• Polònia - 25/11/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 25/11/2021

  Arriba l'acord entre el govern i En Comú Podem per tirar endavant els pressupostos de la Generalitat. El conseller d'Economia, Jaume Giró (Queco Novell), mirarà de convèncer Jéssica Albiach (Lara Díez) amb la cançó "Oh, Jéssica", intentant demostrar-li la seva compatibilitat a ritme d'Els Catarres.

  "Polònia" va recollir ahir el Premi Nacional de Comunicació en la categoria de televisió pels seus 15 anys, "durant els quals han consolidat un programa que connecta directament amb el bo i millor de la llarga tradició de sàtira política del país, aportant pluralitat i higiene democràtica a l'espai català de comunicació".

  La decisió de pactar amb els comuns ha obert l'enèsim enfrontament entre Junts i Esquerra. Per això, després de l'èxit del Balloon World Cup, l'streamer Ibai Llanos (Xavi Cazorla) torna amb un altre torneig que enfronta els dos socis del govern: el MarrónWorld Cup. Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Elsa Artadi (Agnès Busquets) intentaran carregar a l'adversari les culpes d'haver trencat la unitat independentista.

  Qui celebrarà que la CUP ja no és decisiva és Artur Mas (David Marcé), a qui hauran de desallotjar després de quatre dies de festa boja.

  Mentrestant, Salvador Illa (Queco Novell) continua liderant el govern alternatiu i es reunirà amb Ramon Espadaler (Pep Plaza) per negociar els "pressupostos alternatius". Aconseguiran trobar aliats per pactar-los?

  I després que Pablo Casado (David Marcé) assistís a la missa en record de Franco, protagonitzarà el videoclip "Ateo", ballant amb Francisco Franco (Manel Lucas) a ritme del hit del moment, com si fossin C. Tangana i Nathy Peluso.

  Arriba l'acord entre el govern i En Comú Podem per tirar endavant els pressupostos de la Generalitat. El conseller d'Economia, Jaume Giró (Queco Novell), mirarà de convèncer Jéssica Albiach (Lara Díez) amb la cançó "Oh, Jéssica", intentant demostrar-li la seva compatibilitat a ritme d'Els Catarres. "Polònia" va recollir ahir el Premi Nacional de Comunicació en la categoria de televisió pels seus 15 anys, "durant els quals han consolidat un programa que connecta directament amb el bo i millor de la llarga tradició de sàtira política del país, aportant pluralitat i higiene democràtica a l'espai català de comunicació". La decisió de pactar amb els comuns ha obert l'enèsim enfrontament entre Junts i Esquerra. Per això, després de l'èxit del Balloon World Cup, l'streamer Ibai Llanos (Xavi Cazorla) torna amb un altre torneig que enfronta els dos socis del govern: el MarrónWorld Cup. Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Elsa Artadi (Agnès Busquets) intentaran carregar a l'adversari les culpes d'haver trencat la unitat independentista. Qui celebrarà que la CUP ja no és decisiva és Artur Mas (David Marcé), a qui hauran de desallotjar després de quatre dies de festa boja. Mentrestant, Salvador Illa (Queco Novell) continua liderant el govern alternatiu i es reunirà amb Ramon Espadaler (Pep Plaza) per negociar els "pressupostos alternatius". Aconseguiran trobar aliats per pactar-los? I després que Pablo Casado (David Marcé) assistís a la missa en record de Franco, protagonitzarà el videoclip "Ateo", ballant amb Francisco Franco (Manel Lucas) a ritme del hit del moment, com si fossin C. Tangana i Nathy Peluso.

 • Polònia - 18/11/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 18/11/2021

  Pere Aragonès (Jordi Soriano), Salvador Illa (Queco Novell), Eulàlia Reguant (Judit Martín), Jaume Giró (Queco Novell) i Jordi Puigneró (David Marcé) jugaran al "Jo mai mai", versió de la balada pop de Joan Dausà, per descobrir els pactes, desitjos i secrets que s'amaguen darrere de l'aprovació dels pressupostos.

  La CUP ha votat que presentarà esmena a la totalitat dels pressupostos, però seguirà negociant. L'equip del "Polònia" ha aconseguit colar-se a l'assemblea del partit i porta, en primícia, com s'ha pres la decisió i quin sistema fan servir Eulàlia Reguant (Judit Martín) i Carles Riera (Cesc Casanovas) per prendre decisions.

  Mentrestant, el conseller Giró ha declarat que aquests pressupostos són "els millors de la història". És cert? Es podrà saber amb el vídeo tutorial "Els pressupostos en 90 segons".

  Al "Sense ficció", es descobrirà el cas d'un altre gallec que va passar anys en coma: Mariano Rajoy (Queco Novell). Se sabrà que, en realitat, Rajoy no va ser conscient dels set anys que va passar a la presidència.

  Pablo Casado (David Marcé), després d'haver declarat que l'energia solar no funciona de nit, presentarà un pla d'ecologia revolucionari.

  L'Ajuntament de Barcelona ha anunciat que aquest Nadal torna el pessebre a la plaça de Sant Jaume i que arribarà "amb sorpresa". Ada Colau (Agnès Busquets) està pensant noves idees transgressores que preocupen els seus assessors i, fins i tot, farà plorar Sant Josep (Jordi Vidal). Tot plegat, serà a ritme de "Like a Prayer", de la mítica Madonna.

  El Barça continua amb fitxatges nous. Després de la notícia de la tornada de Dani Alves, Xavi Hernández (Xavi Espinosa) anuncia, en exclusiva a "Polònia", la decisió de recuperar un altre veterà: Charly Rexach (Toni Albà).

