe world.

  Carlos Carrizosa (Xavi Serrano), en canvi, tindrà un panorama complicat i farà tot el possible per pilotar el seu partit i salvar-lo de l'aterratge forçós que l'espera.

  Mentrestant, Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Carmen Calvo (Agnès Busquets) inflaran el seu candidat, Salvador Illa (Queco Novell), per evitar que acabi punxant abans de les eleccions.

  Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Oriol Junqueras (Cesc Casanovas) es convertiran en Indiana Jones per trobar la cripta que guarda les essències del partit i hauran de superar les proves del guardià: Francesc Macià (Queco Novell).

  I després de presentar una queixa a la Junta Electoral, Àngels Chacón (Mireia Portas) tindrà permís per aparèixer a més programes de TV3. Es podrà descobrir quins.

  Aquest any no hi ha Carnaval, però sorprenentment hi ha hagut una increïble demanda de disfresses de polítics, militars i capellans. Un èxit sense precedents per culpa d'un motiu concret: aconseguir la vacuna contra la Covid.

  Qui també fingirà l'impossible per no anar a la mesa electoral és en Miquel, que, després de rebre la notificació de vocal de mesa, està disposat a qualsevol cosa per aconseguir la baixa i no anar-hi.

  "Polònia" ho té tot a punt per a les eleccions del 14F i estrenarà un nou format: "Eleccions extremes", el programa per als electors que voten al límit. Carles Puigdemont (Queco Novell) i Laura Borràs (Agnès Busquets), com si fossin el Ken i la Barbie del mític videoclip d'Aqua, inicien el seu viatge cap a la república celebrant que és la indepe girl a l'indepe world. Carlos Carrizosa (Xavi Serrano), en canvi, tindrà un panorama complicat i farà tot el possible per pilotar el seu partit i salvar-lo de l'aterratge forçós que l'espera. Mentrestant, Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Carmen Calvo (Agnès Busquets) inflaran el seu candidat, Salvador Illa (Queco Novell), per evitar que acabi punxant abans de les eleccions. Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Oriol Junqueras (Cesc Casanovas) es convertiran en Indiana Jones per trobar la cripta que guarda les essències del partit i hauran de superar les proves del guardià: Francesc Macià (Queco Novell). I després de presentar una queixa a la Junta Electoral, Àngels Chacón (Mireia Portas) tindrà permís per aparèixer a més programes de TV3. Es podrà descobrir quins. Aquest any no hi ha Carnaval, però sorprenentment hi ha hagut una increïble demanda de disfresses de polítics, militars i capellans. Un èxit sense precedents per culpa d'un motiu concret: aconseguir la vacuna contra la Covid. Qui també fingirà l'impossible per no anar a la mesa electoral és en Miquel, que, després de rebre la notificació de vocal de mesa, està disposat a qualsevol cosa per aconseguir la baixa i no anar-hi.

 • Polònia - 04/02/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 04/02/2021

  Comença la campanya electoral de les eleccions del 14F amb la tornada d'Oriol Junqueras (Cesc Casanovas), que presentarà les noves assessores de la campanya: la presa i la Ramoneta.

  Laura Borràs (Agnès Busquets) i Pere Aragonès (Jordi Soriano) posaran a prova les possibilitats d'un futur pacte de govern, tot i els dots de seducció de Salvador Illa (Queco Novell) al programa "L'Illa de les temptacions".

  Xavier Graset (David Olivares) s'estrena al programa per entrevistar Eulàlia Reguant (Judit Martín) i Dolors Sabater (Agnès Busquets) per comentar la candidatura de la CUP i les seves discrepàncies internes. Laura Borràs (Agnès Busquets) ho farà a Catalunya Ràdio amb Laura Rosel (Lara Díez) i abans de respondre segons quina pregunta serà rescatada per un equip dels SWAT.

  També es podrà viure el moment del canvi de "look" del candidat del PP a Catalunya, Alejandro Fernández (Toni Albà).

  Mentrestant, Pedro Sánchez (Pep Plaza) farà un "tour" per La Moncloa als nous ministres i explicarà les noves funcions de Miquel Iceta (Jordi Soriano) i Carolina Arias (Alba Florejachs).

