• Polònia - 13/05/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 13/05/2021

  En aquests moments, tot un país està pendent d'una ruptura traumàtica. No es tracta del cas de Rociíto, sinó de les negociacions entre Esquerra i Junts. Per això, Elsa Artadi (Agnès Busquets), Jordi Sànchez (Cesc Casanovas), Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Sergi Sabrià (David Marcé) donaran la seva versió particular de qui ha trencat les negociacions.

  I és que el bloqueig entre els dos partits continua i s'acosten cada vegada més unes altres eleccions. Aquesta situació no deixa dormir en Miquel (Marc Rodríguez), que està tan preocupat pel tema que fins i tot té malsons a les nits, ni Carles Puigdemont (Queco Novell) i Toni Comín (David Marcé), que cada nit protagonitzen una escena d'Epi i Blas analitzant la situació.

  Jéssica Albiach (Lara Díez) es postula per ser consellera del nou govern d'esquerres. Ho aconseguirà?

  Mentrestant, Pedro Sánchez (Pep Plaza) rebutja la tramitació dels indults i respondrà a Pere Aragonès (Jordi Soriano) amb la cançó "Vida sin pacto", la versió de "Vida de rico", de Camilo.

  I després de la caiguda del coet xinès al mig de l'oceà, es podrà descobrir un nou objecte que es precipita al buit descontroladament: Ciutadans.

  També s'assistirà a la reunió de la "societat de periodistes antipodem", amb Ana Rosa Quintana (Mireia Portas), Eduardo Inda (Xavi Espinosa), Bertín Osborne (Pep Plaza) i Paco Marhuenda (Toni Albà).

  Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Ortega Smith (Albert Mèlich) s'han tornat "influencers" i s'han iniciat en l'unVOXing, un format que consisteix a desembolicar i presentar productes molt espanyols, com ara el conyac "Santiño".

  Finalment, l'estimat Aniol Jorquera (Cesc Casanovas) presentarà el museu dels viatges, una exposició de record de l'època en què la societat podia fer viatges internacionals.

  En aquests moments, tot un país està pendent d'una ruptura traumàtica. No es tracta del cas de Rociíto, sinó de les negociacions entre Esquerra i Junts. Per això, Elsa Artadi (Agnès Busquets), Jordi Sànchez (Cesc Casanovas), Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Sergi Sabrià (David Marcé) donaran la seva versió particular de qui ha trencat les negociacions. I és que el bloqueig entre els dos partits continua i s'acosten cada vegada més unes altres eleccions. Aquesta situació no deixa dormir en Miquel (Marc Rodríguez), que està tan preocupat pel tema que fins i tot té malsons a les nits, ni Carles Puigdemont (Queco Novell) i Toni Comín (David Marcé), que cada nit protagonitzen una escena d'Epi i Blas analitzant la situació. Jéssica Albiach (Lara Díez) es postula per ser consellera del nou govern d'esquerres. Ho aconseguirà? Mentrestant, Pedro Sánchez (Pep Plaza) rebutja la tramitació dels indults i respondrà a Pere Aragonès (Jordi Soriano) amb la cançó "Vida sin pacto", la versió de "Vida de rico", de Camilo. I després de la caiguda del coet xinès al mig de l'oceà, es podrà descobrir un nou objecte que es precipita al buit descontroladament: Ciutadans. També s'assistirà a la reunió de la "societat de periodistes antipodem", amb Ana Rosa Quintana (Mireia Portas), Eduardo Inda (Xavi Espinosa), Bertín Osborne (Pep Plaza) i Paco Marhuenda (Toni Albà). Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Ortega Smith (Albert Mèlich) s'han tornat "influencers" i s'han iniciat en l'unVOXing, un format que consisteix a desembolicar i presentar productes molt espanyols, com ara el conyac "Santiño". Finalment, l'estimat Aniol Jorquera (Cesc Casanovas) presentarà el museu dels viatges, una exposició de record de l'època en què la societat podia fer viatges internacionals.

