• Polònia - 24/11/2022
  Veure vídeo

  Polònia - 24/11/2022

  La vista de Carles Puigdemont (Queco Novell) al Tribunal General de la Unió Europea arriba a l'espai de sàtira política "Polònia". Llarena (Jordi Soriano) haurà de declarar per les acusacions de Puigdemont sobre si va ser ell qui va ordenar el codi "rojigualda".

  Mentrestant, a l'exterior del Suprem s'ha instal·lat una "fanzone" de jutges per seguir en directe el resultat de la vista de Puigdemont. Si bé és cert que tindran dubtes sobre si és lícit que uns jutges imparcials ho estiguin seguint, es deixaran endur finalment per la passió.

  D'altra banda, Salvador Illa (Queco Novell), que ja es veu presidint la Generalitat, donarà una mica d'alegria a l'edifici a ritme de "Jugular" d'en Triquell. També s'estrenarà la nova pel·lícula de terror que ha causat furor al Festival de Sitges: "L'home del gas".

  Després de la polèmica amb la llei del "només sí és sí", Irene Montero (Judit Martín) vol deixar clar que la culpa és d'alguns jutges masclistes. Però li faran veure que no té raó entre Pedro Sánchez (Pep Plaza) i un jutge masclista.

  Xavier Trias (Pep Plaza) visitarà "La tarda de Catalunya Ràdio", on Elisenda Carod li preguntarà si definitivament es presentarà a les eleccions municipals de Barcelona. L'alcalde continuarà dubtant sobre si és el millor moment per anunciar-ho o no.

  Finalment, el guia de museu favorit del programa, Aniol Jorquera (Cesc Casanovas), torna al programa per mostrar la inauguració d'una nova exposició: el Museu de l'Aigua.

  La vista de Carles Puigdemont (Queco Novell) al Tribunal General de la Unió Europea arriba a l'espai de sàtira política "Polònia". Llarena (Jordi Soriano) haurà de declarar per les acusacions de Puigdemont sobre si va ser ell qui va ordenar el codi "rojigualda". Mentrestant, a l'exterior del Suprem s'ha instal·lat una "fanzone" de jutges per seguir en directe el resultat de la vista de Puigdemont. Si bé és cert que tindran dubtes sobre si és lícit que uns jutges imparcials ho estiguin seguint, es deixaran endur finalment per la passió. D'altra banda, Salvador Illa (Queco Novell), que ja es veu presidint la Generalitat, donarà una mica d'alegria a l'edifici a ritme de "Jugular" d'en Triquell. També s'estrenarà la nova pel·lícula de terror que ha causat furor al Festival de Sitges: "L'home del gas". Després de la polèmica amb la llei del "només sí és sí", Irene Montero (Judit Martín) vol deixar clar que la culpa és d'alguns jutges masclistes. Però li faran veure que no té raó entre Pedro Sánchez (Pep Plaza) i un jutge masclista. Xavier Trias (Pep Plaza) visitarà "La tarda de Catalunya Ràdio", on Elisenda Carod li preguntarà si definitivament es presentarà a les eleccions municipals de Barcelona. L'alcalde continuarà dubtant sobre si és el millor moment per anunciar-ho o no. Finalment, el guia de museu favorit del programa, Aniol Jorquera (Cesc Casanovas), torna al programa per mostrar la inauguració d'una nova exposició: el Museu de l'Aigua.

 • Polònia - 17/11/2022
  Veure vídeo

  Polònia - 17/11/2022

  A "Polònia", es descobrirà com ha reaccionat cada partit a la reforma del delicte de sedició. Esquerra Republicana no s'acaba de creure que Pedro Sánchez hagi accedit a les seves peticions i no gosen obrir el document per si és una trampa.
  Però, què diu realment la derogació del delicte de sedició? Aragonès (Jordi Soriano), Borràs (Agnès Busquets), Asens (David Marcé), Ayuso (Lara Díez) i Pedro Sánchez (Pep Plaza) visiten l'oculista per saber com veu cadascú aquesta derogació.

  A qui no li ha semblat gens bé aquest canvi és al president aragonès, Javier Lambán (Xavi Serrano), que visitarà La Moncloa per demanar explicacions. Només hi ha un problema: Pedro Sánchez (Pep Plaza) vol evitar com sigui que es trobi amb Pere Aragonès (Jordi Soriano). Ho aconseguirà?

  I arriba la paròdia del "Vocaliza" a ritme de "socialista", protagonitzada per Núñez Feijóo (Queco Novell) i acompanyat de la justícia espanyola. Protestaran perquè la derogació del delicte de sedició els deixa com una patata a Europa.

  Arran de les protestes multitudinàries contra Isabel Díaz Ayuso (Lara Díez) i la seva gestió de la sanitat pública, la presidenta de la Comunitat de Madrid ha sortit a defensar-se, mantenint que no hi ha mancances en sanitat. I ha anunciat una altra proposta: derivar els malalts al bar.

  També hi haurà un moment per a la celebració. Concretament els 40 anys del president Aragonès (Jordi Soriano). Què tal porta la crisi dels 40?

  Laura Borràs (Agnès Busquets) presentarà la seva nova estratègia: "Encongir la base". La presidenta de Junts està convençuda que, com menys independentistes fake hi hagi, més a prop seran de la independència.

  Finalment, el ministre d'Esports, Miquel Iceta (Jordi Soriano), acompanyarà Luis Enrique (Xavi Espinosa) a Qatar per tal de comprovar si les llibertats del país arriben als mínims democràtics.

  A "Polònia", es descobrirà com ha reaccionat cada partit a la reforma del delicte de sedició. Esquerra Republicana no s'acaba de creure que Pedro Sánchez hagi accedit a les seves peticions i no gosen obrir el document per si és una trampa. Però, què diu realment la derogació del delicte de sedició? Aragonès (Jordi Soriano), Borràs (Agnès Busquets), Asens (David Marcé), Ayuso (Lara Díez) i Pedro Sánchez (Pep Plaza) visiten l'oculista per saber com veu cadascú aquesta derogació. A qui no li ha semblat gens bé aquest canvi és al president aragonès, Javier Lambán (Xavi Serrano), que visitarà La Moncloa per demanar explicacions. Només hi ha un problema: Pedro Sánchez (Pep Plaza) vol evitar com sigui que es trobi amb Pere Aragonès (Jordi Soriano). Ho aconseguirà? I arriba la paròdia del "Vocaliza" a ritme de "socialista", protagonitzada per Núñez Feijóo (Queco Novell) i acompanyat de la justícia espanyola. Protestaran perquè la derogació del delicte de sedició els deixa com una patata a Europa. Arran de les protestes multitudinàries contra Isabel Díaz Ayuso (Lara Díez) i la seva gestió de la sanitat pública, la presidenta de la Comunitat de Madrid ha sortit a defensar-se, mantenint que no hi ha mancances en sanitat. I ha anunciat una altra proposta: derivar els malalts al bar. També hi haurà un moment per a la celebració. Concretament els 40 anys del president Aragonès (Jordi Soriano). Què tal porta la crisi dels 40? Laura Borràs (Agnès Busquets) presentarà la seva nova estratègia: "Encongir la base". La presidenta de Junts està convençuda que, com menys independentistes fake hi hagi, més a prop seran de la independència. Finalment, el ministre d'Esports, Miquel Iceta (Jordi Soriano), acompanyarà Luis Enrique (Xavi Espinosa) a Qatar per tal de comprovar si les llibertats del país arriben als mínims democràtics.

