• Especial millors moments
  Veure vídeo

  Especial millors moments

  Un programa especial de "Polònia" amb els millors moments de la temporada 2020/21. Recordem si Isabel Díaz Ayuso (Lara Díez) va aconseguir o no el croissant del cambrer més temut pels parlamentaris. Riem amb l'espectacle d'Improshow del govern de la Generalitat i patim amb el català a l'UCI i els seus últims segons de vida.

  També descobrim que les primàries són els pares i el programa se suma a la festa que van muntar des del cel Francesc Macià (Queco Novell) i Lluís Companys (David Marcé) després de la victòria d'Esquerra Republicana.

  També tenim temps de visitar museus com el del PDeCAT i viatjar al passat per veure com eren els debats polítics durant el nazisme.

  Un programa especial de "Polònia" amb els millors moments de la temporada 2020/21. Recordem si Isabel Díaz Ayuso (Lara Díez) va aconseguir o no el croissant del cambrer més temut pels parlamentaris. Riem amb l'espectacle d'Improshow del govern de la Generalitat i patim amb el català a l'UCI i els seus últims segons de vida. També descobrim que les primàries són els pares i el programa se suma a la festa que van muntar des del cel Francesc Macià (Queco Novell) i Lluís Companys (David Marcé) després de la victòria d'Esquerra Republicana. També tenim temps de visitar museus com el del PDeCAT i viatjar al passat per veure com eren els debats polítics durant el nazisme.

 • Especial televisió
  Veure vídeo

  Especial televisió

  Durant la temporada s'han parodiat una infinitat de programes televisius, d'abans i ara, actuals i de temps immemorials, i ara s'han seleccionat els que, des del punt de vista del programa, val la pena recordar.

  Un capítol de "Polònia" amb molta màgia i per això no hi podia faltar el Mago Pop i els trucs al rei emèrit. I amb la calor d'aquest juliol es recordaran les previsions meteorològiques de Tomàs Molina (David Olivares) i la seva lluita contra la seva màxima competència: Francesc Mauri (Xavi Espinosa).

  També es podrà tornar a aprendre a construir un hospital com el Zendal, pas a pas, gràcies als "Bricoheroes". I es resoldran "Crims", no es caurà en la temptació a l'"Illa de les temptacions", s'informarà amb el noticiari NO-DO i es gaudirà d'un dels capítols de la sèrie "Gambit de dama", amb Laura Borràs (Agnès Busquets) de protagonista.

  Durant la temporada s'han parodiat una infinitat de programes televisius, d'abans i ara, actuals i de temps immemorials, i ara s'han seleccionat els que, des del punt de vista del programa, val la pena recordar. Un capítol de "Polònia" amb molta màgia i per això no hi podia faltar el Mago Pop i els trucs al rei emèrit. I amb la calor d'aquest juliol es recordaran les previsions meteorològiques de Tomàs Molina (David Olivares) i la seva lluita contra la seva màxima competència: Francesc Mauri (Xavi Espinosa). També es podrà tornar a aprendre a construir un hospital com el Zendal, pas a pas, gràcies als "Bricoheroes". I es resoldran "Crims", no es caurà en la temptació a l'"Illa de les temptacions", s'informarà amb el noticiari NO-DO i es gaudirà d'un dels capítols de la sèrie "Gambit de dama", amb Laura Borràs (Agnès Busquets) de protagonista.

 • Especial pandèmia
  Veure vídeo

  Especial pandèmia

  Com s'ha viscut la pandèmia sota la mirada del "Polònia"? Un resum d'un any que no ha estat gens fàcil per a ningú, en què intentar fer humor de la situació ha estat una batalla duríssima. Tot i això, la pandèmia ha proporcionat un munt de moments, com quan havies de tenir un màster per aprendre a recollir els fills a l'escola. Es recorda aquell gag, perquè encara costen d'entendre les instruccions, després de tot un curs escolar.

  També es fa memòria de les fases de la desescalada, el confinament perimetral, els pixapins convertits en zombis que van a la muntanya, o com va ser el primer sopar un cop les restriccions ho van permetre. A més es reviuran com van ser les festes de Nadal en plena pandèmia, i com Fernando Simón (Queco Novell) es va convertir en el Grinch per intentar protegir-nos de la Covid.

  Es descobreix, un altre cop, qui eren els membres del Procicat i com es feien les reunions, i es torna a constatar que tot ha estat una autèntica bogeria d'any.

  En definitiva, un programa que resumeix, amb tot l'humor que ha estat possible, un any que no s'oblidarà mai.