 • Polònia - 06/05/2021
  Veure vídeo

 • Polònia - 29/04/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 29/04/2021

  Per fi, dos mesos després de les eleccions, sembla que JuntsxCat i Esquerra Republicana es posaran d'acord. Més de 4 hores de reunió a Lledoners que van provocar pànic als presos fins i tot pels estàndards d'una presó.

  Elsa Artadi (Agnès Busquets) i Pere Aragonès (Jordi Soriano) es reuniran amb tots els grups de treball per mirar de tancar els últims serrells de la negociació.

  Mentrestant, Salvador Illa (Queco Novell) continua insistint amb la seva candidatura a la presidència de la Generalitat, però aquest cop utilitzarà el recurs del musical i ho farà a ritme de "Hey ya", d'Outkast.

  Pedro Sánchez (Pep Plaza) intentarà convertir Ángel Gabilondo (Cesc Casanovas) en un candidat carismàtic. Per fer-ho, comptarà amb el millor professional: Marc Giró (David Marcé). Aconseguirà el repte?

  Ana Rosa Quintana (Mireia Portas) i Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) continuaran al "Polònia" la seva discussió sobre qui és més feixista, i Jordi Basté (Pep Plaza) i Mònica Terribas (Agnès Busquets) proposaran resoldre-ho al rusc del "Nexes".
  I parlant de feixisme, el programa viatjarà fins a un estudi de ràdio dels anys 30 per veure com eren els debats electorals amb nazis.

  Després de mesos tancats per les restriccions sanitàries, aviat els restaurants podran tornar a obrir a les nits. Molts ciutadans, però, fa tant de temps que no surten a sopar fora que han oblidat com es feia. Al "Sense ficció" es podrà veure com s'esforcen per rehabilitar-se a "Endevina com s'anava a sopar".

  Xavier Graset (David Olivares) entrevistarà Xavier Bosch (Cesc Casanovas) després que el seu llibre fos un èxit de vendes per Sant Jordi, tot i que Oriol Mitjà (Xavi Espinosa) no hi estarà del tot d'acord.

  I, finalment, s'assistirà a un curs de lideratge impartit per Duran i Lleida (Xavi Serrano).

  Per fi, dos mesos després de les eleccions, sembla que JuntsxCat i Esquerra Republicana es posaran d'acord. Més de 4 hores de reunió a Lledoners que van provocar pànic als presos fins i tot pels estàndards d'una presó. Elsa Artadi (Agnès Busquets) i Pere Aragonès (Jordi Soriano) es reuniran amb tots els grups de treball per mirar de tancar els últims serrells de la negociació. Mentrestant, Salvador Illa (Queco Novell) continua insistint amb la seva candidatura a la presidència de la Generalitat, però aquest cop utilitzarà el recurs del musical i ho farà a ritme de "Hey ya", d'Outkast. Pedro Sánchez (Pep Plaza) intentarà convertir Ángel Gabilondo (Cesc Casanovas) en un candidat carismàtic. Per fer-ho, comptarà amb el millor professional: Marc Giró (David Marcé). Aconseguirà el repte? Ana Rosa Quintana (Mireia Portas) i Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) continuaran al "Polònia" la seva discussió sobre qui és més feixista, i Jordi Basté (Pep Plaza) i Mònica Terribas (Agnès Busquets) proposaran resoldre-ho al rusc del "Nexes". I parlant de feixisme, el programa viatjarà fins a un estudi de ràdio dels anys 30 per veure com eren els debats electorals amb nazis. Després de mesos tancats per les restriccions sanitàries, aviat els restaurants podran tornar a obrir a les nits. Molts ciutadans, però, fa tant de temps que no surten a sopar fora que han oblidat com es feia. Al "Sense ficció" es podrà veure com s'esforcen per rehabilitar-se a "Endevina com s'anava a sopar". Xavier Graset (David Olivares) entrevistarà Xavier Bosch (Cesc Casanovas) després que el seu llibre fos un èxit de vendes per Sant Jordi, tot i que Oriol Mitjà (Xavi Espinosa) no hi estarà del tot d'acord. I, finalment, s'assistirà a un curs de lideratge impartit per Duran i Lleida (Xavi Serrano).