 • Polònia - 10/11/2022
  Veure vídeo

  Polònia - 10/11/2022

  A "Polònia", el rei emèrit (Toni Albà) amb més flow es converteix en Bad Borbón per protagonitzar el musical "Cori me preguntó", de Bad Bunny, després de la publicació del podcast de Corinna en què explica tots els detalls de la seva relació.


  Es descobrirà quina ha estat la reacció de Mariano Rajoy (Queco Novell) després que la justícia hagi donat via lliure a Andorra per imputar-lo per l'operació Catalunya.

  Josep Borrell (Queco Novell) és el nou convidat del podcast "La ruina", de Tomàs Fuentes i Ignasi Taltavull, en què intentarà fer riure, sense èxit, amb les desgràcies del govern socialista.

  Des de fa anys, els pessebres de la plaça de Sant Jaume provoquen enrenou entre els barcelonins. Per això, el "Sense ficció" ha volgut parlar amb la responsable d'aquestes creacions i descobrir quin és el procés creatiu de la performer Ada Colau (Agnès Busquets).

  Està bé atacar les obres d'art per conscienciar del canvi climàtic? Marc Ribas (Cesc Casanovas) estrena "Joc de quadres": un nou programa en què buscarà el millor plat d'un ecologista per empastifar una obra d'art.

  Ricard Ustrell (Xavi Espinosa) debatrà a "Col·lapse" sobre el tema enfrontant pintors contra activistes, amb Goya i la Maja Nua en el bàndol dels afectats i un científic i un goril·la del zoo en el bàndol proclima.

  I seguint amb la crisi climàtica, Aniol Jorquera (Cesc Casanovas) farà una visita guiada pel Museu de l'Aigua i recordarà aquells temps en què existia l'aigua corrent amb un acte tan quotidià com obrir una aixeta.

  Finalment, Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Salvador Illa (Queco Novell) parodiaran el vídeo viral de TikTok dels cosins més rics d'Espanya. En el seu cas, es consideren els polítics amb més sort d'Espanya perquè Esquerra sempre els aprova els pressupostos.

  A "Polònia", el rei emèrit (Toni Albà) amb més flow es converteix en Bad Borbón per protagonitzar el musical "Cori me preguntó", de Bad Bunny, després de la publicació del podcast de Corinna en què explica tots els detalls de la seva relació. Es descobrirà quina ha estat la reacció de Mariano Rajoy (Queco Novell) després que la justícia hagi donat via lliure a Andorra per imputar-lo per l'operació Catalunya. Josep Borrell (Queco Novell) és el nou convidat del podcast "La ruina", de Tomàs Fuentes i Ignasi Taltavull, en què intentarà fer riure, sense èxit, amb les desgràcies del govern socialista. Des de fa anys, els pessebres de la plaça de Sant Jaume provoquen enrenou entre els barcelonins. Per això, el "Sense ficció" ha volgut parlar amb la responsable d'aquestes creacions i descobrir quin és el procés creatiu de la performer Ada Colau (Agnès Busquets). Està bé atacar les obres d'art per conscienciar del canvi climàtic? Marc Ribas (Cesc Casanovas) estrena "Joc de quadres": un nou programa en què buscarà el millor plat d'un ecologista per empastifar una obra d'art. Ricard Ustrell (Xavi Espinosa) debatrà a "Col·lapse" sobre el tema enfrontant pintors contra activistes, amb Goya i la Maja Nua en el bàndol dels afectats i un científic i un goril·la del zoo en el bàndol proclima. I seguint amb la crisi climàtica, Aniol Jorquera (Cesc Casanovas) farà una visita guiada pel Museu de l'Aigua i recordarà aquells temps en què existia l'aigua corrent amb un acte tan quotidià com obrir una aixeta. Finalment, Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Salvador Illa (Queco Novell) parodiaran el vídeo viral de TikTok dels cosins més rics d'Espanya. En el seu cas, es consideren els polítics amb més sort d'Espanya perquè Esquerra sempre els aprova els pressupostos.

 • Polònia - 03/11/2022
  Veure vídeo

  Polònia - 03/11/2022

  A "Polònia", Laura Borràs (Agnès Busquets) i Jordi Puigneró (David Marcé) visiten Elon Musk (Pep Plaza) a la seu de Twitter per demanar explicacions sobre els perfils falsos que atribueixen a Junts.

  I Lildami (Xavi Espinosa) dedica la seva nova cançó "Supermercat" a la pujada de preus a causa de la inflació. I davant d'aquest encariment, Ana Botella (Judit Martín) torna al programa amb els seus consells d'economia domèstica per estalviar al màxim amb petites accions del dia a dia.

  Després de la polèmica del compte fals de la periodista Joana Masdeu, Charlie Pee (Eva Ortega) presentarà la batalla pel relat independentista: un duel dialèctic entre Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Laura Borràs (Agnès Busquets) on volaran hòsties entre Junts i Esquerra.

  Gabriel Rufián (Noé Blancafort) demanarà ajuda a Iñigo Urkullu (Pep Plaza), que l'ensenyarà a negociar amb Pedro Sánchez (Pep Plaza) amb el mateix èxit que els bascos.

  L'independentisme entra en una nova etapa i es converteix ja en el segon període històric més llarg després de la prehistòria. El programa fa un repàs històric a les diferents etapes de l'independentisme des dels seus inicis fins ara.

  Pablo Casado (David Marcé) adverteix Núñez Feijóo (Queco Novell) que volen acabar amb la seva carrera política com van fer amb ell, però, tot i les evidències, Feijóo està convençut que no és així.

  I es descobrirà com l'última negativa de Feijóo a renovar el Consell General del Poder Judicial ha obert una crisi institucional sense precedents entre el PP i el PSOE. Feijóo (Queco Novell) rebrà la visita de l'emperador Pepetine, que li recordarà que no pot pactar amb Pedro Sánchez (Pep Plaza).