  Lluís Llach (Manel Lucas) intentarà salvar Pablo Hasél (Cesc Casanovas) viatjant en el temps i enduent-se'l a una època menys perillosa per als cantautors: la dictadura franquista.

  Finalment, Leo Messi (Jordi Rios) visita "Polònia" i Quim Monzó (Pep Plaza) i Pere Gimferrer (Cesc Casanovas) el felicitaran per la seva última obra i el document en català més llegit de la història.

  Comença la campanya electoral de les eleccions del 14F amb la tornada d'Oriol Junqueras (Cesc Casanovas), que presentarà les noves assessores de la campanya: la presa i la Ramoneta. Laura Borràs (Agnès Busquets) i Pere Aragonès (Jordi Soriano) posaran a prova les possibilitats d'un futur pacte de govern, tot i els dots de seducció de Salvador Illa (Queco Novell) al programa "L'Illa de les temptacions". Xavier Graset (David Olivares) s'estrena al programa per entrevistar Eulàlia Reguant (Judit Martín) i Dolors Sabater (Agnès Busquets) per comentar la candidatura de la CUP i les seves discrepàncies internes. Laura Borràs (Agnès Busquets) ho farà a Catalunya Ràdio amb Laura Rosel (Lara Díez) i abans de respondre segons quina pregunta serà rescatada per un equip dels SWAT. També es podrà viure el moment del canvi de "look" del candidat del PP a Catalunya, Alejandro Fernández (Toni Albà). Mentrestant, Pedro Sánchez (Pep Plaza) farà un "tour" per La Moncloa als nous ministres i explicarà les noves funcions de Miquel Iceta (Jordi Soriano) i Carolina Arias (Alba Florejachs). Lluís Llach (Manel Lucas) intentarà salvar Pablo Hasél (Cesc Casanovas) viatjant en el temps i enduent-se'l a una època menys perillosa per als cantautors: la dictadura franquista. Finalment, Leo Messi (Jordi Rios) visita "Polònia" i Quim Monzó (Pep Plaza) i Pere Gimferrer (Cesc Casanovas) el felicitaran per la seva última obra i el document en català més llegit de la història.

 • Polònia - 28/01/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 28/01/2021

  Salvador Illa (Queco Novell) s'estrena com a candidat protagonitzant el musical "De ministre a president", de la pel·lícula "Hèrcules", de Disney.

  Meritxell Budó (Mireia Portas) i Pere Aragonès (Jordi Soriano) es reuniran amb un executiu de Netflix per vendre la seva idea de sèrie política sobre les eleccions a Catalunya. Una trama política amb massa girs de guió fins i tot per a una ficció.

  Parodiant els companys de l'"APM?", "Polònia" presenta "El defensor de la separació de poders". I també apareix un nou partit per a les eleccions del 14F: Jutges per CAT. Mai la separació de poders havia anat tan junta.

  I a casa d'en Miquel i la Montserrat rebran la visita d'un policia per notificar-los que en Miquel haurà de ser president de mesa electoral en les pròximes eleccions. Com es prendrà la notificació?

  Mentrestant, i gràcies a l'estimat guia del programa Joan Lluís Bozzo (Cesc Casanovas), es descobriran els racons més preciosos i desconeguts del municipi de Santa Cristina dels Lleganyots.

  Jessica Fletcher (Judit Martín) posarà en pràctica les seves habilitats detectivesques per descobrir qui ha organitzat una festa il·legal en un bar.

  En una nova entrega del noticiari No-Do, se sabrà com s'ho estan fent els militars espanyols per rebre la vacuna.

  Finalment, es rebrà la visita del famós youtuber Ibai Llanos (Jordi Soriano) per valorar el nivell del programa i si els seus referents el converteixen en un producte de boomers.