 • Polònia - 22/04/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 22/04/2021

  Arriba la diada de Sant Jordi i el NO-DO resumirà en què consisteix una festa que, com era d'esperar, no els entusiasma. També es podrà ser testimoni de com serà la signatura de llibres d'Oriol Mitjà (Xavi Espinosa) i Josep Maria Argimon (Xavi Serrano).

  La Superlliga s'esfuma, però Florentino Pérez (Jordi Ríos) ha vingut fins al "Polònia" per vendre la seva gran idea. Fins i tot el jugador Luka Modric (Xavi Espinosa) actuarà al programa. Si algú s'hi vol apuntar, ara hi ha places lliures.

  Mentrestant, a Catalunya, es continua sense govern, però la salut és molt important. Per això, la Generalitat ha decidit fer una aportació de capital a una cadena de gimnasos. Aconseguiran posar-se d'acord entre classe i classe de pilates?

  I Esquerra ha demanat a Junts formar govern abans de l'1 de maig. Elsa Artadi (Agnès Busquets) protagonitzarà el musical de la setmana i recitarà a Pere Aragonès (Jordi Soriano) els requisits que ha de complir per tal que l'investeixin. Ho farà a ritme de "Dear Future Husband", de Meghan Trainor.

  En Miquel (Marc Rodríguez) i la Montserrat (Alba Florejachs) tindran reunió d'escala per decidir el nou president de la comunitat i, per primer cop a la història, un veí exigirà ser-ne el president. Espòiler: és Salvador Illa (Queco Novell).

  Carmen Calvo (Agnès Busquets) presentarà "Pensión extender", una proposta de reforma de les pensions per retardar l'edat de jubilació.

  I com que, de males decisions, en pren tothom, el programa inaugura "El club de les pitjors decisions", amb Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) com a membre nou.

  Arriba la diada de Sant Jordi i el NO-DO resumirà en què consisteix una festa que, com era d'esperar, no els entusiasma. També es podrà ser testimoni de com serà la signatura de llibres d'Oriol Mitjà (Xavi Espinosa) i Josep Maria Argimon (Xavi Serrano). La Superlliga s'esfuma, però Florentino Pérez (Jordi Ríos) ha vingut fins al "Polònia" per vendre la seva gran idea. Fins i tot el jugador Luka Modric (Xavi Espinosa) actuarà al programa. Si algú s'hi vol apuntar, ara hi ha places lliures. Mentrestant, a Catalunya, es continua sense govern, però la salut és molt important. Per això, la Generalitat ha decidit fer una aportació de capital a una cadena de gimnasos. Aconseguiran posar-se d'acord entre classe i classe de pilates? I Esquerra ha demanat a Junts formar govern abans de l'1 de maig. Elsa Artadi (Agnès Busquets) protagonitzarà el musical de la setmana i recitarà a Pere Aragonès (Jordi Soriano) els requisits que ha de complir per tal que l'investeixin. Ho farà a ritme de "Dear Future Husband", de Meghan Trainor. En Miquel (Marc Rodríguez) i la Montserrat (Alba Florejachs) tindran reunió d'escala per decidir el nou president de la comunitat i, per primer cop a la història, un veí exigirà ser-ne el president. Espòiler: és Salvador Illa (Queco Novell). Carmen Calvo (Agnès Busquets) presentarà "Pensión extender", una proposta de reforma de les pensions per retardar l'edat de jubilació. I com que, de males decisions, en pren tothom, el programa inaugura "El club de les pitjors decisions", amb Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) com a membre nou.

 • Polònia - 15/04/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 15/04/2021

  "Polònia" descobrirà com reacciona Pedro Sánchez (Pep Plaza) davant l'aturada a Europa de la vacuna Janssen i com gestiona l'anunci de males i bones notícies.