  Com s'ha viscut la pandèmia sota la mirada del "Polònia"? Un resum d'un any que no ha estat gens fàcil per a ningú, en què intentar fer humor de la situació ha estat una batalla duríssima. Tot i això, la pandèmia ha proporcionat un munt de moments, com quan havies de tenir un màster per aprendre a recollir els fills a l'escola. Es recorda aquell gag, perquè encara costen d'entendre les instruccions, després de tot un curs escolar. També es fa memòria de les fases de la desescalada, el confinament perimetral, els pixapins convertits en zombis que van a la muntanya, o com va ser el primer sopar un cop les restriccions ho van permetre. A més es reviuran com van ser les festes de Nadal en plena pandèmia, i com Fernando Simón (Queco Novell) es va convertir en el Grinch per intentar protegir-nos de la Covid. Es descobreix, un altre cop, qui eren els membres del Procicat i com es feien les reunions, i es torna a constatar que tot ha estat una autèntica bogeria d'any. En definitiva, un programa que resumeix, amb tot l'humor que ha estat possible, un any que no s'oblidarà mai.

 • Polònia - 01/07/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 01/07/2021

  Aquesta setmana, a "Polònia", després de donar la benvinguda a l'estiu, de celebrar la revetlla de Sant Joan i la de Sant Pere i celebrar que tornen els festivals de música, ens hem quedat amb ganes de continuar ballant. És per això que us hem preparat un programa especial amb els millors musicals de la temporada i recordarem els grans èxits que l'equip del programa hem estat taral·lejant sense parar setmana rere setmana.

  Aquesta setmana, a "Polònia", després de donar la benvinguda a l'estiu, de celebrar la revetlla de Sant Joan i la de Sant Pere i celebrar que tornen els festivals de música, ens hem quedat amb ganes de continuar ballant. És per això que us hem preparat un programa especial amb els millors musicals de la temporada i recordarem els grans èxits que l'equip del programa hem estat taral·lejant sense parar setmana rere setmana.

 • Polònia - 24/06/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 24/06/2021

  Aquesta setmana a "Polònia", arriben els indults dels presos polítics i descobrirem com s'ha viscut la notícia dins i fora la presó.
  Sabrem com han rebut la notícia de l'indult Pere Aragonès (Jordi Soriano), Pedro Sánchez (Pep Plaza) i la justícia europea. .
  També podeu anar preparant les crispetes, perquè arriba al programa "Els indults del rei", la paròdia de la pel·lícula "El discurs del rei", on veurem com el rei Felip VI (Pep Plaza) assisteix a classes per poder signar els indults.
  Parodiarem el nou anunci d'Estrella Damm sota el nom de "Judicialment", amb el jutge Marchena (Queco Novell), Pedro Sánchez (Pep Plaza), Carmen Calvo (Agnès Busquets), Isabel Díaz Ayuso (Lara Díez), Pablo Casado (David Marcé), Ortega Smith (Albert Mèlich), Santiago Abascal (Noé Blancafort), Oriol Junqueras (Cesc Casanovas) i Carme Forcadell (Mireia Portas) de protagonistes de l'spot.
  I qui també s'ha volgut fer eco de la notícia sobre els indults és el noticiari el NO-DO, que avisarà del perill que corren els espanyols ara que els enemics d'Espanya han estat alliberats.
  Ara que les mascaretes deixaran de ser obligatòries, al Sense Ficció parlarem del cas d'un empresari que ha invertit tot el que tenia en una botiga de mascaretes. Quin futur li espera.
  Dani Jiménez (Albert Mèlich) ens continuarà transmetent la seva passió per la ciència i ens ensenyarà a fabricar els nostres propis petards. I és que tot i haver passat la revetlla de Sant Joan, ens queda la de Sant Pere.
  Salvador Illa (Queco Novell) coneixerà algú molt important que ha vingut fins al "Polònia" a tutelar la seva imitació: el Salvador Illa real.
  I, finalment, acabarem el programa amb un dels moments més esperats: la sortida dels presos polítics.