  Pere Aragonès (Jordi Soriano), Salvador Illa (Queco Novell), Eulàlia Reguant (Judit Martín), Jaume Giró (Queco Novell) i Jordi Puigneró (David Marcé) jugaran al "Jo mai mai", versió de la balada pop de Joan Dausà, per descobrir els pactes, desitjos i secrets que s'amaguen darrere de l'aprovació dels pressupostos. La CUP ha votat que presentarà esmena a la totalitat dels pressupostos, però seguirà negociant. L'equip del "Polònia" ha aconseguit colar-se a l'assemblea del partit i porta, en primícia, com s'ha pres la decisió i quin sistema fan servir Eulàlia Reguant (Judit Martín) i Carles Riera (Cesc Casanovas) per prendre decisions. Mentrestant, el conseller Giró ha declarat que aquests pressupostos són "els millors de la història". És cert? Es podrà saber amb el vídeo tutorial "Els pressupostos en 90 segons". Al "Sense ficció", es descobrirà el cas d'un altre gallec que va passar anys en coma: Mariano Rajoy (Queco Novell). Se sabrà que, en realitat, Rajoy no va ser conscient dels set anys que va passar a la presidència. Pablo Casado (David Marcé), després d'haver declarat que l'energia solar no funciona de nit, presentarà un pla d'ecologia revolucionari. L'Ajuntament de Barcelona ha anunciat que aquest Nadal torna el pessebre a la plaça de Sant Jaume i que arribarà "amb sorpresa". Ada Colau (Agnès Busquets) està pensant noves idees transgressores que preocupen els seus assessors i, fins i tot, farà plorar Sant Josep (Jordi Vidal). Tot plegat, serà a ritme de "Like a Prayer", de la mítica Madonna. El Barça continua amb fitxatges nous. Després de la notícia de la tornada de Dani Alves, Xavi Hernández (Xavi Espinosa) anuncia, en exclusiva a "Polònia", la decisió de recuperar un altre veterà: Charly Rexach (Toni Albà).

 • Polònia - 11/11/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 11/11/2021

  Eulàlia Reguant (Judit Martín) i Carles Riera (Cesc Casanovas), de la CUP, no consideren que els pressupostos proposats pel govern de la Generalitat siguin suficientment d'esquerres. Per això, Salvador Illa (Queco Novell) intentarà seduir Pere Aragonès (Jordi Soriano) a l'estil de Kim Basinger a la mítica escena de "Nou setmanes i mitja".

  Les tensions entre Casado i Ayuso fan pensar en les que van tenir Rajoy i Aguirre en el passat. Per trobar-hi solucions, Pablo Casado (David Marcé) demanarà consell a Rajoy (Queco Novell), alhora que Ayuso (Lara Díaz) demanarà consell a Aguirre (Mireia Portas) sobre com acabar amb aquest problema.

  Al "Sense ficció", Montse Armengou (Mireia Portes) parlarà d'una de les obres més llargues de Barcelona: la de la plaça de les Glòries. Han acabat definitivament? L'historiador Lluís Permanyer (David Marcé) il·lustrarà l'espectador sobre com ha estat aquest procés des dels inicis, amb Ildefons Cerdà, fins als nostres dies.

  Xavi Hernández (Xavi Espinosa) s'estrena com a entrenador del Barça, amb més pressions que mai. Després de la mala situació en què ha deixat Koeman l'equip, Xavi protagonitzarà el musical "Diazepam", una versió de "Tobogan", del grup valencià ZOO.

  S'acompanyarà la policia fins a la presó per preguntar a Fèlix Millet (Queco Novell) on són els objectes embargats que han desaparegut misteriosament de casa seva.

  Procés, volcans, pandèmia¿ els últims anys han estat molt moguts. Per això, Santiago Niño-Becerra (Fermí Fernández) intentarà fer-se especialista del que calgui per tal de continuar apareixent a les tertúlies i avisar-nos a tots que aviat morirem.

  I a la nova entrega de moments estel·lars de la catalanitat, el programa rebrà el timbaler del Bruc.

  Eulàlia Reguant (Judit Martín) i Carles Riera (Cesc Casanovas), de la CUP, no consideren que els pressupostos proposats pel govern de la Generalitat siguin suficientment d'esquerres. Per això, Salvador Illa (Queco Novell) intentarà seduir Pere Aragonès (Jordi Soriano) a l'estil de Kim Basinger a la mítica escena de "Nou setmanes i mitja". Les tensions entre Casado i Ayuso fan pensar en les que van tenir Rajoy i Aguirre en el passat. Per trobar-hi solucions, Pablo Casado (David Marcé) demanarà consell a Rajoy (Queco Novell), alhora que Ayuso (Lara Díaz) demanarà consell a Aguirre (Mireia Portas) sobre com acabar amb aquest problema. Al "Sense ficció", Montse Armengou (Mireia Portes) parlarà d'una de les obres més llargues de Barcelona: la de la plaça de les Glòries. Han acabat definitivament? L'historiador Lluís Permanyer (David Marcé) il·lustrarà l'espectador sobre com ha estat aquest procés des dels inicis, amb Ildefons Cerdà, fins als nostres dies. Xavi Hernández (Xavi Espinosa) s'estrena com a entrenador del Barça, amb més pressions que mai. Després de la mala situació en què ha deixat Koeman l'equip, Xavi protagonitzarà el musical "Diazepam", una versió de "Tobogan", del grup valencià ZOO. S'acompanyarà la policia fins a la presó per preguntar a Fèlix Millet (Queco Novell) on són els objectes embargats que han desaparegut misteriosament de casa seva. Procés, volcans, pandèmia¿ els últims anys han estat molt moguts. Per això, Santiago Niño-Becerra (Fermí Fernández) intentarà fer-se especialista del que calgui per tal de continuar apareixent a les tertúlies i avisar-nos a tots que aviat morirem. I a la nova entrega de moments estel·lars de la catalanitat, el programa rebrà el timbaler del Bruc.

 • Polònia - 04/11/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 04/11/2021

  "Polònia" anirà fins a la Generalitat, on Pere Aragonès (Jordi Soriano) es trobarà cara a cara amb el veritable president.

  S'està celebrant la Cimera Mundial del clima, però, un cop més, els acords a què han arribat els diferents països són un munt de propostes que no s'acaben complint. Com afectarà això el futur del planeta? El programa repassarà totes les cimeres des de Kyoto 1997 fins a Roma, per saber quins compromisos s'han adoptat fins ara i quin futur ens espera.

  Esquerra i PSOE han arribat a un pacte per doblar al català una part dels continguts audiovisuals. Per això, en una nova entrega del NO-DO se sabrà tot sobre el nou perill que amenaça els espanyols: el català.

  A Pablo Casado (David Marcé) i Almeida (Albert Mèlich) no els preocupa la sentència de l'Audiència Nacional que afirma que hi havia una altra caixa B dins el partit. Per això, acompanyats de Mariano Rajoy (Queco Novell) i Dolores de Cospedal (Judit Martín) cantaran que ja són "500 casos" de corrupció al PP. En aquest cover, reinterpreten l'èxit de The Proclaimers: "I'm gonna be (500 miles)".