  Salvador Illa (Queco Novell) s'estrena com a candidat protagonitzant el musical "De ministre a president", de la pel·lícula "Hèrcules", de Disney. Meritxell Budó (Mireia Portas) i Pere Aragonès (Jordi Soriano) es reuniran amb un executiu de Netflix per vendre la seva idea de sèrie política sobre les eleccions a Catalunya. Una trama política amb massa girs de guió fins i tot per a una ficció. Parodiant els companys de l'"APM?", "Polònia" presenta "El defensor de la separació de poders". I també apareix un nou partit per a les eleccions del 14F: Jutges per CAT. Mai la separació de poders havia anat tan junta. I a casa d'en Miquel i la Montserrat rebran la visita d'un policia per notificar-los que en Miquel haurà de ser president de mesa electoral en les pròximes eleccions. Com es prendrà la notificació? Mentrestant, i gràcies a l'estimat guia del programa Joan Lluís Bozzo (Cesc Casanovas), es descobriran els racons més preciosos i desconeguts del municipi de Santa Cristina dels Lleganyots. Jessica Fletcher (Judit Martín) posarà en pràctica les seves habilitats detectivesques per descobrir qui ha organitzat una festa il·legal en un bar. En una nova entrega del noticiari No-Do, se sabrà com s'ho estan fent els militars espanyols per rebre la vacuna. Finalment, es rebrà la visita del famós youtuber Ibai Llanos (Jordi Soriano) per valorar el nivell del programa i si els seus referents el converteixen en un producte de boomers.

 • Polònia - 21/01/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 21/01/2021

  Després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya hagi tombat l'ajornament de les eleccions, es descobrirà les reaccions dels candidats a ritme de "One day more", del musical "Els miserables".

  Pedro Sánchez (Pep Plaza) també serà el protagonista d'un altre musical, concretament d'"A mí me vale", de Miki Núñez, per parlar de la seva posició sobre la gestió de la pandèmia.

  Roger Torrent (David Marcé) i Miquel Iceta (Jordi Soriano) donaran la seva opinió sobre la decisió del TSJC.

  Pablo Casado (David Marcé) i Isabel Díaz Ayuso (Lara Díez) visitaran Catalunya per presentar els candidats que han tornat la il·lusió i l'orgull al PP de Catalunya. I no, no són Lorena Roldán (Judit Martín) i Alejandro Fernández (Toni Albà).

  Mentrestant, a "Planta baixa", Ricard Ustrell (Xavi Espinosa) s'estrena al programa per informar sobre la investidura de Joe Biden (David Marcé).

  Carlos Carrizosa entrarà en un confessionari per redimir-se dels seus pecats. I Carles Porta (Fermí Fernández) posarà llum a la foscor sobre els misteris de La Zarzuela i els crims del rei emèrit.

  L'OMS adverteix d'un efecte secundari de les vacunes que ningú s'esperava i que es podrà descobrir en primícia a "Polònia".

  Els atletes d'arreu del món continuen preparant-se per als Jocs Olímpics de Tòquio 2021 i enguany s'hi trobarà una nova modalitat esportiva: el llançament d'indults amb

  Després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya hagi tombat l'ajornament de les eleccions, es descobrirà les reaccions dels candidats a ritme de "One day more", del musical "Els miserables". Pedro Sánchez (Pep Plaza) també serà el protagonista d'un altre musical, concretament d'"A mí me vale", de Miki Núñez, per parlar de la seva posició sobre la gestió de la pandèmia. Roger Torrent (David Marcé) i Miquel Iceta (Jordi Soriano) donaran la seva opinió sobre la decisió del TSJC. Pablo Casado (David Marcé) i Isabel Díaz Ayuso (Lara Díez) visitaran Catalunya per presentar els candidats que han tornat la il·lusió i l'orgull al PP de Catalunya. I no, no són Lorena Roldán (Judit Martín) i Alejandro Fernández (Toni Albà). Mentrestant, a "Planta baixa", Ricard Ustrell (Xavi Espinosa) s'estrena al programa per informar sobre la investidura de Joe Biden (David Marcé). Carlos Carrizosa entrarà en un confessionari per redimir-se dels seus pecats. I Carles Porta (Fermí Fernández) posarà llum a la foscor sobre els misteris de La Zarzuela i els crims del rei emèrit. L'OMS adverteix d'un efecte secundari de les vacunes que ningú s'esperava i que es podrà descobrir en primícia a "Polònia". Els atletes d'arreu del món continuen preparant-se per als Jocs Olímpics de Tòquio 2021 i enguany s'hi trobarà una nova modalitat esportiva: el llançament d'indults amb

 • Polònia - 14/01/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 14/01/2021

  Miquel Iceta (Jordi Soriano), Roger Torrent (David Marcé), Meritxell Budó (Mireia Portas) i Carlos Carrizosa (Xavi Serrano) valoraran les dades per decidir si és bona idea fer les eleccions en plena pandèmia.