  Aquesta setmana a "Polònia", arriben els indults dels presos polítics i descobrirem com s'ha viscut la notícia dins i fora la presó. Sabrem com han rebut la notícia de l'indult Pere Aragonès (Jordi Soriano), Pedro Sánchez (Pep Plaza) i la justícia europea. . També podeu anar preparant les crispetes, perquè arriba al programa "Els indults del rei", la paròdia de la pel·lícula "El discurs del rei", on veurem com el rei Felip VI (Pep Plaza) assisteix a classes per poder signar els indults. Parodiarem el nou anunci d'Estrella Damm sota el nom de "Judicialment", amb el jutge Marchena (Queco Novell), Pedro Sánchez (Pep Plaza), Carmen Calvo (Agnès Busquets), Isabel Díaz Ayuso (Lara Díez), Pablo Casado (David Marcé), Ortega Smith (Albert Mèlich), Santiago Abascal (Noé Blancafort), Oriol Junqueras (Cesc Casanovas) i Carme Forcadell (Mireia Portas) de protagonistes de l'spot. I qui també s'ha volgut fer eco de la notícia sobre els indults és el noticiari el NO-DO, que avisarà del perill que corren els espanyols ara que els enemics d'Espanya han estat alliberats. Ara que les mascaretes deixaran de ser obligatòries, al Sense Ficció parlarem del cas d'un empresari que ha invertit tot el que tenia en una botiga de mascaretes. Quin futur li espera. Dani Jiménez (Albert Mèlich) ens continuarà transmetent la seva passió per la ciència i ens ensenyarà a fabricar els nostres propis petards. I és que tot i haver passat la revetlla de Sant Joan, ens queda la de Sant Pere. Salvador Illa (Queco Novell) coneixerà algú molt important que ha vingut fins al "Polònia" a tutelar la seva imitació: el Salvador Illa real. I, finalment, acabarem el programa amb un dels moments més esperats: la sortida dels presos polítics.

 • Polònia - 17/06/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 17/06/2021

  "Polònia" intentarà superar el repte més important del programa: que no es desfacin les caracteritzacions dels personatges amb les altes temperatures. Tomàs Molina (David Olivares) parlarà de la calor infernal que s'està vivint i Dani Jiménez (Albert Mèlich) aprofitarà per fer un experiment científic refrescant.

  Pedro Sánchez (Pep Plaza) protagonitzarà el musical de la setmana, visitant els presos polítics convençut que n'és el salvador i que li han de donar les gràcies. Ho farà a ritme de "De nada", de la pel·lícula "Vaiana".

  Els espectadors poden anar preparant les crispetes, perquè arriba al programa "Els indults del rei", la paròdia de la pel·lícula "El discurs del rei", on es veurà com el rei Felip VI (Pep Plaza) assisteix a classes per poder signar els indults.

  I ja està tot preparat per a la revetlla de Sant Joan? El CatSalut ha preparat alguns consells perquè aquest Sant Joan no sigui més perillós que mai per la Covid, i sigui només igual de perillós que sempre.

  Després del vídeo viral en què una mare regala la seva primera bossa "Luisvi" a la seva filla, Pedro Sánchez (Pep Plaza) sorprendrà Susana Díaz (Alba Florejachs) amb un regal molt especial: la maleta "Luisvi".

  El pròxim dilluns reobriran les discoteques de tot Catalunya i, per primera vegada en 15 mesos, s'hi podrà tornar a ballar. Arran d'això, moltes persones s'han apuntat a escoles de dansa per intentar recordar com es ballava. Es coneixeran els "Amnèsics pel ball" al "Sense ficció".

  Finalment, es viurà com ha anat la trobada de presidents entre Joe Biden (David Marcé) i Pedro Sánchez (Pep Plaza) i es descobrirà de què s'amaguen Ayuso (Lara Díez) i Almeida (Albert Mèlich) després de la manifestació de diumenge a Colón.

  "Polònia" intentarà superar el repte més important del programa: que no es desfacin les caracteritzacions dels personatges amb les altes temperatures. Tomàs Molina (David Olivares) parlarà de la calor infernal que s'està vivint i Dani Jiménez (Albert Mèlich) aprofitarà per fer un experiment científic refrescant. Pedro Sánchez (Pep Plaza) protagonitzarà el musical de la setmana, visitant els presos polítics convençut que n'és el salvador i que li han de donar les gràcies. Ho farà a ritme de "De nada", de la pel·lícula "Vaiana". Els espectadors poden anar preparant les crispetes, perquè arriba al programa "Els indults del rei", la paròdia de la pel·lícula "El discurs del rei", on es veurà com el rei Felip VI (Pep Plaza) assisteix a classes per poder signar els indults. I ja està tot preparat per a la revetlla de Sant Joan? El CatSalut ha preparat alguns consells perquè aquest Sant Joan no sigui més perillós que mai per la Covid, i sigui només igual de perillós que sempre. Després del vídeo viral en què una mare regala la seva primera bossa "Luisvi" a la seva filla, Pedro Sánchez (Pep Plaza) sorprendrà Susana Díaz (Alba Florejachs) amb un regal molt especial: la maleta "Luisvi". El pròxim dilluns reobriran les discoteques de tot Catalunya i, per primera vegada en 15 mesos, s'hi podrà tornar a ballar. Arran d'això, moltes persones s'han apuntat a escoles de dansa per intentar recordar com es ballava. Es coneixeran els "Amnèsics pel ball" al "Sense ficció". Finalment, es viurà com ha anat la trobada de presidents entre Joe Biden (David Marcé) i Pedro Sánchez (Pep Plaza) i es descobrirà de què s'amaguen Ayuso (Lara Díez) i Almeida (Albert Mèlich) després de la manifestació de diumenge a Colón.