  Pedro Sánchez serà el protagonista d'un nou conte: "Pedro y el lobby". Una versió del clàssic "Pere i el llop" on el protagonista és un president bromista que pren el pèl als votants i es veu amenaçat pels lobbys empresarials.

  Noves eleccions al Consell per la República per triar el president: Carles Puigdemont (Queco Novell), Clara Ponsatí (Agnès Busquets) o Toni Comín (David Marcé) han estat els més votats. Però, com es va viure la jornada electoral?

  Són moltes les notícies que parlen de la crisi que suposarà l'escassetat de xips, que ara ja afecta diversos sectors. És per això que en Miquel (Marc Rodríguez) aprofitarà l'oportunitat de negoci per generar beneficis comprant un carregament de xips.

  L'excomissari Juan Manuel Villarejo (Cesc Casanovas) participa al nou programa de TV3 "Labanda sonora". Com sempre, cantarà tot el que sap a ritme dels hits més clàssics.

  "Polònia" anirà fins a la Generalitat, on Pere Aragonès (Jordi Soriano) es trobarà cara a cara amb el veritable president. S'està celebrant la Cimera Mundial del clima, però, un cop més, els acords a què han arribat els diferents països són un munt de propostes que no s'acaben complint. Com afectarà això el futur del planeta? El programa repassarà totes les cimeres des de Kyoto 1997 fins a Roma, per saber quins compromisos s'han adoptat fins ara i quin futur ens espera. Esquerra i PSOE han arribat a un pacte per doblar al català una part dels continguts audiovisuals. Per això, en una nova entrega del NO-DO se sabrà tot sobre el nou perill que amenaça els espanyols: el català. A Pablo Casado (David Marcé) i Almeida (Albert Mèlich) no els preocupa la sentència de l'Audiència Nacional que afirma que hi havia una altra caixa B dins el partit. Per això, acompanyats de Mariano Rajoy (Queco Novell) i Dolores de Cospedal (Judit Martín) cantaran que ja són "500 casos" de corrupció al PP. En aquest cover, reinterpreten l'èxit de The Proclaimers: "I'm gonna be (500 miles)". Pedro Sánchez serà el protagonista d'un nou conte: "Pedro y el lobby". Una versió del clàssic "Pere i el llop" on el protagonista és un president bromista que pren el pèl als votants i es veu amenaçat pels lobbys empresarials. Noves eleccions al Consell per la República per triar el president: Carles Puigdemont (Queco Novell), Clara Ponsatí (Agnès Busquets) o Toni Comín (David Marcé) han estat els més votats. Però, com es va viure la jornada electoral? Són moltes les notícies que parlen de la crisi que suposarà l'escassetat de xips, que ara ja afecta diversos sectors. És per això que en Miquel (Marc Rodríguez) aprofitarà l'oportunitat de negoci per generar beneficis comprant un carregament de xips. L'excomissari Juan Manuel Villarejo (Cesc Casanovas) participa al nou programa de TV3 "Labanda sonora". Com sempre, cantarà tot el que sap a ritme dels hits més clàssics.

 • Polònia - 28/10/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 28/10/2021

  Yolanda Díaz (Mireia Portas) i Nadia Calviño (Lara Díez) competiran per saber qui és la responsable de la reforma de la reforma laboral.

  D'altra banda, Pedro Sánchez (Pep Plaza) intentarà esquivar les queixes de Pablo Echenique (Xavi Espinosa) per la suspensió d'Alberto Rodríguez com a diputat, i reivindicarà la seva política de promeses incomplertes amb el musical "Oops! Ho he tornat a fer!", paròdia de l'èxit de Britney Spears: "Oooops!... I did it again".

  Després de sis anys com a primer secretari del PSC, Miquel Iceta (Jordi Soriano) dona el relleu a Salvador Illa (Queco Novell) i li ensenya tot el que ha de saber sobre el càrrec.

  Prepara't i agafa les crispetes, perquè aquest Halloween arriba "Pesadilla en Gènova Street". Tot semblava que anava bé al carrer Gènoval, quan Pablo Casado (David Marcé) i Almeida (Albert Mèlich) van descobrir una candidata nova per a la presidència de la Comunitat de Madrid: Isabel Díaz Ayuso (Lara Díez). Però el que semblava una candidata inofensiva ràpidament es va convertir en una amenaça.

  Esquerra ha exigit la protecció del català a l'audiovisual. Per això, avui es parlarà de la situació de la nostra llengua al "Sense ficció": salvem el català.

  Ara que el Barça està en hores baixes, tindrem una visita guiada d'Aniol Junquera (Cesc Casanoves) pel Museu del Barça. Ens explicarà la història del club blaugrana des de la seva època daurada fins a la pèssima actualitat.

  A Badalona porten quatre alcaldes en tres anys. És per això que els responsable del club de bàsquet Sant Josep de Badalona no saben a qui dirigir les seves queixes. Qui és l'alcalde de Badalona?

  I ara que Manuel Aznar ja no forma part del Tribunal de Comptes, assistirem a una reunió familiar dels Aznar i sabrem com s'ho farà José María Aznar (David Marcé) per col·locar el seu germà en algun altre organisme públic.

  Yolanda Díaz (Mireia Portas) i Nadia Calviño (Lara Díez) competiran per saber qui és la responsable de la reforma de la reforma laboral. D'altra banda, Pedro Sánchez (Pep Plaza) intentarà esquivar les queixes de Pablo Echenique (Xavi Espinosa) per la suspensió d'Alberto Rodríguez com a diputat, i reivindicarà la seva política de promeses incomplertes amb el musical "Oops! Ho he tornat a fer!", paròdia de l'èxit de Britney Spears: "Oooops!... I did it again". Després de sis anys com a primer secretari del PSC, Miquel Iceta (Jordi Soriano) dona el relleu a Salvador Illa (Queco Novell) i li ensenya tot el que ha de saber sobre el càrrec. Prepara't i agafa les crispetes, perquè aquest Halloween arriba "Pesadilla en Gènova Street". Tot semblava que anava bé al carrer Gènoval, quan Pablo Casado (David Marcé) i Almeida (Albert Mèlich) van descobrir una candidata nova per a la presidència de la Comunitat de Madrid: Isabel Díaz Ayuso (Lara Díez). Però el que semblava una candidata inofensiva ràpidament es va convertir en una amenaça. Esquerra ha exigit la protecció del català a l'audiovisual. Per això, avui es parlarà de la situació de la nostra llengua al "Sense ficció": salvem el català. Ara que el Barça està en hores baixes, tindrem una visita guiada d'Aniol Junquera (Cesc Casanoves) pel Museu del Barça. Ens explicarà la història del club blaugrana des de la seva època daurada fins a la pèssima actualitat. A Badalona porten quatre alcaldes en tres anys. És per això que els responsable del club de bàsquet Sant Josep de Badalona no saben a qui dirigir les seves queixes. Qui és l'alcalde de Badalona? I ara que Manuel Aznar ja no forma part del Tribunal de Comptes, assistirem a una reunió familiar dels Aznar i sabrem com s'ho farà José María Aznar (David Marcé) per col·locar el seu germà en algun altre organisme públic.