  També se sabrà quins criteris fa servir la ministra de Sanitat, Carolina Darias (Alba Florejachs), per decidir com s'executa el pla de vacunació.

  Com que les negociacions entre Junts i Esquerra s'eternitzen i no hi ha president, a la Generalitat de Catalunya, s'hi han instal·lat uns okupes. L'única manera de fer-los fora serà formant govern. Estaran disposats a recuperar la sala Tàpies?

  I després de més d'un any de pandèmia, el "Polònia" tindrà accés a les reunions del Procicat i se sabrà, per fi, com es prenen les decisions i qui en són els responsables.

  Isabel Díaz Ayuso (Lara Díez) vindrà corrents des de Madrid, però Pablo Casado (David Marcé) i Martínez-Almeida (Albert Mèlich) li pararan els peus per demanar-li que deixi d'avançar per la dreta el líder del partit.

  Després que Carles Puigdemont (Queco Novell) presentés fa uns dies el carnet del Consell per la República Catalana, ara ha creat un nou club: El Club Súper Consell. Fiu!

  El "Sense ficció" d'avui està dedicat al dia de l'orgull nazi. Els feixistes es queixen que alguns mitjans fan servir eufemismes per anomenar-los i per això han decidit crear un dia per reivindicar-se.

  Som a les portes de Sant Jordi i enguany les restriccions de mobilitat han deixat grans històries inventades, plenes de fantasia i imaginació. Es podrà descobrir com les llibreries ja tenen a la venda les millors obres de ficció d'aquest any: els certificats d'autoresponsabilitat.

  "Polònia" descobrirà com reacciona Pedro Sánchez (Pep Plaza) davant l'aturada a Europa de la vacuna Janssen i com gestiona l'anunci de males i bones notícies. També se sabrà quins criteris fa servir la ministra de Sanitat, Carolina Darias (Alba Florejachs), per decidir com s'executa el pla de vacunació. Com que les negociacions entre Junts i Esquerra s'eternitzen i no hi ha president, a la Generalitat de Catalunya, s'hi han instal·lat uns okupes. L'única manera de fer-los fora serà formant govern. Estaran disposats a recuperar la sala Tàpies? I després de més d'un any de pandèmia, el "Polònia" tindrà accés a les reunions del Procicat i se sabrà, per fi, com es prenen les decisions i qui en són els responsables. Isabel Díaz Ayuso (Lara Díez) vindrà corrents des de Madrid, però Pablo Casado (David Marcé) i Martínez-Almeida (Albert Mèlich) li pararan els peus per demanar-li que deixi d'avançar per la dreta el líder del partit. Després que Carles Puigdemont (Queco Novell) presentés fa uns dies el carnet del Consell per la República Catalana, ara ha creat un nou club: El Club Súper Consell. Fiu! El "Sense ficció" d'avui està dedicat al dia de l'orgull nazi. Els feixistes es queixen que alguns mitjans fan servir eufemismes per anomenar-los i per això han decidit crear un dia per reivindicar-se. Som a les portes de Sant Jordi i enguany les restriccions de mobilitat han deixat grans històries inventades, plenes de fantasia i imaginació. Es podrà descobrir com les llibreries ja tenen a la venda les millors obres de ficció d'aquest any: els certificats d'autoresponsabilitat.

 • Polònia - 08/04/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 08/04/2021

  "Polònia", després d'unes vacances de Setmana Santa que segurament no han estat tan divertides com les dels francesos a Madrid.

  Martínez
  -Almeida (Albert Mèlich) va assegurar que els francesos venien a Madrid de visita cultural. És per això que Isabel Díaz Ayuso (Lara Díaz) i ell mateix miraran de disfressar les festes il·legals convertint-les en museus.

  En Miquel (Marc Rodríguez) i la Montserrat (Alba Florejachs), indignats per ser els únics que no han anat enlloc, parodiaran el nou anunci de Xibeca, ensenyant que han estat a tot arreu, però dins de casa.