 • Polònia - 10/06/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 10/06/2021

  A "Polònia", Eulàlia Reguant (Judit Martín) i Dolors Sabater (Agnès Busquets) visiten el nou conseller d'Economia, Jaume Giró (Queco Novell), per saber com està el tema dels pressupostos i si s'estan fent polítiques d'esquerres.

  Salvador Illa (Queco Novell) presentarà el seu nou govern a l'ombra, format per consellers alternatius del PSC. I es descobrirà que Catalunya té el curiós rècord de ser el país amb més governs del món.

  El musical de la setmana el protagonitzarà Pablo Casado (David Marcé) fent de Bruno Mars, juntament amb Abascal (Noé Blancafort), Ortega Smith (Albert Mèlich) i Rosa Díez (Mireia Portas), anant cap a la manifestació de la plaça Colón de Madrid contra els indults, mentre ballen a ritme de l'"Uptown Funk".

  I el programa es laurarà bé, perquè Laura Borràs (Agnès Busquets) es veurà cara a cara amb la seva persona preferida: la Laura Borràs real.

  El jutge Marchena (Queco Novell) s'examinarà per veure si supera la revisió de la justícia europea. Ho aconseguirà?

  Ja hi ha les primeres novetats del Saló de l'Automòbil 2021 i, aquest any, la més important és una tecnologia que permet testar la seguretat dels nous models de cotxe: els Ciutadans de proves. Un sistema capaç de rebre impactes forts i continuar com si res.

  Miquel Iceta (Jordi Soriano) presentarà "Prat-Extender", un allargament d'aeroport que acabarà amb els complexos dels empresaris catalans.

  I torna el treballador del sector serveis més temut pels polítics: el cambrer del croissant. Aquesta vegada se les veurà amb Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Carmen Calvo (Agnès Busquets) amb un croissant per trams energètics.

  A "Polònia", Eulàlia Reguant (Judit Martín) i Dolors Sabater (Agnès Busquets) visiten el nou conseller d'Economia, Jaume Giró (Queco Novell), per saber com està el tema dels pressupostos i si s'estan fent polítiques d'esquerres. Salvador Illa (Queco Novell) presentarà el seu nou govern a l'ombra, format per consellers alternatius del PSC. I es descobrirà que Catalunya té el curiós rècord de ser el país amb més governs del món. El musical de la setmana el protagonitzarà Pablo Casado (David Marcé) fent de Bruno Mars, juntament amb Abascal (Noé Blancafort), Ortega Smith (Albert Mèlich) i Rosa Díez (Mireia Portas), anant cap a la manifestació de la plaça Colón de Madrid contra els indults, mentre ballen a ritme de l'"Uptown Funk". I el programa es laurarà bé, perquè Laura Borràs (Agnès Busquets) es veurà cara a cara amb la seva persona preferida: la Laura Borràs real. El jutge Marchena (Queco Novell) s'examinarà per veure si supera la revisió de la justícia europea. Ho aconseguirà? Ja hi ha les primeres novetats del Saló de l'Automòbil 2021 i, aquest any, la més important és una tecnologia que permet testar la seguretat dels nous models de cotxe: els Ciutadans de proves. Un sistema capaç de rebre impactes forts i continuar com si res. Miquel Iceta (Jordi Soriano) presentarà "Prat-Extender", un allargament d'aeroport que acabarà amb els complexos dels empresaris catalans. I torna el treballador del sector serveis més temut pels polítics: el cambrer del croissant. Aquesta vegada se les veurà amb Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Carmen Calvo (Agnès Busquets) amb un croissant per trams energètics.

 • Polònia - 03/06/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 03/06/2021

  A "Polònia" es viurà la primera trobada entre presidents. Pere Aragonès (Jordi Soriano) es reunirà amb Pedro Sánchez (Pep Plaza) per parlar sobre els indults.

  Mentrestant, Pablo Casado (David Marcé) i José Luis Martínez-Almeida (Albert Mèlich) intentaran recollir signatures contra els indults, sense gaire èxit. Mariano Rajoy (Queco Novell) i Esperanza Aguirre (Mireia Portas) miraran d'ensenyar-los els trucs que ells utilitzaven per aconseguir-ho.

  A "Polònia" es viurà la primera trobada entre presidents. Pere Aragonès (Jordi Soriano) es reunirà amb Pedro Sánchez (Pep Plaza) per parlar sobre els indults. Mentrestant, Pablo Casado (David Marcé) i José Luis Martínez-Almeida (Albert Mèlich) intentaran recollir signatures contra els indults, sense gaire èxit. Mariano Rajoy (Queco Novell) i Esperanza Aguirre (Mireia Portas) miraran d'ensenyar-los els trucs que ells utilitzaven per aconseguir-ho.