  Des de fa anys, els pessebres de la plaça de Sant Jaume provoquen enrenou entre els barcelonins. Per això, el "Sense ficció" ha volgut parlar amb la responsable d'aquestes creacions i descobrir quin és el procés creatiu de la performer Ada Colau (Agnès Busquets).

  A "Polònia", Laura Borràs (Agnès Busquets) i Jordi Puigneró (David Marcé) visiten Elon Musk (Pep Plaza) a la seu de Twitter per demanar explicacions sobre els perfils falsos que atribueixen a Junts. I Lildami (Xavi Espinosa) dedica la seva nova cançó "Supermercat" a la pujada de preus a causa de la inflació. I davant d'aquest encariment, Ana Botella (Judit Martín) torna al programa amb els seus consells d'economia domèstica per estalviar al màxim amb petites accions del dia a dia. Després de la polèmica del compte fals de la periodista Joana Masdeu, Charlie Pee (Eva Ortega) presentarà la batalla pel relat independentista: un duel dialèctic entre Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Laura Borràs (Agnès Busquets) on volaran hòsties entre Junts i Esquerra. Gabriel Rufián (Noé Blancafort) demanarà ajuda a Iñigo Urkullu (Pep Plaza), que l'ensenyarà a negociar amb Pedro Sánchez (Pep Plaza) amb el mateix èxit que els bascos. L'independentisme entra en una nova etapa i es converteix ja en el segon període històric més llarg després de la prehistòria. El programa fa un repàs històric a les diferents etapes de l'independentisme des dels seus inicis fins ara. Pablo Casado (David Marcé) adverteix Núñez Feijóo (Queco Novell) que volen acabar amb la seva carrera política com van fer amb ell, però, tot i les evidències, Feijóo està convençut que no és així. I es descobrirà com l'última negativa de Feijóo a renovar el Consell General del Poder Judicial ha obert una crisi institucional sense precedents entre el PP i el PSOE. Feijóo (Queco Novell) rebrà la visita de l'emperador Pepetine, que li recordarà que no pot pactar amb Pedro Sánchez (Pep Plaza). Des de fa anys, els pessebres de la plaça de Sant Jaume provoquen enrenou entre els barcelonins. Per això, el "Sense ficció" ha volgut parlar amb la responsable d'aquestes creacions i descobrir quin és el procés creatiu de la performer Ada Colau (Agnès Busquets).

 • Polònia - 27/10/2022
  Veure vídeo

  Polònia - 27/10/2022

  A "Polònia", Esquerra Republicana serà la protagonista del musical "Per la bona ERC", la paròdia de "Per la bona gent" del grup Manel, en què s'analitzen les tres portes que se li obren a Esquerra per pactar els pressupostos.


  Pere Aragonès (Jordi Soriano) visita el metge, preocupat per la seva salut, i el diagnòstic és clar: té "majoritis", només 33 diputats, però es pensa que està en majoria.

  El programa ho descobrirà tot sobre el cas Dalmases (Xavi Serrano), després de l'anunci de la seva dimissió per l'informe que va fer Magda Oranich sobre el seu comportament al "FAQS".

  Els Mossos reclamen mesures contra les acusacions sense proves de l'exconseller Sàmper (Fermí Fernández). Per això, Miquel Buch (Pep Plaza), Joan Ignasi Elena (Cesc Casanovas) i el mateix Sàmper jugaran a mosso bo i mosso dolent per descobrir tota la veritat sobre el cas.

  Pere Aragonès (Jordi Soriano) fa xantatge a Pedro Sánchez (Pep Plaza) amb els pressupostos de l'Estat per tal d'aconseguir la supressió del delicte de sedició, i Núñez Feijóo (Queco Novell) s'hi sumarà convertint la situació en un xantatge a tres bandes.

  En Miquel i la Montserrat han anat a comprar panellets, però abans el pastisser analitzarà la seva capacitat econòmica per veure si poden afrontar una inversió tan important.

  S'explicarà, en dos minuts, per què el govern espanyol ha augmentat tant la despesa en defensa i en què es gasten tots aquests diners.

  Joel Díaz (Albert Mèlich) rebrà la visita del Joel Díaz de veritat per explicar com convertir l'humor del "Polònia" en humor irreverent de veritat.

  I Joan Laporta (Queco Novell) i Xavi Hernández (Xavi Espinosa) repassaran l'actuació del Barça en aquesta jornada de Champions.

  A "Polònia", Esquerra Republicana serà la protagonista del musical "Per la bona ERC", la paròdia de "Per la bona gent" del grup Manel, en què s'analitzen les tres portes que se li obren a Esquerra per pactar els pressupostos. Pere Aragonès (Jordi Soriano) visita el metge, preocupat per la seva salut, i el diagnòstic és clar: té "majoritis", només 33 diputats, però es pensa que està en majoria. El programa ho descobrirà tot sobre el cas Dalmases (Xavi Serrano), després de l'anunci de la seva dimissió per l'informe que va fer Magda Oranich sobre el seu comportament al "FAQS". Els Mossos reclamen mesures contra les acusacions sense proves de l'exconseller Sàmper (Fermí Fernández). Per això, Miquel Buch (Pep Plaza), Joan Ignasi Elena (Cesc Casanovas) i el mateix Sàmper jugaran a mosso bo i mosso dolent per descobrir tota la veritat sobre el cas. Pere Aragonès (Jordi Soriano) fa xantatge a Pedro Sánchez (Pep Plaza) amb els pressupostos de l'Estat per tal d'aconseguir la supressió del delicte de sedició, i Núñez Feijóo (Queco Novell) s'hi sumarà convertint la situació en un xantatge a tres bandes. En Miquel i la Montserrat han anat a comprar panellets, però abans el pastisser analitzarà la seva capacitat econòmica per veure si poden afrontar una inversió tan important. S'explicarà, en dos minuts, per què el govern espanyol ha augmentat tant la despesa en defensa i en què es gasten tots aquests diners. Joel Díaz (Albert Mèlich) rebrà la visita del Joel Díaz de veritat per explicar com convertir l'humor del "Polònia" en humor irreverent de veritat. I Joan Laporta (Queco Novell) i Xavi Hernández (Xavi Espinosa) repassaran l'actuació del Barça en aquesta jornada de Champions.

 • Polònia - 20/10/2022
  Veure vídeo

  Polònia - 20/10/2022

  A "Polònia", Laura Borràs (Agnès Busquets) ja no sap com dir a Pere Aragonès (Jordi Soriano) que no pensa pactar els pressupostos amb ell. Així que aquest cop ho farà cantant, mentre parodia la mítica escena "Step in time" de "Mery Poppins".