  Pedro Sánchez assegura que a finals d'agost hi haurà 33 milions de persones vacunades, però l'arribada de les vacunes és tan imprevisible que s'han hagut d'inventar un joc: el joc de les vacunes. És com el de l'ampolla, però en lloc d'endur-te el petó t'emportes la vacuna.

  Carles Puigdemont (Queco Novell) es converteix en Bobby Farrell i juntament amb Jordi Sànchez (Cesc Casanovas), Meritxell Budó (Mireia Portas), Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Eulàlia Reguant (Judit Martín) ballaran a ritme de "Rasputin Puigdemont".
  I després del bloqueig de l'Ever Given al canal de Suez, un altre bloqueig està centrant l'actualitat política: el de JuntsxCat al canal de la investidura.

  El cambrer del croissant (Marc Rodríguez) s'enfrontarà a Pedro Sánchez (Pep Plaza) i el torturarà amb un esmorzar que no arriba mai, igual que els indults dels presos polítics.

  Després d'acceptar la dimissió de Jaume Alonso-Cuevillas (David Olivares), Laura Borràs (Agnès Busquets) seguirà donant instruccions sobre què pot i què no pot dir el diputat de Junts.

  I el programa estrenarà el concurs "Què és més inútil? La taula de diàleg o el Consell per la República?".

  Finalment, el Partit Popular dona la benvinguda a Toni Cantó (Pep Plaza), que ha canviat tantes vegades de partit que ja es pot dir que també té "7 vidas" polítiques.

  "Polònia", després d'unes vacances de Setmana Santa que segurament no han estat tan divertides com les dels francesos a Madrid. Martínez-Almeida (Albert Mèlich) va assegurar que els francesos venien a Madrid de visita cultural. És per això que Isabel Díaz Ayuso (Lara Díaz) i ell mateix miraran de disfressar les festes il·legals convertint-les en museus. En Miquel (Marc Rodríguez) i la Montserrat (Alba Florejachs), indignats per ser els únics que no han anat enlloc, parodiaran el nou anunci de Xibeca, ensenyant que han estat a tot arreu, però dins de casa. Pedro Sánchez assegura que a finals d'agost hi haurà 33 milions de persones vacunades, però l'arribada de les vacunes és tan imprevisible que s'han hagut d'inventar un joc: el joc de les vacunes. És com el de l'ampolla, però en lloc d'endur-te el petó t'emportes la vacuna. Carles Puigdemont (Queco Novell) es converteix en Bobby Farrell i juntament amb Jordi Sànchez (Cesc Casanovas), Meritxell Budó (Mireia Portas), Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Eulàlia Reguant (Judit Martín) ballaran a ritme de "Rasputin Puigdemont". I després del bloqueig de l'Ever Given al canal de Suez, un altre bloqueig està centrant l'actualitat política: el de JuntsxCat al canal de la investidura. El cambrer del croissant (Marc Rodríguez) s'enfrontarà a Pedro Sánchez (Pep Plaza) i el torturarà amb un esmorzar que no arriba mai, igual que els indults dels presos polítics. Després d'acceptar la dimissió de Jaume Alonso-Cuevillas (David Olivares), Laura Borràs (Agnès Busquets) seguirà donant instruccions sobre què pot i què no pot dir el diputat de Junts. I el programa estrenarà el concurs "Què és més inútil? La taula de diàleg o el Consell per la República?". Finalment, el Partit Popular dona la benvinguda a Toni Cantó (Pep Plaza), que ha canviat tantes vegades de partit que ja es pot dir que també té "7 vidas" polítiques.

 • Polònia - 25/03/2021
  Veure vídeo

 • Polònia - 18/03/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 18/03/2021

  "Polònia" viurà que ja fa un any que la Covid va arribar a les nostres vides i ho farà amb la cançó "Seasons of love" del musical "Rent".