  Amb l'onada de fred, la llum no para de pujar i marca rècords històrics. Per què costa tant l'energia? Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Carmen Calvo (Agnès Busquets) trucaran a exministres per intentar resoldre aquest misteri. I es coneixerà el cas d'una persona premiada a la loteria del Nen que ha passat, en menys d'una setmana, de l'opulència a la misèria per culpa de l'elevat preu de la llum.

  Pere Aragonès (Jordi Soriano), Pablo Casado (David Marcé), Isabel Díaz Ayuso (Lara Díez), Pedro Sánchez (Pep Plaza), Carmen Calvo (Agnès Busquets), Meritxell Budó (Mireia Portas) i Alba Vergés (Agnès Busquets) protagonitzaran l'anunci: 11 mesos de pandèmia líders en el desgovern.

  L'absolució del jove Adrià Carrasco, que ha tornat a Catalunya després d'haver-se passat dos anys exiliat a Bèlgica, ha despertat l'interès dels jutges espanyols per preparar-se les oposicions i poder exercir a Bèlgica.

  Inspirant-se en el cantant "youtuber" David Rees i la cançó "De ellos aprendí", feta amb frases de pel·lícules Disney, el musical de la setmana serà una cançó escrita només amb frases que han dit els partits independentistes al llarg del procés.

  Àngels Chacón (Mireia Portas) demanarà l'opinió d'Artur Mas (David Marcé) i Andreu Mas-Colell per fer el nou anunci del PDeCAT.

  Els científics ho explicaran tot sobre la soca britànica del virus que ja s'ha detectat a Catalunya i, finalment, en una nova entrega de "Grans dones de la història", arriba el torn de la princesa del poble: Lady Di.

  Miquel Iceta (Jordi Soriano), Roger Torrent (David Marcé), Meritxell Budó (Mireia Portas) i Carlos Carrizosa (Xavi Serrano) valoraran les dades per decidir si és bona idea fer les eleccions en plena pandèmia. Amb l'onada de fred, la llum no para de pujar i marca rècords històrics. Per què costa tant l'energia? Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Carmen Calvo (Agnès Busquets) trucaran a exministres per intentar resoldre aquest misteri. I es coneixerà el cas d'una persona premiada a la loteria del Nen que ha passat, en menys d'una setmana, de l'opulència a la misèria per culpa de l'elevat preu de la llum. Pere Aragonès (Jordi Soriano), Pablo Casado (David Marcé), Isabel Díaz Ayuso (Lara Díez), Pedro Sánchez (Pep Plaza), Carmen Calvo (Agnès Busquets), Meritxell Budó (Mireia Portas) i Alba Vergés (Agnès Busquets) protagonitzaran l'anunci: 11 mesos de pandèmia líders en el desgovern. L'absolució del jove Adrià Carrasco, que ha tornat a Catalunya després d'haver-se passat dos anys exiliat a Bèlgica, ha despertat l'interès dels jutges espanyols per preparar-se les oposicions i poder exercir a Bèlgica. Inspirant-se en el cantant "youtuber" David Rees i la cançó "De ellos aprendí", feta amb frases de pel·lícules Disney, el musical de la setmana serà una cançó escrita només amb frases que han dit els partits independentistes al llarg del procés. Àngels Chacón (Mireia Portas) demanarà l'opinió d'Artur Mas (David Marcé) i Andreu Mas-Colell per fer el nou anunci del PDeCAT. Els científics ho explicaran tot sobre la soca britànica del virus que ja s'ha detectat a Catalunya i, finalment, en una nova entrega de "Grans dones de la història", arriba el torn de la princesa del poble: Lady Di.