  I seguint amb el tema dels pressupostos, Jaume Giró (Queco Novell) rebrà una visita sorpresa al programa "El diari dels pressupostos": Aragonès (Jordi Soriano) demanarà que reconegui la paternitat dels pressupostos i desbloquegi la situació.

  I en el programa se sap com es troba a faltar el cambrer del croissant (Marc Rodríguez). Per això aquesta temporada torna per alliçonar Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Laura Borràs (Agnès Busquets) amb el seu croissant de la unitat.

  Nous canvis a la cúpula dels Mossos d'Esquadra. Es descobrirà, en primícia, com ha estat la destitució del comissari Josep Maria Estela i quins han estat els motius per què Joan Ignasi Elena (Cesc Casanovas) hagi prescindit dels seus serveis.

  Xavi Hernández (Xavi Espinosa) protagonitza el "Barçarap", la paròdia de la cançó de Quevedo que farà oblidar per uns minuts el desastre dels últims partits.

  Al "30 minuts", es descobrirà per què Catalunya no rep les inversions de l'Estat. Per error, totes aquestes inversions s'estan enviant a Catalunia, un poble romanès que s'ha fet ric gràcies als impostos dels catalans.

  Mentrestant, Josep Borrell (Queco Novell), després de comparar Europa amb un jardí i la resta del món amb una selva, estrenarà la secció "El gardening de Josep Borrell", amb lliçons de jardineria per tractar problemes polítics.

  Finalment, el programa rebrà la visita sorpresa de Joel Díaz (Albert Mèlich), després que s'hagi estrenat el seu nou late a TV3, "Zona Franca".

  A "Polònia", Laura Borràs (Agnès Busquets) ja no sap com dir a Pere Aragonès (Jordi Soriano) que no pensa pactar els pressupostos amb ell. Així que aquest cop ho farà cantant, mentre parodia la mítica escena "Step in time" de "Mery Poppins". I seguint amb el tema dels pressupostos, Jaume Giró (Queco Novell) rebrà una visita sorpresa al programa "El diari dels pressupostos": Aragonès (Jordi Soriano) demanarà que reconegui la paternitat dels pressupostos i desbloquegi la situació. I en el programa se sap com es troba a faltar el cambrer del croissant (Marc Rodríguez). Per això aquesta temporada torna per alliçonar Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Laura Borràs (Agnès Busquets) amb el seu croissant de la unitat. Nous canvis a la cúpula dels Mossos d'Esquadra. Es descobrirà, en primícia, com ha estat la destitució del comissari Josep Maria Estela i quins han estat els motius per què Joan Ignasi Elena (Cesc Casanovas) hagi prescindit dels seus serveis. Xavi Hernández (Xavi Espinosa) protagonitza el "Barçarap", la paròdia de la cançó de Quevedo que farà oblidar per uns minuts el desastre dels últims partits. Al "30 minuts", es descobrirà per què Catalunya no rep les inversions de l'Estat. Per error, totes aquestes inversions s'estan enviant a Catalunia, un poble romanès que s'ha fet ric gràcies als impostos dels catalans. Mentrestant, Josep Borrell (Queco Novell), després de comparar Europa amb un jardí i la resta del món amb una selva, estrenarà la secció "El gardening de Josep Borrell", amb lliçons de jardineria per tractar problemes polítics. Finalment, el programa rebrà la visita sorpresa de Joel Díaz (Albert Mèlich), després que s'hagi estrenat el seu nou late a TV3, "Zona Franca".

 • Polònia - 13/10/2022
  Veure vídeo

 • Polònia - 06/10/2022
  Veure vídeo

  Polònia - 06/10/2022

  "Polònia" ha tingut accés a com es va gestar la pregunta que Junts ha enviat a la militància per decidir el seu futur. Se sabrà quines són les postures de Jordi Turull (Xavi Espinosa), Laura Borràs (Agnès Busquets), Jordi Puigneró (David Marcé), Xavier Trias (Pep Plaza) i Jaume Giró (Queco Novell).  Per si de cas, Pere Aragonès (Jordi Soriano) aprofitarà per remodelar els despatxos de la Generalitat, per si Junts decideix deixar el govern. Salvador Illa (Queco Novell) intentarà persuadir Pere Aragonès (Jordi Soriano) perquè pacti amb el PSC a ritme de "Take on me". I mentre Junts i Esquerra continuen les disputes, es presenta "Easy presi", el nou mètode per arribar a ser president des de la comoditat de casa i sense cap mena d'esforç.

  Després que el Consell de la República s'oferís per tirar endavant la independència, el programa descobrirà com Puigdemont (Queco Novell), Ponsatí (Agnès Busquets) i Comín (David Marcé) es preparen de nou per proclamar la República Catalana amb l'ajuda d'un tutorial de YouTube.

  A dia d'avui els empresaris i periodistes pròxims a Putin són el col·lectiu amb l'esperança de vida més curta de Rússia. Desenes d'alts càrrecs contraris a Putin han mort en circumstàncies estranyes. Quin nexe hi ha entre tots ells? Carles Porta (Fermí Fernández) intentarà posar llum a la foscor.

  I el pròxim gener ha d'entrar en vigor el nou impost a les grans fortunes, però els efectes que té ja s'estan notant entre les classes benestants. El programa ha acompanyat fins a Pedralbes un equip del programa "Vianants" per veure com viuen els afectats per aquest impost.

  "Polònia" ha tingut accés a com es va gestar la pregunta que Junts ha enviat a la militància per decidir el seu futur. Se sabrà quines són les postures de Jordi Turull (Xavi Espinosa), Laura Borràs (Agnès Busquets), Jordi Puigneró (David Marcé), Xavier Trias (Pep Plaza) i Jaume Giró (Queco Novell). Per si de cas, Pere Aragonès (Jordi Soriano) aprofitarà per remodelar els despatxos de la Generalitat, per si Junts decideix deixar el govern. Salvador Illa (Queco Novell) intentarà persuadir Pere Aragonès (Jordi Soriano) perquè pacti amb el PSC a ritme de "Take on me". I mentre Junts i Esquerra continuen les disputes, es presenta "Easy presi", el nou mètode per arribar a ser president des de la comoditat de casa i sense cap mena d'esforç. Després que el Consell de la República s'oferís per tirar endavant la independència, el programa descobrirà com Puigdemont (Queco Novell), Ponsatí (Agnès Busquets) i Comín (David Marcé) es preparen de nou per proclamar la República Catalana amb l'ajuda d'un tutorial de YouTube. A dia d'avui els empresaris i periodistes pròxims a Putin són el col·lectiu amb l'esperança de vida més curta de Rússia. Desenes d'alts càrrecs contraris a Putin han mort en circumstàncies estranyes. Quin nexe hi ha entre tots ells? Carles Porta (Fermí Fernández) intentarà posar llum a la foscor. I el pròxim gener ha d'entrar en vigor el nou impost a les grans fortunes, però els efectes que té ja s'estan notant entre les classes benestants. El programa ha acompanyat fins a Pedralbes un equip del programa "Vianants" per veure com viuen els afectats per aquest impost.