 • Polònia - 21/10/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 21/10/2021

  Miquel Iceta (Jordi Soriano) i Pedro Sánchez (Pep Plaza) intentaran convèncer Gabriel Rufián (Noé Blancafort) perquè Esquerra doni el sí als nous pressupostos del PSOE amb unes propostes molt temptadores a ritme d'Elvis Presley i el seu hit "Viva el PSOE!"

  I Eulàlia Reguant (Judit Martín), Carles Riera (Cesc Casanovas) i Dolors Sabater (Agnès Busquets) reivindicaran la rellevància de la CUP a l'hora d'aprovar els pressupostos de la Generalitat amb el tema "I'M CUP", una versió de l'èxit electrònic "Blue (Da Ba Dee)" que va rebentar les llistes Billboard el 1999.

  García Albiol (Fermí Fernàndez) és a la corda fluixa i es mirarà de defensar de les acusacions sobre la seva participació en societats offshore, mentre Quim Monzó (Pep Plaza) busca noves maneres de vendre llibres.

  A més, Carles Porta (Fermí Fernàndez) portarà un cas que ha donat molts titulars d'ençà que va començar la legislatura. Es posarà llum a la foscor i es mirarà d'esbrinar qui ha matat la unitat de l'independentisme. Un cas més polèmic i complex que el de la Guàrdia Urbana.

  José María Aznar (David Marcé) enxamparà Felipe González (Pep Plaza) in fraganti donant suport al govern de Sánchez i tallarà la seva mítica relació amb l'expresident socialista, però no sense abans acomiadar-se, per última vegada, com en els vells temps.

  Després de l'acord entre el PP i el PSOE per renovar el Tribunal de Comptes, els dos partits buscaran la manera de nomenar nous càrrecs sense que se'ls acusi de col·locar familiars a dit.

  A Castelló de la Plana, una decisió judicial permet retirar 32 llibres LGTBI dels instituts i biblioteques de la ciutat. Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Javier Ortega Smith (Albert Mèlich) s'encarregaran d'anar personalment a treure els llibres de les prestatgeries i revisaran que no hi hagi més títols sospitosos.

  Miquel Iceta (Jordi Soriano) i Pedro Sánchez (Pep Plaza) intentaran convèncer Gabriel Rufián (Noé Blancafort) perquè Esquerra doni el sí als nous pressupostos del PSOE amb unes propostes molt temptadores a ritme d'Elvis Presley i el seu hit "Viva el PSOE!" I Eulàlia Reguant (Judit Martín), Carles Riera (Cesc Casanovas) i Dolors Sabater (Agnès Busquets) reivindicaran la rellevància de la CUP a l'hora d'aprovar els pressupostos de la Generalitat amb el tema "I'M CUP", una versió de l'èxit electrònic "Blue (Da Ba Dee)" que va rebentar les llistes Billboard el 1999. García Albiol (Fermí Fernàndez) és a la corda fluixa i es mirarà de defensar de les acusacions sobre la seva participació en societats offshore, mentre Quim Monzó (Pep Plaza) busca noves maneres de vendre llibres. A més, Carles Porta (Fermí Fernàndez) portarà un cas que ha donat molts titulars d'ençà que va començar la legislatura. Es posarà llum a la foscor i es mirarà d'esbrinar qui ha matat la unitat de l'independentisme. Un cas més polèmic i complex que el de la Guàrdia Urbana. José María Aznar (David Marcé) enxamparà Felipe González (Pep Plaza) in fraganti donant suport al govern de Sánchez i tallarà la seva mítica relació amb l'expresident socialista, però no sense abans acomiadar-se, per última vegada, com en els vells temps. Després de l'acord entre el PP i el PSOE per renovar el Tribunal de Comptes, els dos partits buscaran la manera de nomenar nous càrrecs sense que se'ls acusi de col·locar familiars a dit. A Castelló de la Plana, una decisió judicial permet retirar 32 llibres LGTBI dels instituts i biblioteques de la ciutat. Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Javier Ortega Smith (Albert Mèlich) s'encarregaran d'anar personalment a treure els llibres de les prestatgeries i revisaran que no hi hagi més títols sospitosos.

 • Polònia - 14/10/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 14/10/2021

  Aquesta setmana, a "Polònia" es contempla la tornada del rei emèrit a Espanya abans de Nadal. Per això, davant la tensió per les crítiques, el rei Felip VI (Pep Plaza) i la reina Letícia (Agnès Busquets) buscaran un pla per evitar que Joan Carles I (Toni Albà) arribi a La Zarzuela.

  Per celebrar el Dia de la Hispanitat ha arribat un nou "Unvoxing". Santigo Abascal (Noé Blancafort) i Javier Ortega Smith (Albert Mèlich) rebran un nou producte de la fàbrica Santiño: la cabra de la Legió i un kit per decorar-la al seu gust. I, a més de la ja tradicional desfilada del 12 d'octubre, es veurà una altra desfilada que fa mesos que dura: la de membres de Ciutadans.

  A hores d'ara ja no deu quedar ningú sense veure "El joc del calamar", i a "Polònia" el joc "Luz roja, luz gualda" comença¿ ara! Els participants s'enfrontaran a la justícia espanyola en "El joc del tribunal" i hauran de sobreviure al jutge Robot, que eliminarà a tothom que no segueixi les seves normes.