 • Polònia - 07/01/2021
  Veure vídeo

 • Polònia: 2020, no cal que tornis!
  Veure vídeo

  Polònia: 2020, no cal que tornis!

  Per fi ha arribat el final de 2020. Tots ho estàvem esperant i mai n'havíem tingut tantes ganes, oi? Així que per a celebrar-ho, us hem preparat un recull dels millors moments d'un dels anys més difícils de la història del programa. Som conscients que "millors moments de l'any 2020" sembla un oxímoron, però us prometem que amb la selecció de gags que us hem preparat, el 2020 no us semblarà tan espantós.
  Els protagonistes de la nit seran un dels matrimonis més estimats de Catalunya: la Montserrat i en Miquel, qui després de tots aquests mesos de confinaments, franges horàries, PCR's, teletreball, gel hidroalcohòlic i una gran quantitat de paraules que hem introduït al nostre vocabulari diari, es preparen per passar la nit de cap d'any amb la seva bombolla. El problema serà que el que havia de ser una nit de celebració es convertirà en un malson perquè l'ascensor de casa els jugarà una mala passada i hauran de passar la nit de cap d'any atrapats. Aconseguiran fer les campanades?

  Per fi ha arribat el final de 2020. Tots ho estàvem esperant i mai n'havíem tingut tantes ganes, oi? Així que per a celebrar-ho, us hem preparat un recull dels millors moments d'un dels anys més difícils de la història del programa. Som conscients que "millors moments de l'any 2020" sembla un oxímoron, però us prometem que amb la selecció de gags que us hem preparat, el 2020 no us semblarà tan espantós. Els protagonistes de la nit seran un dels matrimonis més estimats de Catalunya: la Montserrat i en Miquel, qui després de tots aquests mesos de confinaments, franges horàries, PCR's, teletreball, gel hidroalcohòlic i una gran quantitat de paraules que hem introduït al nostre vocabulari diari, es preparen per passar la nit de cap d'any amb la seva bombolla. El problema serà que el que havia de ser una nit de celebració es convertirà en un malson perquè l'ascensor de casa els jugarà una mala passada i hauran de passar la nit de cap d'any atrapats. Aconseguiran fer les campanades?

 • Polònia - 17/12/2020
  Veure vídeo

 • Polònia - 10/12/2020
  Veure vídeo

  Polònia - 10/12/2020

  Francisco Franco (Manel Lucas) interpretarà "The sound of the sables", la seva pròpia versió del "The sounds of silence", la mítica cançó de Simon&Garfunkel.

  Després que el Tribunal Suprem hagi anul·lat el tercer grau dels presos polítics, Pere Aragonès (Jordi Soriano) intentarà treure'ls de la presó cavant un túnel.

  Laura Borràs (Agnès Busquets) i Pere Aragonès (Jordi Soriano) presentaran les seves figures mitològiques: l'unicorn de la independència i el minotaure del referèndum pactat.

  Després que l'acte de Vox a Barcelona acabés amb banderes nazis i càntics franquistes, Iván Espinosa de los Monteros (David Olivares) s'estrena al "Polònia" al costat d'Abascal (Noé Blancafort), que no entén per què sempre se'l relaciona amb el nazisme.

  Les xifres de la Covid-19 continuen augmentant. Per això, Pedro Sánchez (Pep Plaza) presentarà el concurs "La patata calenta", amb Alba Vergés (Agnès Busquets) i Josep Maria Argimon (Xavi Serrano) i un ciutadà. A qui esclatarà la patata calenta de la tercera onada?

  Mentrestant, al PSC, Miquel Iceta (Jordi Soriano) rebrà la notícia que han d'aplicar un ERTO al partit.

  El rei emèrit vol tornar a Espanya i, per fer-ho, intentarà demostrarà als Reis Mags d'Orient que ell pot ser-ne un més.

  Finalment, després de 1.000 dies a la presó, Oriol Junqueras (Cesc Casanovas) s'asseu al sofà del "Polònia" per parlar amb el jutge Marchena (Queco Novell) sobre els recursos de la Fiscalia contra el seu tercer grau.