 • Polònia - 27/05/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 27/05/2021

  A "Polònia", arriba Pere Aragonès (Jordi Soriano) preparat per governar. Se sabrà com ha estat el seu primer dia com a president de la Generalitat i també es presentaran alguns dels nous fitxatges del govern per ocupar les diferents conselleries.

  Qui no ha rebut gaire bé la notícia del nou conseller d'Economia és Eulàlia Reguant (Judit Martín) que, des que es va anunciar qui ocuparia el càrrec, ha tingut el que es coneix en termes mèdics com a "patatús".

  A "Polònia", arriba Pere Aragonès (Jordi Soriano) preparat per governar. Se sabrà com ha estat el seu primer dia com a president de la Generalitat i també es presentaran alguns dels nous fitxatges del govern per ocupar les diferents conselleries. Qui no ha rebut gaire bé la notícia del nou conseller d'Economia és Eulàlia Reguant (Judit Martín) que, des que es va anunciar qui ocuparia el càrrec, ha tingut el que es coneix en termes mèdics com a "patatús".

 • Especial Polònia 15 anys
  Veure vídeo

  Especial Polònia 15 anys

  Toni Soler és l'encarregat de presentar aquesta gala que, per un cúmul de circumstàncies, no es desenvolupa tal com estava prevista i s'acabarà convertint en un embogit "Pel davant i pel darrere" protagonitzat per alguns dels personatges més recordats i estimats d'aquest 15 anys.

  Així, doncs, reapareixeran personatges com: Ángel Acebes (Bruno Oro), José Montilla (Sergi Mas), Joan Saura (Cesc Casanovas), Josep-Lluís Carod-Rovira (Toni Albà), Artur Mas (Bruno Oro), Mariano Rajoy (Queco Novell), Esperanza Aguirre (Mireia Portas), Joaquim Nadal (Cesc Casanovas), Soraya Sáenz de Santamaría (Agnès Busquets), Josep Antoni Duran i Lleida (Xavier Serrano), Francisco Franco (Manel Lucas), el rei emèrit (Toni Albà), la infanta Elena (Judit Martín), Ferran Adrià (Cesc Casanovas), el Mindundi (Roger de Gràcia), Teresa Forcades (Mireia Portas) o Quim Monzó (Pep Plaza).

  Aquest especial comptarà també amb la col·laboració especial de Carlos Latre, que també s'ha volgut sumar a aquesta celebració dels 15 anys amb un dels seus personatges més entranyables.

  Toni Soler és l'encarregat de presentar aquesta gala que, per un cúmul de circumstàncies, no es desenvolupa tal com estava prevista i s'acabarà convertint en un embogit "Pel davant i pel darrere" protagonitzat per alguns dels personatges més recordats i estimats d'aquest 15 anys. Així, doncs, reapareixeran personatges com: Ángel Acebes (Bruno Oro), José Montilla (Sergi Mas), Joan Saura (Cesc Casanovas), Josep-Lluís Carod-Rovira (Toni Albà), Artur Mas (Bruno Oro), Mariano Rajoy (Queco Novell), Esperanza Aguirre (Mireia Portas), Joaquim Nadal (Cesc Casanovas), Soraya Sáenz de Santamaría (Agnès Busquets), Josep Antoni Duran i Lleida (Xavier Serrano), Francisco Franco (Manel Lucas), el rei emèrit (Toni Albà), la infanta Elena (Judit Martín), Ferran Adrià (Cesc Casanovas), el Mindundi (Roger de Gràcia), Teresa Forcades (Mireia Portas) o Quim Monzó (Pep Plaza). Aquest especial comptarà també amb la col·laboració especial de Carlos Latre, que també s'ha volgut sumar a aquesta celebració dels 15 anys amb un dels seus personatges més entranyables.

 • Polònia - 20/05/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 20/05/2021

  Al "Polònia" no falten motius de celebració, perquè, després de tres mesos de baralles, ja hi ha govern. Pere Aragonès (Jordi Soriano), Jordi Sànchez (Cesc Casanovas), Francesc Macià (David Marcé), Lluís Companys (David Marcé), Salvador Illa (Queco Novell), Miquel Iceta (Jordi Soriano), Carles Puigdemont (Queco Novell), Eulàlia Reguant (Judit Martín) i Carlos Carrizosa (Xavi Serrano) protagonitzaran el musical "Ja hi ha govern", parodiant l'"It's raining men", de Geri Halliwell.