  Pedro Sánchez (Pep Plaza) pensarà en la manera d'esquivar els xiulets de la dreta espanyola mentre Pere Aragonès (Jordi Soriano) celebra que a Catalunya s'aixequen la majoria de restriccions pel coronavirus.

  Jordi Puigneró (David Marcé) vol reprendre l'ampliació de l'aeroport del Prat sense afectar el paratge natural de la Ricarda i, per fer-ho, porta una proposta molt original sobre el seu nou disseny.

  Mentrestant, i malgrat la ratificació de Koeman (Xavi Cazorla), Joan Laporta (Queco Novell) continua buscant un possible substitut per a la banqueta del Barça. Miquel Iceta (Jordi Soriano) torna amb un nou capítol d'"Els esports amb el ministre d'Esport". Aquest cop, mostra tot el que cal saber sobre el ciclisme.

  I una nova entrega de grans moments de la catalanitat, dedicada a la Setmana Tràgica.

  Aquesta setmana, a "Polònia" es contempla la tornada del rei emèrit a Espanya abans de Nadal. Per això, davant la tensió per les crítiques, el rei Felip VI (Pep Plaza) i la reina Letícia (Agnès Busquets) buscaran un pla per evitar que Joan Carles I (Toni Albà) arribi a La Zarzuela. Per celebrar el Dia de la Hispanitat ha arribat un nou "Unvoxing". Santigo Abascal (Noé Blancafort) i Javier Ortega Smith (Albert Mèlich) rebran un nou producte de la fàbrica Santiño: la cabra de la Legió i un kit per decorar-la al seu gust. I, a més de la ja tradicional desfilada del 12 d'octubre, es veurà una altra desfilada que fa mesos que dura: la de membres de Ciutadans. A hores d'ara ja no deu quedar ningú sense veure "El joc del calamar", i a "Polònia" el joc "Luz roja, luz gualda" comença¿ ara! Els participants s'enfrontaran a la justícia espanyola en "El joc del tribunal" i hauran de sobreviure al jutge Robot, que eliminarà a tothom que no segueixi les seves normes. Pedro Sánchez (Pep Plaza) pensarà en la manera d'esquivar els xiulets de la dreta espanyola mentre Pere Aragonès (Jordi Soriano) celebra que a Catalunya s'aixequen la majoria de restriccions pel coronavirus. Jordi Puigneró (David Marcé) vol reprendre l'ampliació de l'aeroport del Prat sense afectar el paratge natural de la Ricarda i, per fer-ho, porta una proposta molt original sobre el seu nou disseny. Mentrestant, i malgrat la ratificació de Koeman (Xavi Cazorla), Joan Laporta (Queco Novell) continua buscant un possible substitut per a la banqueta del Barça. Miquel Iceta (Jordi Soriano) torna amb un nou capítol d'"Els esports amb el ministre d'Esport". Aquest cop, mostra tot el que cal saber sobre el ciclisme. I una nova entrega de grans moments de la catalanitat, dedicada a la Setmana Tràgica.

 • Polònia - 07/10/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 07/10/2021

  Col·lapse a Catalunya per la vaga de maquinistes de Renfe. Els afectats encara esperen a l'andana del Rodalies, a ritme d'un clàssic de Sau, que passi algun "tren d'aquest país", amb Pep Sala (Pep Plaza).

  Pablo Casado (David Marcé), emocionat per la possible tornada d'El Canto del Loco, que al final ha estat un fake, cantarà "Presos", demanant l'empresonament de Puigdemont i la resta d'exiliats. Paral·lelament, Javier Ortega Smith (Albert Mèlich) i Santiago Abascal (Noé Blancafort) gaudeixen de la nova pàgina de streaming pornogràfic que posa calenta la dreta espanyola: Puigdeporn.

  Carles Porta (Fermí Fernàndez) ha deixat els espectadors pendents de l'últim capítol del crim de la Guàrdia Urbana, però abans els portarà un crim més actual: la mort del Barça. I no només això, perquè Koeman (Xavi Cazorla) es toparà cara a cara amb el jutge Llarena (David Olivares) per discutir quin dels dos fa més el ridícul a Europa.

  Després de més d'un any, els locals d'oci nocturn es preparen per reobrir definitivament amb l'ús del passaport Covid. La pregunta és: sabrà aquesta nova generació de joves sortir de festa de manera tradicional?

  Nous informes afirmen que la situació de la llengua catalana entre els joves és crítica. Per això, Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Jordi Puigneró (David Marcé) van a l'aula d'un institut amb un pla molt atractiu per fomentar-ne l'ús: presenten el raper Daddy Jaume, que els ensenyarà a insultar en català amb flow.

  Revisant la història a la secció "Moments estel·lars de la catalanitat", es recordarà la Setmana Tràgica del 1909. Els obrers, atrinxerats a les barricades d'una Barcelona derruïda, atempten contra el poder hegemònic tenint en compte, però, que "Europa ens mira".

  I, finalment, es descobrirà la solució que han trobat les elèctriques per abaratir el cost de la llum. Es tracta d'un aparell capaç de generar electricitat sostenible gràcies a les portes giratòries.

  Col·lapse a Catalunya per la vaga de maquinistes de Renfe. Els afectats encara esperen a l'andana del Rodalies, a ritme d'un clàssic de Sau, que passi algun "tren d'aquest país", amb Pep Sala (Pep Plaza). Pablo Casado (David Marcé), emocionat per la possible tornada d'El Canto del Loco, que al final ha estat un fake, cantarà "Presos", demanant l'empresonament de Puigdemont i la resta d'exiliats. Paral·lelament, Javier Ortega Smith (Albert Mèlich) i Santiago Abascal (Noé Blancafort) gaudeixen de la nova pàgina de streaming pornogràfic que posa calenta la dreta espanyola: Puigdeporn. Carles Porta (Fermí Fernàndez) ha deixat els espectadors pendents de l'últim capítol del crim de la Guàrdia Urbana, però abans els portarà un crim més actual: la mort del Barça. I no només això, perquè Koeman (Xavi Cazorla) es toparà cara a cara amb el jutge Llarena (David Olivares) per discutir quin dels dos fa més el ridícul a Europa. Després de més d'un any, els locals d'oci nocturn es preparen per reobrir definitivament amb l'ús del passaport Covid. La pregunta és: sabrà aquesta nova generació de joves sortir de festa de manera tradicional? Nous informes afirmen que la situació de la llengua catalana entre els joves és crítica. Per això, Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Jordi Puigneró (David Marcé) van a l'aula d'un institut amb un pla molt atractiu per fomentar-ne l'ús: presenten el raper Daddy Jaume, que els ensenyarà a insultar en català amb flow. Revisant la història a la secció "Moments estel·lars de la catalanitat", es recordarà la Setmana Tràgica del 1909. Els obrers, atrinxerats a les barricades d'una Barcelona derruïda, atempten contra el poder hegemònic tenint en compte, però, que "Europa ens mira". I, finalment, es descobrirà la solució que han trobat les elèctriques per abaratir el cost de la llum. Es tracta d'un aparell capaç de generar electricitat sostenible gràcies a les portes giratòries.