  Després que Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) anunciés que deixa el govern, Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Carmen Calvo (Agnès Busquets) ho celebraran a ritme de "Dancing in the street", de Mick Jagger i David Bowie.

  Mentrestant, Iglesias (Marc Rodríguez) intentarà salvar Madrid convertint-se en SuperPablo, a la vegada que suplica a Íñigo Errejón (Xavi Espinosa) una coalició que ja li ha estat negada.

  A més, es descobrirà una nova reserva natural: la reserva de Ciutadans. Es tracta d'un espai creat perquè els últims militants de Ciutadans que queden no s'extingeixin.

  Qui mirarà d'aprofitar la crisi de Ciutadans és Pablo Casado (David Marcé). El líder del PP protagonitzarà l'anunci "Compramos tu voto.es" per intentar captar els vots del partit cap al Partit Popular.

  També se sabrà com serà la ronda de consultes que Laura Borràs (Agnès Busquets) ha d'iniciar amb tots els partits polítics de cara a la nova investidura que tindrà lloc la setmana que ve.

  Aquest cap de setmana serà el primer en què es podrà sortir de la comarca, però les previsions del temps no semblen gaire favorables. Malgrat tot, en Miquel es prepara per a la seva primera excursió fora de Barcelona i ha decidit fer-ne una de senzilleta: pujar a la Pica d'Estats. Ell ja té el kit necessari per sobreviure, que ho aconsegueixi ja serà una altra cosa.

  "Polònia" viurà que ja fa un any que la Covid va arribar a les nostres vides i ho farà amb la cançó "Seasons of love" del musical "Rent". Després que Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) anunciés que deixa el govern, Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Carmen Calvo (Agnès Busquets) ho celebraran a ritme de "Dancing in the street", de Mick Jagger i David Bowie. Mentrestant, Iglesias (Marc Rodríguez) intentarà salvar Madrid convertint-se en SuperPablo, a la vegada que suplica a Íñigo Errejón (Xavi Espinosa) una coalició que ja li ha estat negada. A més, es descobrirà una nova reserva natural: la reserva de Ciutadans. Es tracta d'un espai creat perquè els últims militants de Ciutadans que queden no s'extingeixin. Qui mirarà d'aprofitar la crisi de Ciutadans és Pablo Casado (David Marcé). El líder del PP protagonitzarà l'anunci "Compramos tu voto.es" per intentar captar els vots del partit cap al Partit Popular. També se sabrà com serà la ronda de consultes que Laura Borràs (Agnès Busquets) ha d'iniciar amb tots els partits polítics de cara a la nova investidura que tindrà lloc la setmana que ve. Aquest cap de setmana serà el primer en què es podrà sortir de la comarca, però les previsions del temps no semblen gaire favorables. Malgrat tot, en Miquel es prepara per a la seva primera excursió fora de Barcelona i ha decidit fer-ne una de senzilleta: pujar a la Pica d'Estats. Ell ja té el kit necessari per sobreviure, que ho aconsegueixi ja serà una altra cosa.

 • Polònia - 11/03/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 11/03/2021

  "Polònia" es posa elegant perquè es viu el possible casament entre Laura Borràs (Agnès Busquets) i Pere Aragonès (Jordi Soriano). Seran declarats socis de govern? Abans, però, el Partit Socialista declararà el seu amor a Esquerra amb un acte ple de romanticisme, mentre Salvador Illa (Queco Novell) dedica una cançó a Pere Aragonès.

  "Polònia" es posa elegant perquè es viu el possible casament entre Laura Borràs (Agnès Busquets) i Pere Aragonès (Jordi Soriano). Seran declarats socis de govern? Abans, però, el Partit Socialista declararà el seu amor a Esquerra amb un acte ple de romanticisme, mentre Salvador Illa (Queco Novell) dedica una cançó a Pere Aragonès.