 • Polònia - 29/09/2022
  Veure vídeo

  Polònia - 29/09/2022

  "Polònia", celebrarà els cinc anys de l'1 d'Octubre amb el documental "L'1-ocomia". Es coneixerà el grup que es va unir per revolucionar els carrers l'1 d'Octubre del 2017 i es desvelarà com van gestionar l'èxit i el fracàs. També el NO-DO reaccionarà a l'aniversari de l'1-O amb un informatiu en què es recordarà com va ser la consulta segons el seu punt de vista.

  Se sabrà l'última hora de la crisi de govern. Pere Aragonès (Jordi Soriano) apareixerà al ring del debat de política general per enfrontar-se als seus socis: Albert Batet (Cesc Casanovas) i Laura Borràs (Agnès Busquets). Mentre Salvador Illa (Queco Novell) espera a la cantonada que els de Junts deixin d'atonyinar el president.I es coneixeran quines opcions reals té l'actual govern de seguir unit o de trencar-se definitivament.

  Mentrestant, Alba Vergés (Agnès Busquets) intentarà buscar algú que la substitueixi com a presidenta del Parlament, després del seu debut per la inhabilitació de Borràs.

  Després que l'extrema dreta de Giorgia Meloni (Agnès Busquets) hagi arribat al poder, Francisco Franco (Manel Lucas) presentarà "Els 40 princifatxes", amb els greatest hits d'extrema dreta del moment. I, tractant-se de política italiana, tampoc hi faltarà l'anàlisi d'Enric Juliana (Cesc Casanovas).

  Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Núñez Feijóo (Queco Novell) rebran la visita d'un comissari europeu per intentar desbloquejar la renovació del Consell General del Poder Judicial. Ho aconseguiran?

  Finalment, es descobrirà com ha anat el judici contra Eulàlia Reguant (Judit Martín) per no voler respondre les preguntes de Vox durant el judici del procés.

  "Polònia", celebrarà els cinc anys de l'1 d'Octubre amb el documental "L'1-ocomia". Es coneixerà el grup que es va unir per revolucionar els carrers l'1 d'Octubre del 2017 i es desvelarà com van gestionar l'èxit i el fracàs. També el NO-DO reaccionarà a l'aniversari de l'1-O amb un informatiu en què es recordarà com va ser la consulta segons el seu punt de vista. Se sabrà l'última hora de la crisi de govern. Pere Aragonès (Jordi Soriano) apareixerà al ring del debat de política general per enfrontar-se als seus socis: Albert Batet (Cesc Casanovas) i Laura Borràs (Agnès Busquets). Mentre Salvador Illa (Queco Novell) espera a la cantonada que els de Junts deixin d'atonyinar el president.I es coneixeran quines opcions reals té l'actual govern de seguir unit o de trencar-se definitivament. Mentrestant, Alba Vergés (Agnès Busquets) intentarà buscar algú que la substitueixi com a presidenta del Parlament, després del seu debut per la inhabilitació de Borràs. Després que l'extrema dreta de Giorgia Meloni (Agnès Busquets) hagi arribat al poder, Francisco Franco (Manel Lucas) presentarà "Els 40 princifatxes", amb els greatest hits d'extrema dreta del moment. I, tractant-se de política italiana, tampoc hi faltarà l'anàlisi d'Enric Juliana (Cesc Casanovas). Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Núñez Feijóo (Queco Novell) rebran la visita d'un comissari europeu per intentar desbloquejar la renovació del Consell General del Poder Judicial. Ho aconseguiran? Finalment, es descobrirà com ha anat el judici contra Eulàlia Reguant (Judit Martín) per no voler respondre les preguntes de Vox durant el judici del procés.

 • Polònia - 22/09/2022
  Veure vídeo

  Polònia - 22/09/2022

  A "Polònia", el PSC es prepara per a la festa de la rosa i Salvador Illa es convertirà en Alizzz per protagonitzar el musical "Què passa, nens?".
  Mentrestant, Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Jordi Turull (Xavi Espinosa) es reuneixen per mirar de recuperar la unitat abans de trencar el govern. Ho aconseguiran?

  Es descobrirà la història d'Alberto Casero (Cesc Casanovas), el diputat del PP que s'ha fet famós per haver-se equivocat dos cops durant les votacions al Congrés. I, tal com demostra el seu historial familiar, el problema de l'Alberto ve de molt lluny.

  Després de la iniciativa de Yolanda Díaz (Alba Florejachs) de crear una cistella de la compra anticrisi, Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Ortega Smith (Albert Mèlich) proposen la seva cistella de productes essencials que no poden faltar a casa de cap bon espanyol.

  Aragonès (Pere Soriano) es queixarà dels guionistes del programa perquè sempre el pinten com un convergent, però s'adonarà que tothom el confon amb Artur Mas (David Marcè).

  El pròxim 10 d'octubre s'estrena el nou Super3. "Polònia" ha tingut accés als càstings dels personatges descartats amb Ricard Ustrell (Xavi Espinosa), Carles Porta (Fermí Fernández), Lildami (Xavi Espinosa) i Inés Arrimadas (Lara Díez).

  La nova fase de les obres de la Sagrera ha començat. L'actuació suposarà dotze setmanes de talls a Rodalies i afectarà 73.000 usuaris cada dia. El programa acompanyarà un usuari en el seu trajecte habitual per saber de primera mà què impliquen aquestes reformes.

  A més, arriba el "Tabútifler", el joc ideal per relacions de parella insulses i avorrides que farà passar vetllades distretes sense desviar-se del tema més important: la independència.

  Per acabar, i per tal de modernitzar el "Polònia", Ricard Ustrell presentarà la seva proposta i els personatges nous que cal incorporar al programa si no volem entrar en "Col·lapse".