  Mentrestant, Carles Riera (Cesc Casanovas), Elisenda Paluzie (Alba Florejachs) i Pilar Rahola (Judit Martín) es discutiran per penjar-se la medalla de qui ha estat més important per aconseguir l'acord.

  Qui no tindrà ànims ni per sortir del llit és Salvador Illa (Queco Novell), que no està preparat per a la sessió d'investidura. En canvi, Carlos Carrizosa (Xavi Serrano) celebrarà el pacte d'ERC i JuntsxCat perquè així no patirà un altre accident a les eleccions. I Macià i Companys també baixaran del cel i voltaran per Barcelona per no perdre's la investidura del primer president d'Esquerra en vuitanta anys.

  Es descobrirà com ha estat la tornada de Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) a la seva vida anterior, després d'haver deixat la política. I Artur Mas (Bruno Oro) s'enfrontarà a Artur Mas (David Marcé) per saber quin dels dos ha estat el millor Artur Mas de la història del "Polònia".

  Al "Polònia" no falten motius de celebració, perquè, després de tres mesos de baralles, ja hi ha govern. Pere Aragonès (Jordi Soriano), Jordi Sànchez (Cesc Casanovas), Francesc Macià (David Marcé), Lluís Companys (David Marcé), Salvador Illa (Queco Novell), Miquel Iceta (Jordi Soriano), Carles Puigdemont (Queco Novell), Eulàlia Reguant (Judit Martín) i Carlos Carrizosa (Xavi Serrano) protagonitzaran el musical "Ja hi ha govern", parodiant l'"It's raining men", de Geri Halliwell. Mentrestant, Carles Riera (Cesc Casanovas), Elisenda Paluzie (Alba Florejachs) i Pilar Rahola (Judit Martín) es discutiran per penjar-se la medalla de qui ha estat més important per aconseguir l'acord. Qui no tindrà ànims ni per sortir del llit és Salvador Illa (Queco Novell), que no està preparat per a la sessió d'investidura. En canvi, Carlos Carrizosa (Xavi Serrano) celebrarà el pacte d'ERC i JuntsxCat perquè així no patirà un altre accident a les eleccions. I Macià i Companys també baixaran del cel i voltaran per Barcelona per no perdre's la investidura del primer president d'Esquerra en vuitanta anys. Es descobrirà com ha estat la tornada de Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) a la seva vida anterior, després d'haver deixat la política. I Artur Mas (Bruno Oro) s'enfrontarà a Artur Mas (David Marcé) per saber quin dels dos ha estat el millor Artur Mas de la història del "Polònia".

 • Polònia - 13/05/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 13/05/2021

  En aquests moments, tot un país està pendent d'una ruptura traumàtica. No es tracta del cas de Rociíto, sinó de les negociacions entre Esquerra i Junts. Per això, Elsa Artadi (Agnès Busquets), Jordi Sànchez (Cesc Casanovas), Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Sergi Sabrià (David Marcé) donaran la seva versió particular de qui ha trencat les negociacions.

  I és que el bloqueig entre els dos partits continua i s'acosten cada vegada més unes altres eleccions. Aquesta situació no deixa dormir en Miquel (Marc Rodríguez), que està tan preocupat pel tema que fins i tot té malsons a les nits, ni Carles Puigdemont (Queco Novell) i Toni Comín (David Marcé), que cada nit protagonitzen una escena d'Epi i Blas analitzant la situació.

  Jéssica Albiach (Lara Díez) es postula per ser consellera del nou govern d'esquerres. Ho aconseguirà?

  Mentrestant, Pedro Sánchez (Pep Plaza) rebutja la tramitació dels indults i respondrà a Pere Aragonès (Jordi Soriano) amb la cançó "Vida sin pacto", la versió de "Vida de rico", de Camilo.

  I després de la caiguda del coet xinès al mig de l'oceà, es podrà descobrir un nou objecte que es precipita al buit descontroladament: Ciutadans.

  També s'assistirà a la reunió de la "societat de periodistes antipodem", amb Ana Rosa Quintana (Mireia Portas), Eduardo Inda (Xavi Espinosa), Bertín Osborne (Pep Plaza) i Paco Marhuenda (Toni Albà).

  Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Ortega Smith (Albert Mèlich) s'han tornat "influencers" i s'han iniciat en l'unVOXing, un format que consisteix a desembolicar i presentar productes molt espanyols, com ara el conyac "Santiño".

  Finalment, l'estimat Aniol Jorquera (Cesc Casanovas) presentarà el museu dels viatges, una exposició de record de l'època en què la societat podia fer viatges internacionals.