  Francisco Franco (Manel Lucas) interpretarà "The sound of the sables", la seva pròpia versió del "The sounds of silence", la mítica cançó de Simon&Garfunkel. Després que el Tribunal Suprem hagi anul·lat el tercer grau dels presos polítics, Pere Aragonès (Jordi Soriano) intentarà treure'ls de la presó cavant un túnel. Laura Borràs (Agnès Busquets) i Pere Aragonès (Jordi Soriano) presentaran les seves figures mitològiques: l'unicorn de la independència i el minotaure del referèndum pactat. Després que l'acte de Vox a Barcelona acabés amb banderes nazis i càntics franquistes, Iván Espinosa de los Monteros (David Olivares) s'estrena al "Polònia" al costat d'Abascal (Noé Blancafort), que no entén per què sempre se'l relaciona amb el nazisme. Les xifres de la Covid-19 continuen augmentant. Per això, Pedro Sánchez (Pep Plaza) presentarà el concurs "La patata calenta", amb Alba Vergés (Agnès Busquets) i Josep Maria Argimon (Xavi Serrano) i un ciutadà. A qui esclatarà la patata calenta de la tercera onada? Mentrestant, al PSC, Miquel Iceta (Jordi Soriano) rebrà la notícia que han d'aplicar un ERTO al partit. El rei emèrit vol tornar a Espanya i, per fer-ho, intentarà demostrarà als Reis Mags d'Orient que ell pot ser-ne un més. Finalment, després de 1.000 dies a la presó, Oriol Junqueras (Cesc Casanovas) s'asseu al sofà del "Polònia" per parlar amb el jutge Marchena (Queco Novell) sobre els recursos de la Fiscalia contra el seu tercer grau.

 • Polònia - 03/12/2020
  Veure vídeo

  Polònia - 03/12/2020

  A "Polònia" se sabrà com s'està vivint l'aprovació dels pressupostos de l'Estat. Carmen Calvo (Agnès Busquets) vol quedar amb Gabriel Rufián (Ricard Farré) i Pablo Iglesias (Marc Rodríguez), però mirant de no perdre el suport d'Inés Arrimadas (Lara Díaz) de cara a futures votacions.

  Després de tres anys, Cristóbal Montoro (Xavi Serrano) s'acomiadarà dels seus pressupostos. Soraya Sáenz de Santamaría (Agnès Busquets) i Mariano Rajoy (Queco Novell) miraran de donar-li suport, recordant totes les coses bones que encara queden del PP.

  Després que Kilian Jornet intentés el rècord de fer voltes en una pista d'atletisme, Jordi Basté (Pep Plaza), Antonio Baños (David Olivares) i Pilar Rahola (Judit Martín) intentaran batre el rècord de donar voltes al mateix tema. En aquest cas: la pandèmia.

  Isabel Díaz Ayuso (Lara Díaz) mirarà de persuadir les petites empreses catalanes per tributar a la màgica Comunitat de Madrid i pagar menys impostos a ritme d'"Over the rainbow".

  S'acosten les festes de Nadal i hi ha por d'una tercera onada de coronavirus per culpa de les trobades familiars. Això ha provocat la creació d'una nova brigada policial d'investigació: els Patges d'Esquadra.

  Laura Borràs (Agnès Busquets) ha guanyat les primàries i serà la candidata de Junts el 14F. El programa descobrirà com i amb qui ha celebrat la notícia.

  A més, en Miquel (Marc Rodríguez) i la Montserrat (Alba Florejachs) tindran un gran disgust en descobrir que el fill se'ls ha fet autònom.

  I al sofà del programa, Miquel Iceta (Jordi Soriano) mirarà de justificar a Ernest Maragall (Queco Novell) el perquè de l'endarreriment de la reforma del delicte de sedició. Una reforma que el podria perjudicar a les pròximes eleccions autonòmiques.