 • Polònia - 04/03/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 04/03/2021

  "Polònia" presentarà "Monàrquicament", la paròdia del nou anunci d'Estrella Damm, que explica la gestió del govern amb la monarquia espanyola. I el rei Joan Carles (Toni Albà) protagonitzarà el musical de la setmana amb la cançó "Jo vull ser rei" del grup Els Pets, després de vacunar les seves filles a l'Aràbia Saudita.

  Després del Barçagate, Bartomeu (Pep Plaza) sorprendrà a ritme de la cançó de Doraemon i es descobrirà qui té realment la butxaca màgica. Mentrestant, els candidats a la presidència del Barça visitaran el "Polònia" abans de les eleccions.

  Es descobrirà com seria el Parlament de Catalunya segons qui el presidís. I des del centre de defensa de prevenció d'atacs terroristes, es revelarà la proposta del govern espanyol per combatre qualsevol amenaça: el soldat autònom.

  Mentrestant des de la CUP, Eulàlia Reguant (Judit Martín) i Carles Riera (Cesc Casanovas) preparen les seves reivindicacions per votar a favor de la investidura d'Aragonès.

  També a La Moncloa Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Pablo Casado (David Marcé) es reparteixen els jutges del Consell General del Poder Judicial i intenten adjudicar els de la dreta i els de l'esquerra com si juguessin al Tetris.

  Augmenten els casos de barcelonins que durant el cap de setmana se salten el confinament comarcal per escapar-se a segones residències. Els Mossos d'Esquadra, però, han desenvolupat una tècnica per detectar-los.

  Finalment, l'actriu Victòria Abril (Mireia Portas) interromprà la roda de premsa de Josep Maria Argimon (Xavi Serrano) amb el mateix discurs negacionista que Miguel Bosé (Pep Plaza). Pedro Almodóvar (Cesc Casanovas), cansat de la bogeria dels seus actors, intentarà crear un nou elenc amb els polítics catalans.

  "Polònia" presentarà "Monàrquicament", la paròdia del nou anunci d'Estrella Damm, que explica la gestió del govern amb la monarquia espanyola. I el rei Joan Carles (Toni Albà) protagonitzarà el musical de la setmana amb la cançó "Jo vull ser rei" del grup Els Pets, després de vacunar les seves filles a l'Aràbia Saudita. Després del Barçagate, Bartomeu (Pep Plaza) sorprendrà a ritme de la cançó de Doraemon i es descobrirà qui té realment la butxaca màgica. Mentrestant, els candidats a la presidència del Barça visitaran el "Polònia" abans de les eleccions. Es descobrirà com seria el Parlament de Catalunya segons qui el presidís. I des del centre de defensa de prevenció d'atacs terroristes, es revelarà la proposta del govern espanyol per combatre qualsevol amenaça: el soldat autònom. Mentrestant des de la CUP, Eulàlia Reguant (Judit Martín) i Carles Riera (Cesc Casanovas) preparen les seves reivindicacions per votar a favor de la investidura d'Aragonès. També a La Moncloa Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Pablo Casado (David Marcé) es reparteixen els jutges del Consell General del Poder Judicial i intenten adjudicar els de la dreta i els de l'esquerra com si juguessin al Tetris. Augmenten els casos de barcelonins que durant el cap de setmana se salten el confinament comarcal per escapar-se a segones residències. Els Mossos d'Esquadra, però, han desenvolupat una tècnica per detectar-los. Finalment, l'actriu Victòria Abril (Mireia Portas) interromprà la roda de premsa de Josep Maria Argimon (Xavi Serrano) amb el mateix discurs negacionista que Miguel Bosé (Pep Plaza). Pedro Almodóvar (Cesc Casanovas), cansat de la bogeria dels seus actors, intentarà crear un nou elenc amb els polítics catalans.

 • Polònia - 25/02/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 25/02/2021

  "Polònia" pararà especial atenció als aldarulls de l'última setmana.