  En aquests moments, tot un país està pendent d'una ruptura traumàtica. No es tracta del cas de Rociíto, sinó de les negociacions entre Esquerra i Junts. Per això, Elsa Artadi (Agnès Busquets), Jordi Sànchez (Cesc Casanovas), Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Sergi Sabrià (David Marcé) donaran la seva versió particular de qui ha trencat les negociacions. I és que el bloqueig entre els dos partits continua i s'acosten cada vegada més unes altres eleccions. Aquesta situació no deixa dormir en Miquel (Marc Rodríguez), que està tan preocupat pel tema que fins i tot té malsons a les nits, ni Carles Puigdemont (Queco Novell) i Toni Comín (David Marcé), que cada nit protagonitzen una escena d'Epi i Blas analitzant la situació. Jéssica Albiach (Lara Díez) es postula per ser consellera del nou govern d'esquerres. Ho aconseguirà? Mentrestant, Pedro Sánchez (Pep Plaza) rebutja la tramitació dels indults i respondrà a Pere Aragonès (Jordi Soriano) amb la cançó "Vida sin pacto", la versió de "Vida de rico", de Camilo. I després de la caiguda del coet xinès al mig de l'oceà, es podrà descobrir un nou objecte que es precipita al buit descontroladament: Ciutadans. També s'assistirà a la reunió de la "societat de periodistes antipodem", amb Ana Rosa Quintana (Mireia Portas), Eduardo Inda (Xavi Espinosa), Bertín Osborne (Pep Plaza) i Paco Marhuenda (Toni Albà). Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Ortega Smith (Albert Mèlich) s'han tornat "influencers" i s'han iniciat en l'unVOXing, un format que consisteix a desembolicar i presentar productes molt espanyols, com ara el conyac "Santiño". Finalment, l'estimat Aniol Jorquera (Cesc Casanovas) presentarà el museu dels viatges, una exposició de record de l'època en què la societat podia fer viatges internacionals.

 • Polònia - 06/05/2021
  Veure vídeo

 • Polònia - 29/04/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 29/04/2021

  Per fi, dos mesos després de les eleccions, sembla que JuntsxCat i Esquerra Republicana es posaran d'acord. Més de 4 hores de reunió a Lledoners que van provocar pànic als presos fins i tot pels estàndards d'una presó.

  Elsa Artadi (Agnès Busquets) i Pere Aragonès (Jordi Soriano) es reuniran amb tots els grups de treball per mirar de tancar els últims serrells de la negociació.

  Mentrestant, Salvador Illa (Queco Novell) continua insistint amb la seva candidatura a la presidència de la Generalitat, però aquest cop utilitzarà el recurs del musical i ho farà a ritme de "Hey ya", d'Outkast.

  Pedro Sánchez (Pep Plaza) intentarà convertir Ángel Gabilondo (Cesc Casanovas) en un candidat carismàtic. Per fer-ho, comptarà amb el millor professional: Marc Giró (David Marcé). Aconseguirà el repte?

  Ana Rosa Quintana (Mireia Portas) i Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) continuaran al "Polònia" la seva discussió sobre qui és més feixista, i Jordi Basté (Pep Plaza) i Mònica Terribas (Agnès Busquets) proposaran resoldre-ho al rusc del "Nexes".
  I parlant de feixisme, el programa viatjarà fins a un estudi de ràdio dels anys 30 per veure com eren els debats electorals amb nazis.

  Després de mesos tancats per les restriccions sanitàries, aviat els restaurants podran tornar a obrir a les nits. Molts ciutadans, però, fa tant de temps que no surten a sopar fora que han oblidat com es feia. Al "Sense ficció" es podrà veure com s'esforcen per rehabilitar-se a "Endevina com s'anava a sopar".

  Xavier Graset (David Olivares) entrevistarà Xavier Bosch (Cesc Casanovas) després que el seu llibre fos un èxit de vendes per Sant Jordi, tot i que Oriol Mitjà (Xavi Espinosa) no hi estarà del tot d'acord.

  I, finalment, s'assistirà a un curs de lideratge impartit per Duran i Lleida (Xavi Serrano).