 • Polònia - 30/09/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 30/09/2021

  Carles Puigdemont (Queco Novell) s'enfronta, un cop més, contra "El Jutge Negre" Llarena (David Olivares), després de la seva detenció a la frontera italiana. Per això, haurà de desembeinar l'espasa per lluitar davant els atacs de la justícia espanyola i les euroordres.

  I Jordi Puigneró (David Marcé), Jordi Sànchez (Cesc Casanovas) i Gonzalo Boye (Jordi Soriano) aprofitaran per dedicar-li una cançó a ritme de Los Chichos com si fos el Vaquilla o, en aquest cas, "el Tofilla".

  Després de 4 anys del referèndum de l'1 d'octubre, Pere Aragonès (Jordi Soriano), Quim Torra (Xavi Cazorla) i Jordi Sànchez sorprenen el "Mandat de l'U-Ò" amb una festa sorpresa.

  El preu de la llum no para de batre rècords. Per aquest motiu, la ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera (Judit Martín), rebrà la visita del director del Llibre Guinness dels Rècords i alguns dels seus personatges més emblemàtics.

  Després del debat de política general, Salvador Illa (Queco Novell) organitzarà el debat alternatiu del govern alternatiu.

  Miquel Iceta (Jordi Soriano) torna a il·lustrar-nos amb una nova entrega d'"Els esports amb el ministre d'Esport". Aquesta vegada és el torn del futbol americà.

  La reobertura de l'oci nocturn ja és una realitat, però després de tot aquest temps de macrobotellots i aldarulls, no sabem si els joves sabran sortir de festa de manera tradicional.

  Al "Sense ficció" es descobrirà que ha nascut el "centre de rehabilitació de macrobotellaires", per tal que els participants dels botellots aprenguin a comportar-se en un espai de festa tradicional.

  I després del partit Benfica - Barça, no hi faltarà Ronald Koeman (Xavi Cazorla), amb el seu optimisme habitual.

  Carles Puigdemont (Queco Novell) s'enfronta, un cop més, contra "El Jutge Negre" Llarena (David Olivares), després de la seva detenció a la frontera italiana. Per això, haurà de desembeinar l'espasa per lluitar davant els atacs de la justícia espanyola i les euroordres. I Jordi Puigneró (David Marcé), Jordi Sànchez (Cesc Casanovas) i Gonzalo Boye (Jordi Soriano) aprofitaran per dedicar-li una cançó a ritme de Los Chichos com si fos el Vaquilla o, en aquest cas, "el Tofilla". Després de 4 anys del referèndum de l'1 d'octubre, Pere Aragonès (Jordi Soriano), Quim Torra (Xavi Cazorla) i Jordi Sànchez sorprenen el "Mandat de l'U-Ò" amb una festa sorpresa. El preu de la llum no para de batre rècords. Per aquest motiu, la ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera (Judit Martín), rebrà la visita del director del Llibre Guinness dels Rècords i alguns dels seus personatges més emblemàtics. Després del debat de política general, Salvador Illa (Queco Novell) organitzarà el debat alternatiu del govern alternatiu. Miquel Iceta (Jordi Soriano) torna a il·lustrar-nos amb una nova entrega d'"Els esports amb el ministre d'Esport". Aquesta vegada és el torn del futbol americà. La reobertura de l'oci nocturn ja és una realitat, però després de tot aquest temps de macrobotellots i aldarulls, no sabem si els joves sabran sortir de festa de manera tradicional. Al "Sense ficció" es descobrirà que ha nascut el "centre de rehabilitació de macrobotellaires", per tal que els participants dels botellots aprenguin a comportar-se en un espai de festa tradicional. I després del partit Benfica - Barça, no hi faltarà Ronald Koeman (Xavi Cazorla), amb el seu optimisme habitual.

 • Polònia - 23/09/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 23/09/2021

  Aquesta setmana, a "Polònia", l'oci nocturn torna a obrir les portes, però ho fa amb moltes limitacions. Per això, l'historiador Aniol Jorquera (Cesc Casanovas) farà una visita guiada al museu de les discoteques, on explicarà com se sortia de festa abans de la pandèmia i les restriccions.

  Estrenaran "El cap infiltrat", el programa en què acompanyen el director d'una empresa per saber què és el que falla a la seva companyia. Pere Aragonès (Jordi Soriano) es farà passar per un treballador més de la Generalitat per descobrir com treballen i quina relació tenen els seus consellers.

  El preu de la llum no para de batre rècords. Per aquest motiu, la ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera (Judit Martín), rebrà la visita del director del llibre Guinness dels rècords i alguns dels seus personatges més emblemàtics.

  José Luis Martínez-Almeida (Albert Mèlich) i Pablo Casado (David Marcé) miraran de resoldre un misteri a la seu del PP: per què es fa petit el despatx de l'alcalde?
  La immunitat de ramat ha arribat a Catalunya. Investigadors de la casa reial han aconseguit que la població estigui immunitzada davant dels casos de corrupció de Joan Carles I.

  El govern ha augmentat el salari mínim, però també la quota d'autònoms. Félix Bolaños (David Olivares) no hi estarà d'acord i intentarà convèncer-ne Pedro Sánchez (Pep Plaza) mostrant-li la nova sèrie infantil "Soc autònom", en què el protagonista és un autònom putejat.

  Mentrestant, Joan Ignasi Elena (Cesc Casanovas) decideix sortir a patrullar pels carrers a "Catalunya vice" per acabar amb les múltiples plantacions il·legals de marihuana al territori català.

  I presentaran l'agenda cultural de la Mercè d'enguany amb moltes activitats alternatives que també es poden fer a la ciutat de Barcelona.