  A "Polònia", el PSC es prepara per a la festa de la rosa i Salvador Illa es convertirà en Alizzz per protagonitzar el musical "Què passa, nens?". Mentrestant, Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Jordi Turull (Xavi Espinosa) es reuneixen per mirar de recuperar la unitat abans de trencar el govern. Ho aconseguiran? Es descobrirà la història d'Alberto Casero (Cesc Casanovas), el diputat del PP que s'ha fet famós per haver-se equivocat dos cops durant les votacions al Congrés. I, tal com demostra el seu historial familiar, el problema de l'Alberto ve de molt lluny. Després de la iniciativa de Yolanda Díaz (Alba Florejachs) de crear una cistella de la compra anticrisi, Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Ortega Smith (Albert Mèlich) proposen la seva cistella de productes essencials que no poden faltar a casa de cap bon espanyol. Aragonès (Pere Soriano) es queixarà dels guionistes del programa perquè sempre el pinten com un convergent, però s'adonarà que tothom el confon amb Artur Mas (David Marcè). El pròxim 10 d'octubre s'estrena el nou Super3. "Polònia" ha tingut accés als càstings dels personatges descartats amb Ricard Ustrell (Xavi Espinosa), Carles Porta (Fermí Fernández), Lildami (Xavi Espinosa) i Inés Arrimadas (Lara Díez). La nova fase de les obres de la Sagrera ha començat. L'actuació suposarà dotze setmanes de talls a Rodalies i afectarà 73.000 usuaris cada dia. El programa acompanyarà un usuari en el seu trajecte habitual per saber de primera mà què impliquen aquestes reformes. A més, arriba el "Tabútifler", el joc ideal per relacions de parella insulses i avorrides que farà passar vetllades distretes sense desviar-se del tema més important: la independència. Per acabar, i per tal de modernitzar el "Polònia", Ricard Ustrell presentarà la seva proposta i els personatges nous que cal incorporar al programa si no volem entrar en "Col·lapse".

 • Polònia - 15/09/2022
  Veure vídeo

  Polònia - 15/09/2022

  "Polònia", dona la benvinguda al nou curs polític i es presenta parodiant l'anunci de la nova temporada de TV3 sota l'eslògan "Us estem desesperant."

  Passada la Diada de l'11 de Setembre, arriba el moment de fer les primeres valoracions. Un psicòleg mirarà de descobrir quina visió tenen de la manifestació Pere Aragonès (Jordi Soriano), Jordi Turull (Xavi Espinosa), Carlos Carrizosa (Xavi Serrano), Salvador Illa (Queco Novell) o Dolors Feliu (Judit Martín), entre d'altres.

  També volen dir-hi la seva Lluís Companys (David Marcé) i Francesc Macià (Queco Novell), a qui no els ha semblat gens bé que el president de Catalunya no hagi assistit a la manifestació.

  Mentrestant, Laura Borràs es transformarà en Motolauri i versionarà el "Despechá" de la Rosalía amb el seu "Despatxat". Aprofitarà per recordar que tot i la suspensió com a presidenta del Parlament hi ha Motolauri per a estona.

  El documental "Salvar al Rey" d'HBO sobre la vida del rei emèrit està deixant la seva imatge per terra. Per millorar la seva reputació Joan Carles I (Toni Albà) ha ideat un pla sense fissures: fingir la seva mort per aconseguir que la gent torni a parlar bé d'ell. I per a aquells que encara no entenguin què són i com funcionen les monarquies, el programa ha preparat una classe magistral en menys de dos minuts.

  Jan Laporta (Queco Novell) seguirà accionant palanques per mirar de fer content Xavi Hernández (Xavi Espinosa). I es rebrà la visita del rei d'Anglaterra: Carles III (Xavi Serrano).

  Els economistes catalans són les estrelles del moment. Xavier Sala-i-Martín (David Marcé), Gonzalo Bernardos (Xavi Espinosa) i Santiago Niño-Becerra (Fermí Fernández) exigiran una secció al "Polònia" per parlar de la megacrisi que s'està patint.

  També es descobrirà com ha estat l'inici del curs judicial i com s'han preparat els jutges la tornada a la feina després de les vacances estivals.

  "Polònia", dona la benvinguda al nou curs polític i es presenta parodiant l'anunci de la nova temporada de TV3 sota l'eslògan "Us estem desesperant." Passada la Diada de l'11 de Setembre, arriba el moment de fer les primeres valoracions. Un psicòleg mirarà de descobrir quina visió tenen de la manifestació Pere Aragonès (Jordi Soriano), Jordi Turull (Xavi Espinosa), Carlos Carrizosa (Xavi Serrano), Salvador Illa (Queco Novell) o Dolors Feliu (Judit Martín), entre d'altres. També volen dir-hi la seva Lluís Companys (David Marcé) i Francesc Macià (Queco Novell), a qui no els ha semblat gens bé que el president de Catalunya no hagi assistit a la manifestació. Mentrestant, Laura Borràs es transformarà en Motolauri i versionarà el "Despechá" de la Rosalía amb el seu "Despatxat". Aprofitarà per recordar que tot i la suspensió com a presidenta del Parlament hi ha Motolauri per a estona. El documental "Salvar al Rey" d'HBO sobre la vida del rei emèrit està deixant la seva imatge per terra. Per millorar la seva reputació Joan Carles I (Toni Albà) ha ideat un pla sense fissures: fingir la seva mort per aconseguir que la gent torni a parlar bé d'ell. I per a aquells que encara no entenguin què són i com funcionen les monarquies, el programa ha preparat una classe magistral en menys de dos minuts. Jan Laporta (Queco Novell) seguirà accionant palanques per mirar de fer content Xavi Hernández (Xavi Espinosa). I es rebrà la visita del rei d'Anglaterra: Carles III (Xavi Serrano). Els economistes catalans són les estrelles del moment. Xavier Sala-i-Martín (David Marcé), Gonzalo Bernardos (Xavi Espinosa) i Santiago Niño-Becerra (Fermí Fernández) exigiran una secció al "Polònia" per parlar de la megacrisi que s'està patint. També es descobrirà com ha estat l'inici del curs judicial i com s'han preparat els jutges la tornada a la feina després de les vacances estivals.

 • Especial No tot és política
  Veure vídeo

  Especial No tot és política

  Acomiadem el juliol amb un "Polònia" apolític. Perquè en aquesta vida "no tot és política".
  Per tots aquells autònoms que esteu fent vacances s
  ense remuneració, us recordarem el pla que va presentar el govern amb l'objectiu de millorar-vos les condicions.
  Reviurem moments estel·lars de la catalanitat amb Guifré el Pilós i la llegenda de les quatre barres. I tornarem a celebrar que el Barça femení ha guanyat la lliga i la reacció de Joan Laporta (Queco Novell) en saber la notícia.
  Davant la pujada de preus, en Miquel (Marc Rodríguez) ha decidit fer-se autosuficient. A la Montserrat ja us avancem que li sembla una idea pèssima, però potser vosaltres voleu copiar algun dels seus consells per començar el nou curs escolar estalviant una mica.
  També hi haurà moment per la cultura. El nostre historiador de confiança Aniol Jorquera (Cesc Casanovas), ens mostrarà com era la vida quan anavem de discoteques o com eren les sucursals bancàries abans que desapareguessin i totes les operacions s'haguessin de fer telemàticament.
  Segurament sou molts els que després de l'èxit de la pel·lícula Alcarràs heu volgut visità aquest poble lleidatà. Per això, ens ha semblat un moment idoni per recordar-vos la plaga de pixapins que van visitar Alcarràs després de la Berlinale.
  Un cop més, reviurem el col·lapse a Catalunya per la vaga de maquinistes de Renfe, a ritme d'un clàssic de Sau: "Un tren d'aquest país", amb Pep Sala (Pep Plaza) a la guitarra.
  És estiu i la calor sovint se'ns ha fet insuportable. Per això recordarem com Tomàs Molina (David Olivares) va aprofitar la calor extrema per acabar amb el seu màxim contrincant: Francesc Mauri (Xavi Espinosa).