  Per fi, dos mesos després de les eleccions, sembla que JuntsxCat i Esquerra Republicana es posaran d'acord. Més de 4 hores de reunió a Lledoners que van provocar pànic als presos fins i tot pels estàndards d'una presó. Elsa Artadi (Agnès Busquets) i Pere Aragonès (Jordi Soriano) es reuniran amb tots els grups de treball per mirar de tancar els últims serrells de la negociació. Mentrestant, Salvador Illa (Queco Novell) continua insistint amb la seva candidatura a la presidència de la Generalitat, però aquest cop utilitzarà el recurs del musical i ho farà a ritme de "Hey ya", d'Outkast. Pedro Sánchez (Pep Plaza) intentarà convertir Ángel Gabilondo (Cesc Casanovas) en un candidat carismàtic. Per fer-ho, comptarà amb el millor professional: Marc Giró (David Marcé). Aconseguirà el repte? Ana Rosa Quintana (Mireia Portas) i Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) continuaran al "Polònia" la seva discussió sobre qui és més feixista, i Jordi Basté (Pep Plaza) i Mònica Terribas (Agnès Busquets) proposaran resoldre-ho al rusc del "Nexes". I parlant de feixisme, el programa viatjarà fins a un estudi de ràdio dels anys 30 per veure com eren els debats electorals amb nazis. Després de mesos tancats per les restriccions sanitàries, aviat els restaurants podran tornar a obrir a les nits. Molts ciutadans, però, fa tant de temps que no surten a sopar fora que han oblidat com es feia. Al "Sense ficció" es podrà veure com s'esforcen per rehabilitar-se a "Endevina com s'anava a sopar". Xavier Graset (David Olivares) entrevistarà Xavier Bosch (Cesc Casanovas) després que el seu llibre fos un èxit de vendes per Sant Jordi, tot i que Oriol Mitjà (Xavi Espinosa) no hi estarà del tot d'acord. I, finalment, s'assistirà a un curs de lideratge impartit per Duran i Lleida (Xavi Serrano).

 • Polònia - 22/04/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 22/04/2021

  Arriba la diada de Sant Jordi i el NO-DO resumirà en què consisteix una festa que, com era d'esperar, no els entusiasma. També es podrà ser testimoni de com serà la signatura de llibres d'Oriol Mitjà (Xavi Espinosa) i Josep Maria Argimon (Xavi Serrano).

  La Superlliga s'esfuma, però Florentino Pérez (Jordi Ríos) ha vingut fins al "Polònia" per vendre la seva gran idea. Fins i tot el jugador Luka Modric (Xavi Espinosa) actuarà al programa. Si algú s'hi vol apuntar, ara hi ha places lliures.

  Mentrestant, a Catalunya, es continua sense govern, però la salut és molt important. Per això, la Generalitat ha decidit fer una aportació de capital a una cadena de gimnasos. Aconseguiran posar-se d'acord entre classe i classe de pilates?

  I Esquerra ha demanat a Junts formar govern abans de l'1 de maig. Elsa Artadi (Agnès Busquets) protagonitzarà el musical de la setmana i recitarà a Pere Aragonès (Jordi Soriano) els requisits que ha de complir per tal que l'investeixin. Ho farà a ritme de "Dear Future Husband", de Meghan Trainor.

  En Miquel (Marc Rodríguez) i la Montserrat (Alba Florejachs) tindran reunió d'escala per decidir el nou president de la comunitat i, per primer cop a la història, un veí exigirà ser-ne el president. Espòiler: és Salvador Illa (Queco Novell).

  Carmen Calvo (Agnès Busquets) presentarà "Pensión extender", una proposta de reforma de les pensions per retardar l'edat de jubilació.

  I com que, de males decisions, en pren tothom, el programa inaugura "El club de les pitjors decisions", amb Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) com a membre nou.

  Arriba la diada de Sant Jordi i el NO-DO resumirà en què consisteix una festa que, com era d'esperar, no els entusiasma. També es podrà ser testimoni de com serà la signatura de llibres d'Oriol Mitjà (Xavi Espinosa) i Josep Maria Argimon (Xavi Serrano). La Superlliga s'esfuma, però Florentino Pérez (Jordi Ríos) ha vingut fins al "Polònia" per vendre la seva gran idea. Fins i tot el jugador Luka Modric (Xavi Espinosa) actuarà al programa. Si algú s'hi vol apuntar, ara hi ha places lliures. Mentrestant, a Catalunya, es continua sense govern, però la salut és molt important. Per això, la Generalitat ha decidit fer una aportació de capital a una cadena de gimnasos. Aconseguiran posar-se d'acord entre classe i classe de pilates? I Esquerra ha demanat a Junts formar govern abans de l'1 de maig. Elsa Artadi (Agnès Busquets) protagonitzarà el musical de la setmana i recitarà a Pere Aragonès (Jordi Soriano) els requisits que ha de complir per tal que l'investeixin. Ho farà a ritme de "Dear Future Husband", de Meghan Trainor. En Miquel (Marc Rodríguez) i la Montserrat (Alba Florejachs) tindran reunió d'escala per decidir el nou president de la comunitat i, per primer cop a la història, un veí exigirà ser-ne el president. Espòiler: és Salvador Illa (Queco Novell). Carmen Calvo (Agnès Busquets) presentarà "Pensión extender", una proposta de reforma de les pensions per retardar l'edat de jubilació. I com que, de males decisions, en pren tothom, el programa inaugura "El club de les pitjors decisions", amb Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) com a membre nou.

Anar al contingut