  I per aturar els macrobotellons, J. M. Argimon (Xavi Serrano) i la subdirectora de Promoció de la Salut, Carmen Cabezas (Judit Martín), han tingut una idea brillant: els microbotellons.

  Aquesta setmana, a "Polònia", l'oci nocturn torna a obrir les portes, però ho fa amb moltes limitacions. Per això, l'historiador Aniol Jorquera (Cesc Casanovas) farà una visita guiada al museu de les discoteques, on explicarà com se sortia de festa abans de la pandèmia i les restriccions. Estrenaran "El cap infiltrat", el programa en què acompanyen el director d'una empresa per saber què és el que falla a la seva companyia. Pere Aragonès (Jordi Soriano) es farà passar per un treballador més de la Generalitat per descobrir com treballen i quina relació tenen els seus consellers. El preu de la llum no para de batre rècords. Per aquest motiu, la ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera (Judit Martín), rebrà la visita del director del llibre Guinness dels rècords i alguns dels seus personatges més emblemàtics. José Luis Martínez-Almeida (Albert Mèlich) i Pablo Casado (David Marcé) miraran de resoldre un misteri a la seu del PP: per què es fa petit el despatx de l'alcalde? La immunitat de ramat ha arribat a Catalunya. Investigadors de la casa reial han aconseguit que la població estigui immunitzada davant dels casos de corrupció de Joan Carles I. El govern ha augmentat el salari mínim, però també la quota d'autònoms. Félix Bolaños (David Olivares) no hi estarà d'acord i intentarà convèncer-ne Pedro Sánchez (Pep Plaza) mostrant-li la nova sèrie infantil "Soc autònom", en què el protagonista és un autònom putejat. Mentrestant, Joan Ignasi Elena (Cesc Casanovas) decideix sortir a patrullar pels carrers a "Catalunya vice" per acabar amb les múltiples plantacions il·legals de marihuana al territori català. I presentaran l'agenda cultural de la Mercè d'enguany amb moltes activitats alternatives que també es poden fer a la ciutat de Barcelona. I per aturar els macrobotellons, J. M. Argimon (Xavi Serrano) i la subdirectora de Promoció de la Salut, Carmen Cabezas (Judit Martín), han tingut una idea brillant: els microbotellons.

 • Polònia - 16/09/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 16/09/2021

  "Polònia" engega la 17a temporada i l'equip del programa ja la comencen nerviosos davant la primera gran crisi al nou govern. És per això que la temporada arrencarà amb el musical "Ja hi han tornat", basat en el musical "May we start", de la pel·lícula "Annette".

  Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Jordi Puigneró (David Marcé) miraran de llimar les seves diferències, mentre Pedro Sánchez (Pep Plaza) s'ho passa bomba gràcies a aquest "diàleg" entre els membres del govern.

  Pere Aragonès (Jordi Soriano) té un pla infal·lible perquè la pròxima taula de diàleg sigui un èxit. Se'n sabran tots els detalls gràcies al tràiler "La taula de paper", basat en l'exitosa sèrie "La casa de papel".

  A més, sembla que serà la temporada més cara de la història i el programa haurà de duplicar els pressupostos per culpa de les elèctriques. Felipe González (Pep Plaza) i José María Aznar (David Marcé) visiten el plató entusiasmats, gràcies al preu de l'electricitat, i per primera vegada animaran els catalans a veure el programa a tot drap.

  Miquel Iceta (Jordi Soriano) comença la temporada amb el seu nou càrrec com a ministre d'Esports i ensenyarà totes les peculiaritats de les disciplines esportives per tal de fomentar l'esport entre la població. Primera classe magistral: el pàdel.

  Primer dia a l'oficina també per al treballador del sector serveis més temut pels parlamentaris, el cambrer del croissant. Qui serà la seva primera víctima?

  Mentrestant, la seu de Ciutadans de Barcelona tanca la paradeta. Es descobrirà com ho estan vivint Carlos Carrizosa (Xavi Serrano) i Anna Grau (Agnès Busquets), diputada al Parlament pel partit, que s'estrenarà per primer cop al programa.

  Després de la manifestació de dissabte, el procés suma un personatge nou al seu imaginari. Es tracta de Joan Botifler, un independentista que també saluda els presos polítics.

  "Polònia" engega la 17a temporada i l'equip del programa ja la comencen nerviosos davant la primera gran crisi al nou govern. És per això que la temporada arrencarà amb el musical "Ja hi han tornat", basat en el musical "May we start", de la pel·lícula "Annette". Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Jordi Puigneró (David Marcé) miraran de llimar les seves diferències, mentre Pedro Sánchez (Pep Plaza) s'ho passa bomba gràcies a aquest "diàleg" entre els membres del govern. Pere Aragonès (Jordi Soriano) té un pla infal·lible perquè la pròxima taula de diàleg sigui un èxit. Se'n sabran tots els detalls gràcies al tràiler "La taula de paper", basat en l'exitosa sèrie "La casa de papel". A més, sembla que serà la temporada més cara de la història i el programa haurà de duplicar els pressupostos per culpa de les elèctriques. Felipe González (Pep Plaza) i José María Aznar (David Marcé) visiten el plató entusiasmats, gràcies al preu de l'electricitat, i per primera vegada animaran els catalans a veure el programa a tot drap. Miquel Iceta (Jordi Soriano) comença la temporada amb el seu nou càrrec com a ministre d'Esports i ensenyarà totes les peculiaritats de les disciplines esportives per tal de fomentar l'esport entre la població. Primera classe magistral: el pàdel. Primer dia a l'oficina també per al treballador del sector serveis més temut pels parlamentaris, el cambrer del croissant. Qui serà la seva primera víctima? Mentrestant, la seu de Ciutadans de Barcelona tanca la paradeta. Es descobrirà com ho estan vivint Carlos Carrizosa (Xavi Serrano) i Anna Grau (Agnès Busquets), diputada al Parlament pel partit, que s'estrenarà per primer cop al programa. Després de la manifestació de dissabte, el procés suma un personatge nou al seu imaginari. Es tracta de Joan Botifler, un independentista que també saluda els presos polítics.