  Acomiadem el juliol amb un "Polònia" apolític. Perquè en aquesta vida "no tot és política". Per tots aquells autònoms que esteu fent vacances sense remuneració, us recordarem el pla que va presentar el govern amb l'objectiu de millorar-vos les condicions. Reviurem moments estel·lars de la catalanitat amb Guifré el Pilós i la llegenda de les quatre barres. I tornarem a celebrar que el Barça femení ha guanyat la lliga i la reacció de Joan Laporta (Queco Novell) en saber la notícia. Davant la pujada de preus, en Miquel (Marc Rodríguez) ha decidit fer-se autosuficient. A la Montserrat ja us avancem que li sembla una idea pèssima, però potser vosaltres voleu copiar algun dels seus consells per començar el nou curs escolar estalviant una mica. També hi haurà moment per la cultura. El nostre historiador de confiança Aniol Jorquera (Cesc Casanovas), ens mostrarà com era la vida quan anavem de discoteques o com eren les sucursals bancàries abans que desapareguessin i totes les operacions s'haguessin de fer telemàticament. Segurament sou molts els que després de l'èxit de la pel·lícula Alcarràs heu volgut visità aquest poble lleidatà. Per això, ens ha semblat un moment idoni per recordar-vos la plaga de pixapins que van visitar Alcarràs després de la Berlinale. Un cop més, reviurem el col·lapse a Catalunya per la vaga de maquinistes de Renfe, a ritme d'un clàssic de Sau: "Un tren d'aquest país", amb Pep Sala (Pep Plaza) a la guitarra. És estiu i la calor sovint se'ns ha fet insuportable. Per això recordarem com Tomàs Molina (David Olivares) va aprofitar la calor extrema per acabar amb el seu màxim contrincant: Francesc Mauri (Xavi Espinosa).

 • Especial Paròdies
  Veure vídeo

  Especial Paròdies

  Com cada any, arriba el moment de recopilar totes les paròdies de la temporada en un Polònia especial zapping televisiu i cinematogràfic. Així que prepareu les crispetes, un cop més, perquè repassarem tots els programes de tele, series del moment, anuncis mítics i pel·lícules llegendàries.
  Donem el tret de sortida amb la paròdia de l'exitosa sèrie "La casa de papel", amb el pla infal·lible de Pere Aragonès (Jordi Soriano) per aconseguir que la taula de diàleg sigui un èxit.
  Joan Ignasi Elena (Cesc Casanovas) va decidir sortir a patrullar els carrers a amb la seva particular versió de Miami Vice, per acabar amb les múltiples plantacions il·legals de marihuana al territori català.
  També vam estrenar el programa de cites "First Dates", per veure si aconseguiem que sorgís l'amor entre dues parelles amb l'objectiu d'aprovar els pressupostos. Jaume Giró (Queco Novell) intentant conquerir Eulàlia reguant (Judit Martín) i Pedro Sánchez (Pep Plaza) provant de captar l'atenció d'en Gabriel Rufián (Noé Blancafort). Va sorgir l'amor? Spòiler: NO.
  Després de l'èxit de la pel·lícula "No mires a arriba", a "Polònia" va arribar "No miris a Europa". Dos jutges del Suprem descobreixen que Carles Puigdemont (Queco Novell) podria tornar a Espanya d'aquí 6 mesos i l'impacte que tindria això en la justícia espanyola, però ningú els fa cas.
  També vam estrenar la sèrie "Succession", versió Partit Popular i la lluita pel poder dels seus representants convertits en la poderosa familia Roy de la sèrie americana.

  Com cada any, arriba el moment de recopilar totes les paròdies de la temporada en un Polònia especial zapping televisiu i cinematogràfic. Així que prepareu les crispetes, un cop més, perquè repassarem tots els programes de tele, series del moment, anuncis mítics i pel·lícules llegendàries. Donem el tret de sortida amb la paròdia de l'exitosa sèrie "La casa de papel", amb el pla infal·lible de Pere Aragonès (Jordi Soriano) per aconseguir que la taula de diàleg sigui un èxit. Joan Ignasi Elena (Cesc Casanovas) va decidir sortir a patrullar els carrers a amb la seva particular versió de Miami Vice, per acabar amb les múltiples plantacions il·legals de marihuana al territori català. També vam estrenar el programa de cites "First Dates", per veure si aconseguiem que sorgís l'amor entre dues parelles amb l'objectiu d'aprovar els pressupostos. Jaume Giró (Queco Novell) intentant conquerir Eulàlia reguant (Judit Martín) i Pedro Sánchez (Pep Plaza) provant de captar l'atenció d'en Gabriel Rufián (Noé Blancafort). Va sorgir l'amor? Spòiler: NO. Després de l'èxit de la pel·lícula "No mires a arriba", a "Polònia" va arribar "No miris a Europa". Dos jutges del Suprem descobreixen que Carles Puigdemont (Queco Novell) podria tornar a Espanya d'aquí 6 mesos i l'impacte que tindria això en la justícia espanyola, però ningú els fa cas. També vam estrenar la sèrie "Succession", versió Partit Popular i la lluita pel poder dels seus representants convertits en la poderosa familia Roy de la sèrie americana.