  A "Polònia" se sabrà com s'està vivint l'aprovació dels pressupostos de l'Estat. Carmen Calvo (Agnès Busquets) vol quedar amb Gabriel Rufián (Ricard Farré) i Pablo Iglesias (Marc Rodríguez), però mirant de no perdre el suport d'Inés Arrimadas (Lara Díaz) de cara a futures votacions. Després de tres anys, Cristóbal Montoro (Xavi Serrano) s'acomiadarà dels seus pressupostos. Soraya Sáenz de Santamaría (Agnès Busquets) i Mariano Rajoy (Queco Novell) miraran de donar-li suport, recordant totes les coses bones que encara queden del PP. Després que Kilian Jornet intentés el rècord de fer voltes en una pista d'atletisme, Jordi Basté (Pep Plaza), Antonio Baños (David Olivares) i Pilar Rahola (Judit Martín) intentaran batre el rècord de donar voltes al mateix tema. En aquest cas: la pandèmia. Isabel Díaz Ayuso (Lara Díaz) mirarà de persuadir les petites empreses catalanes per tributar a la màgica Comunitat de Madrid i pagar menys impostos a ritme d'"Over the rainbow". S'acosten les festes de Nadal i hi ha por d'una tercera onada de coronavirus per culpa de les trobades familiars. Això ha provocat la creació d'una nova brigada policial d'investigació: els Patges d'Esquadra. Laura Borràs (Agnès Busquets) ha guanyat les primàries i serà la candidata de Junts el 14F. El programa descobrirà com i amb qui ha celebrat la notícia. A més, en Miquel (Marc Rodríguez) i la Montserrat (Alba Florejachs) tindran un gran disgust en descobrir que el fill se'ls ha fet autònom. I al sofà del programa, Miquel Iceta (Jordi Soriano) mirarà de justificar a Ernest Maragall (Queco Novell) el perquè de l'endarreriment de la reforma del delicte de sedició. Una reforma que el podria perjudicar a les pròximes eleccions autonòmiques.

 • Polònia - 26/11/2020
  Veure vídeo

  Polònia - 26/11/2020

  Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Carmen Calvo (Agnès Busquets) aprofiten la setmana del Black Friday per decidir quina vacuna contra la Covid compraran.

  Franco (Manel Lucas) i Carmen Polo (Mireia Portas) aconseguiran entrar al Pazo de Meirás per endur-se'n els béns familiars abans que es faci l'inventari.

  Es podran veure les reaccions de Pablo Casado (David Marcé), Inés Arrimadas (Lara Díaz) i Santiago Abascal (Noé Blancafort) contra la nova reforma educativa proposada per Isabel Celaá (Judit Martín) a ritme de l'"Aserejé".

  Les reunions d'amics i familiars amenacen de comprometre la desescalada, i el govern de la Generalitat ha creat la figura del "zitzanyer". El seu objectiu és crear zitzània per evitar les trobades socials.

  La situació al govern continua sent crítica i per aconseguir la pau entre ERC i Junts, Ramon Tremosa (Queco Novell), Pere Aragonès (Jordi Soriano), Meritxell Budó (Mireia Portas) i Alba Vergés (Agnès Busquets) assistiran a teràpia de grup.

  I finalment, Chakir el Homrani (Cesc Casanovas) s'estrena al programa amb una missió de govern molt important. La voleu descobrir?

  Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Carmen Calvo (Agnès Busquets) aprofiten la setmana del Black Friday per decidir quina vacuna contra la Covid compraran. Franco (Manel Lucas) i Carmen Polo (Mireia Portas) aconseguiran entrar al Pazo de Meirás per endur-se'n els béns familiars abans que es faci l'inventari. Es podran veure les reaccions de Pablo Casado (David Marcé), Inés Arrimadas (Lara Díaz) i Santiago Abascal (Noé Blancafort) contra la nova reforma educativa proposada per Isabel Celaá (Judit Martín) a ritme de l'"Aserejé". Les reunions d'amics i familiars amenacen de comprometre la desescalada, i el govern de la Generalitat ha creat la figura del "zitzanyer". El seu objectiu és crear zitzània per evitar les trobades socials. La situació al govern continua sent crítica i per aconseguir la pau entre ERC i Junts, Ramon Tremosa (Queco Novell), Pere Aragonès (Jordi Soriano), Meritxell Budó (Mireia Portas) i Alba Vergés (Agnès Busquets) assistiran a teràpia de grup. I finalment, Chakir el Homrani (Cesc Casanovas) s'estrena al programa amb una missió de govern molt important. La voleu descobrir?