 • Especial millors moments
  Veure vídeo

  Especial millors moments

  Un programa especial de "Polònia" amb els millors moments de la temporada 2020/21. Recordem si Isabel Díaz Ayuso (Lara Díez) va aconseguir o no el croissant del cambrer més temut pels parlamentaris. Riem amb l'espectacle d'Improshow del govern de la Generalitat i patim amb el català a l'UCI i els seus últims segons de vida.

  També descobrim que les primàries són els pares i el programa se suma a la festa que van muntar des del cel Francesc Macià (Queco Novell) i Lluís Companys (David Marcé) després de la victòria d'Esquerra Republicana.

  També tenim temps de visitar museus com el del PDeCAT i viatjar al passat per veure com eren els debats polítics durant el nazisme.

  Un programa especial de "Polònia" amb els millors moments de la temporada 2020/21. Recordem si Isabel Díaz Ayuso (Lara Díez) va aconseguir o no el croissant del cambrer més temut pels parlamentaris. Riem amb l'espectacle d'Improshow del govern de la Generalitat i patim amb el català a l'UCI i els seus últims segons de vida. També descobrim que les primàries són els pares i el programa se suma a la festa que van muntar des del cel Francesc Macià (Queco Novell) i Lluís Companys (David Marcé) després de la victòria d'Esquerra Republicana. També tenim temps de visitar museus com el del PDeCAT i viatjar al passat per veure com eren els debats polítics durant el nazisme.

 • Especial televisió
  Veure vídeo

  Especial televisió

  Durant la temporada s'han parodiat una infinitat de programes televisius, d'abans i ara, actuals i de temps immemorials, i ara s'han seleccionat els que, des del punt de vista del programa, val la pena recordar.

  Un capítol de "Polònia" amb molta màgia i per això no hi podia faltar el Mago Pop i els trucs al rei emèrit. I amb la calor d'aquest juliol es recordaran les previsions meteorològiques de Tomàs Molina (David Olivares) i la seva lluita contra la seva màxima competència: Francesc Mauri (Xavi Espinosa).

  També es podrà tornar a aprendre a construir un hospital com el Zendal, pas a pas, gràcies als "Bricoheroes". I es resoldran "Crims", no es caurà en la temptació a l'"Illa de les temptacions", s'informarà amb el noticiari NO-DO i es gaudirà d'un dels capítols de la sèrie "Gambit de dama", amb Laura Borràs (Agnès Busquets) de protagonista.

  Durant la temporada s'han parodiat una infinitat de programes televisius, d'abans i ara, actuals i de temps immemorials, i ara s'han seleccionat els que, des del punt de vista del programa, val la pena recordar. Un capítol de "Polònia" amb molta màgia i per això no hi podia faltar el Mago Pop i els trucs al rei emèrit. I amb la calor d'aquest juliol es recordaran les previsions meteorològiques de Tomàs Molina (David Olivares) i la seva lluita contra la seva màxima competència: Francesc Mauri (Xavi Espinosa). També es podrà tornar a aprendre a construir un hospital com el Zendal, pas a pas, gràcies als "Bricoheroes". I es resoldran "Crims", no es caurà en la temptació a l'"Illa de les temptacions", s'informarà amb el noticiari NO-DO i es gaudirà d'un dels capítols de la sèrie "Gambit de dama", amb Laura Borràs (Agnès Busquets) de protagonista.

 • Especial pandèmia
  Veure vídeo

  Especial pandèmia

  Com s'ha viscut la pandèmia sota la mirada del "Polònia"? Un resum d'un any que no ha estat gens fàcil per a ningú, en què intentar fer humor de la situació ha estat una batalla duríssima. Tot i això, la pandèmia ha proporcionat un munt de moments, com quan havies de tenir un màster per aprendre a recollir els fills a l'escola. Es recorda aquell gag, perquè encara costen d'entendre les instruccions, després de tot un curs escolar.

  També es fa memòria de les fases de la desescalada, el confinament perimetral, els pixapins convertits en zombis que van a la muntanya, o com va ser el primer sopar un cop les restriccions ho van permetre. A més es reviuran com van ser les festes de Nadal en plena pandèmia, i com Fernando Simón (Queco Novell) es va convertir en el Grinch per intentar protegir-nos de la Covid.

  Es descobreix, un altre cop, qui eren els membres del Procicat i com es feien les reunions, i es torna a constatar que tot ha estat una autèntica bogeria d'any.

  En definitiva, un programa que resumeix, amb tot l'humor que ha estat possible, un any que no s'oblidarà mai.

  Com s'ha viscut la pandèmia sota la mirada del "Polònia"? Un resum d'un any que no ha estat gens fàcil per a ningú, en què intentar fer humor de la situació ha estat una batalla duríssima. Tot i això, la pandèmia ha proporcionat un munt de moments, com quan havies de tenir un màster per aprendre a recollir els fills a l'escola. Es recorda aquell gag, perquè encara costen d'entendre les instruccions, després de tot un curs escolar. També es fa memòria de les fases de la desescalada, el confinament perimetral, els pixapins convertits en zombis que van a la muntanya, o com va ser el primer sopar un cop les restriccions ho van permetre. A més es reviuran com van ser les festes de Nadal en plena pandèmia, i com Fernando Simón (Queco Novell) es va convertir en el Grinch per intentar protegir-nos de la Covid. Es descobreix, un altre cop, qui eren els membres del Procicat i com es feien les reunions, i es torna a constatar que tot ha estat una autèntica bogeria d'any. En definitiva, un programa que resumeix, amb tot l'humor que ha estat possible, un any que no s'oblidarà mai.

 • Polònia - 01/07/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 01/07/2021

  Aquesta setmana, a "Polònia", després de donar la benvinguda a l'estiu, de celebrar la revetlla de Sant Joan i la de Sant Pere i celebrar que tornen els festivals de música, ens hem quedat amb ganes de continuar ballant. És per això que us hem preparat un programa especial amb els millors musicals de la temporada i recordarem els grans èxits que l'equip del programa hem estat taral·lejant sense parar setmana rere setmana.

  Aquesta setmana, a "Polònia", després de donar la benvinguda a l'estiu, de celebrar la revetlla de Sant Joan i la de Sant Pere i celebrar que tornen els festivals de música, ens hem quedat amb ganes de continuar ballant. És per això que us hem preparat un programa especial amb els millors musicals de la temporada i recordarem els grans èxits que l'equip del programa hem estat taral·lejant sense parar setmana rere setmana.

Anar al contingut