 • Especial Crisis
  Veure vídeo

  Especial Crisis

  Aquesta temporada, a "Polònia", hem capejat infinitat de crisis, però nosaltres, com sempre, hem intentat prendre'ns els problemes amb humor. Per això, aquest especial va dedicat a totes el problemes de l'any en un "Polònia" especial crisi.
  Un exemple clar ha el preu històric de la gasolina. Just abans del pont de la Pilar, en Miquel (Marc Rodríguez) i la Montserrat (Alba Florejachs) no van poder fer l'escapada que tenien planificada per culpa del preu de la benzina i de la manca de crèdit a la targeta per pagar-la.
  La mort de la unitat de l'independentisme també va generar una crisi a Catalunya. Carles Porta (Fermí Fernández) va intentar posar llum a la foscor en un crims més polèmic i complex que el de la Guàrdia Urbana.
  També vam tenir moments pels acomiadaments. Concretament, vam dir adéu a Koeman (Xavi Cazorla), als afiliats de Ciutadans, a Jordi Cuixart (David Marcé) i a l'unicorn de la independència, després de la no desobediència de la presidenta del Parlament Laura Borràs (Agnès Busquets) en el cas Juvillà. Però no tot van ser acomiadaments. També hi ha hagut moments pels retrobaments, tot i que no han generat gaire expectació. El rei emèrit va tornar a Espanya i vam viure en primícia com va ser la trobada amb el rei Felip (Pep Plaza) i la Reina Letizia (Agnès Busquets).
  La pandèmia ha seguit generant el caos, com sempre. I per culpa de la pandèmia, ens vam trobar amb tal escassetat de metges, que professionals jubilats i joves estudiants es van veure obligats a cobrir les vacants sanitàries. Mentrestant, noves variants de la Covid no han deixat d'aparèixer i el protocol d'actuació del CatSalut ha canviat tant que fins i tot ha tornat boja la veu de l'anunci.

  Aquesta temporada, a "Polònia", hem capejat infinitat de crisis, però nosaltres, com sempre, hem intentat prendre'ns els problemes amb humor. Per això, aquest especial va dedicat a totes el problemes de l'any en un "Polònia" especial crisi. Un exemple clar ha el preu històric de la gasolina. Just abans del pont de la Pilar, en Miquel (Marc Rodríguez) i la Montserrat (Alba Florejachs) no van poder fer l'escapada que tenien planificada per culpa del preu de la benzina i de la manca de crèdit a la targeta per pagar-la. La mort de la unitat de l'independentisme també va generar una crisi a Catalunya. Carles Porta (Fermí Fernández) va intentar posar llum a la foscor en un crims més polèmic i complex que el de la Guàrdia Urbana. També vam tenir moments pels acomiadaments. Concretament, vam dir adéu a Koeman (Xavi Cazorla), als afiliats de Ciutadans, a Jordi Cuixart (David Marcé) i a l'unicorn de la independència, després de la no desobediència de la presidenta del Parlament Laura Borràs (Agnès Busquets) en el cas Juvillà. Però no tot van ser acomiadaments. També hi ha hagut moments pels retrobaments, tot i que no han generat gaire expectació. El rei emèrit va tornar a Espanya i vam viure en primícia com va ser la trobada amb el rei Felip (Pep Plaza) i la Reina Letizia (Agnès Busquets). La pandèmia ha seguit generant el caos, com sempre. I per culpa de la pandèmia, ens vam trobar amb tal escassetat de metges, que professionals jubilats i joves estudiants es van veure obligats a cobrir les vacants sanitàries. Mentrestant, noves variants de la Covid no han deixat d'aparèixer i el protocol d'actuació del CatSalut ha canviat tant que fins i tot ha tornat boja la veu de l'anunci.

 • Especial Musicals
  Veure vídeo

  Especial Musicals

  Aquesta setmana, a "Polònia", us portem el programa més festivalero de la temporada i arranquem el mes de juliol amb l'especial dels millors musicals de l'any.
  Felipe González (Pep Plaza) i José María Aznar (David Marcé) van donar el tret de sortida del "Polònia" animant-nos sobre el seu vaixell a fer servir tots els aparells elèctrics perquè ells seguissin fent-se rics a costa de l'increïble preu de l'energia.
  També recordarem a Pablo Casado (David Marcé) cantant "Presos" mentre demanava l'empresonament de Puigdemont i la resta d'exiliats. I seguint amb els Populars, recomptarem els casos de corrupció del partit amb el hit "500 casos".
  El Barça no ens ha deixat grans moments esportius però sí grans temes. Després de la mala situació en què va deixar Koeman l'equip, Laporta suplicava un "Diazepam" pel Xavi (Xavi Espinosa) amb la versió de Tobogan, del grup valencià ZOO. Però del drama vam passar a l'alegria del 0-4 al Bernabéu i Joan Laporta (Queco Novell) i Xavi Hernández ens van fer pujar a "La Xavineta", la paròdia de la cançó de Farruko "Pepas", que va ser un súper èxit.
  Ja sabeu que el "Polònia" sempre està a l'última de les novetats musicals, així que no podíem desaprofitar l'ocasió per fer el nostre petit homenatge a aquells que més estan trimofant. Per això, reviurem l'"Ay, mamá" de la Rigoberta Bandini en versió reial de la mpa de Rigoberto Borboni amb i el seu "Ay, papá". També hi haurà espai pel flow de C Tangana i la Nathy Peluso al musical "Ateo", amb Franco i Casado com a protagonistes. I assistirem, un cop més, a l'enterrament del "macho ibérico" mentre Vox reivindica que hi ha "demasiadas mujeres".

  Aquesta setmana, a "Polònia", us portem el programa més festivalero de la temporada i arranquem el mes de juliol amb l'especial dels millors musicals de l'any. Felipe González (Pep Plaza) i José María Aznar (David Marcé) van donar el tret de sortida del "Polònia" animant-nos sobre el seu vaixell a fer servir tots els aparells elèctrics perquè ells seguissin fent-se rics a costa de l'increïble preu de l'energia. També recordarem a Pablo Casado (David Marcé) cantant "Presos" mentre demanava l'empresonament de Puigdemont i la resta d'exiliats. I seguint amb els Populars, recomptarem els casos de corrupció del partit amb el hit "500 casos". El Barça no ens ha deixat grans moments esportius però sí grans temes. Després de la mala situació en què va deixar Koeman l'equip, Laporta suplicava un "Diazepam" pel Xavi (Xavi Espinosa) amb la versió de Tobogan, del grup valencià ZOO. Però del drama vam passar a l'alegria del 0-4 al Bernabéu i Joan Laporta (Queco Novell) i Xavi Hernández ens van fer pujar a "La Xavineta", la paròdia de la cançó de Farruko "Pepas", que va ser un súper èxit. Ja sabeu que el "Polònia" sempre està a l'última de les novetats musicals, així que no podíem desaprofitar l'ocasió per fer el nostre petit homenatge a aquells que més estan trimofant. Per això, reviurem l'"Ay, mamá" de la Rigoberta Bandini en versió reial de la mpa de Rigoberto Borboni amb i el seu "Ay, papá". També hi haurà espai pel flow de C Tangana i la Nathy Peluso al musical "Ateo", amb Franco i Casado com a protagonistes. I assistirem, un cop més, a l'enterrament del "macho ibérico" mentre Vox reivindica que hi ha "demasiadas mujeres".

Anar al contingut