 • Polònia - 19/11/2020
  Veure vídeo

  Polònia - 19/11/2020

  "Polònia" es prepara per a la desescalada

  Se sabrà tota la veritat sobre les filtracions que han provocat un nou xoc entre els socis de g
  overn. Ramon Tremosa (Queco Novell) i Pere Aragonès (Jordi Soriano) discutiran sobre qui és l'autor d'aquestes filtracions.

  Els contes també s'han adaptat als nous temps, com és el cas de "La faula del coronavirus", una nova versió del tradicional conte de la cigala i la formiga amb Isabel Díaz Ayuso (Lara Díaz) fent de cigala i Pere Aragonès (Jordi Soriano) en el paper de formiga.

  Carles Puigdemont (Queco Novell) ha fundat "El Club de la Llista", un selecte grup de militants de Junts, com Laura Borràs (Agnès Busquets) i Damià Calvet (David Marcé), que es troben cada setmana al soterrani de la Casa de la República per barallar-se per un lloc a les llistes electorals.

  Pablo Casado (David Marcé) buscarà lloc al centre, però ho farà de forma literal, intentant aparcar el cotxe del PP en un espai impossible. I al sofà, Oriol Mitjà (Xavi Espinosa) i Alba Vergés (Agnès Busquets) es barallaran per saber qui està gestionant millor la pandèmia: Madrid o Catalunya?

  L'estimat Aniol Jorquera (Cesc Casanovas) farà una visita guiada pel museu dels refredats normals. I com haurien estat els grans esdeveniments històrics en temps de pandèmia? Aquesta setmana viatjarà fins a la batalla de Waterloo.

  Continuen apareixent diners amagats de Joan Carles de Borbó. El descobriment de tants diners amagats està fent que apareguin buscadors de maletins arreu del món. Un gag que no farà gaire gràcia al jutge Guevara (Marc Rodríguez), que visitarà el "Polònia" disposat a aturar la gravació del programa.

  I a "Grans dones de la història" ha arribat el moment de conèixer més Anjeze Gonxha Bojaxhiu, tot i que probablement us soni més com a mare Teresa de Calcuta (Judit Martín).

  "Polònia" es prepara per a la desescalada Se sabrà tota la veritat sobre les filtracions que han provocat un nou xoc entre els socis de govern. Ramon Tremosa (Queco Novell) i Pere Aragonès (Jordi Soriano) discutiran sobre qui és l'autor d'aquestes filtracions. Els contes també s'han adaptat als nous temps, com és el cas de "La faula del coronavirus", una nova versió del tradicional conte de la cigala i la formiga amb Isabel Díaz Ayuso (Lara Díaz) fent de cigala i Pere Aragonès (Jordi Soriano) en el paper de formiga. Carles Puigdemont (Queco Novell) ha fundat "El Club de la Llista", un selecte grup de militants de Junts, com Laura Borràs (Agnès Busquets) i Damià Calvet (David Marcé), que es troben cada setmana al soterrani de la Casa de la República per barallar-se per un lloc a les llistes electorals. Pablo Casado (David Marcé) buscarà lloc al centre, però ho farà de forma literal, intentant aparcar el cotxe del PP en un espai impossible. I al sofà, Oriol Mitjà (Xavi Espinosa) i Alba Vergés (Agnès Busquets) es barallaran per saber qui està gestionant millor la pandèmia: Madrid o Catalunya? L'estimat Aniol Jorquera (Cesc Casanovas) farà una visita guiada pel museu dels refredats normals. I com haurien estat els grans esdeveniments històrics en temps de pandèmia? Aquesta setmana viatjarà fins a la batalla de Waterloo. Continuen apareixent diners amagats de Joan Carles de Borbó. El descobriment de tants diners amagats està fent que apareguin buscadors de maletins arreu del món. Un gag que no farà gaire gràcia al jutge Guevara (Marc Rodríguez), que visitarà el "Polònia" disposat a aturar la gravació del programa. I a "Grans dones de la història" ha arribat el moment de conèixer més Anjeze Gonxha Bojaxhiu, tot i que probablement us soni més com a mare Teresa de Calcuta (Judit Martín).

Anar al contingut