  Pere Aragonès (Jordi Soriano), Laura Borràs (Agnès Busquets), Carles
  Puigdemont (Queco Novell) i Oriol Junqueras (Cesc Casanovas) negociaran qui es queda la Conselleria d'Interior a ritme d'"I'll be there for you", la mítica cançó de la sèrie "Friends".

  També es podrà saber com viu totes aquestes nits d'aldarulls Xavier Graset (David Olivares), que cada dia es queda sense programa, perquè es veu obligat a connectar en directe amb les manifestacions.

  I el programa estrenarà un personatge nou: el conseller d'Interior, Miquel Sàmper, (Fermí Fernàndez), que mirarà de defensar els Mossos d'Esquadra assegurant que l'ús de bales de foam és perfectament proporcionat.

  On també hi ha aldarulls és a l'interior del govern espanyol, per les diferències entre el PSOE i Podem. Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Carmen Calvo (Agnès Busquets) descobriran Pablo Echenique (Xavi Espinosa), que s'estrena al programa, i Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) increpant la policia des d'una barricada.

  Després que el PDeCAT s'hagi quedat sense representació al Parlament, Artur Mas (David Marcé) suplicarà tornar a Junts per Catalunya.

  I el "Polònia" acompanyarà Pablo Casado (David Marcé) a buscar una nova seu per al Partit Popular, després d'anunciar que deixaran l'edifici del carrer Génova.

  Salvador Illa (Queco Novell), en veure que no aconseguirà ser president, intentarà recuperar la seva cartera de ministre, que Miquel Iceta (Jordi Soriano) no pensar deixar anar.

  I què se'n farà de les restes de Ciutadans? A "Qui en dona més?", es viurà en directe la subhasta dels objectes més preuats del partit.

  Finalment, a la CUP, David Fernández (Cesc Casanovas) i Dolors Sabater (Agnès Busquets) intentaran destruir la clau de la governabilitat. Una clau que només els ha portat problemes durant els últims 6 anys.

  "Polònia" pararà especial atenció als aldarulls de l'última setmana. Pere Aragonès (Jordi Soriano), Laura Borràs (Agnès Busquets), Carles Puigdemont (Queco Novell) i Oriol Junqueras (Cesc Casanovas) negociaran qui es queda la Conselleria d'Interior a ritme d'"I'll be there for you", la mítica cançó de la sèrie "Friends". També es podrà saber com viu totes aquestes nits d'aldarulls Xavier Graset (David Olivares), que cada dia es queda sense programa, perquè es veu obligat a connectar en directe amb les manifestacions. I el programa estrenarà un personatge nou: el conseller d'Interior, Miquel Sàmper, (Fermí Fernàndez), que mirarà de defensar els Mossos d'Esquadra assegurant que l'ús de bales de foam és perfectament proporcionat. On també hi ha aldarulls és a l'interior del govern espanyol, per les diferències entre el PSOE i Podem. Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Carmen Calvo (Agnès Busquets) descobriran Pablo Echenique (Xavi Espinosa), que s'estrena al programa, i Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) increpant la policia des d'una barricada. Després que el PDeCAT s'hagi quedat sense representació al Parlament, Artur Mas (David Marcé) suplicarà tornar a Junts per Catalunya. I el "Polònia" acompanyarà Pablo Casado (David Marcé) a buscar una nova seu per al Partit Popular, després d'anunciar que deixaran l'edifici del carrer Génova. Salvador Illa (Queco Novell), en veure que no aconseguirà ser president, intentarà recuperar la seva cartera de ministre, que Miquel Iceta (Jordi Soriano) no pensar deixar anar. I què se'n farà de les restes de Ciutadans? A "Qui en dona més?", es viurà en directe la subhasta dels objectes més preuats del partit. Finalment, a la CUP, David Fernández (Cesc Casanovas) i Dolors Sabater (Agnès Busquets) intentaran destruir la clau de la governabilitat. Una clau que només els ha portat problemes durant els últims 6 anys.

 • Polònia - 18/02/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 18/02/2021

  "Polònia" fa un repàs del panorama polític actual després de les eleccions del 14F.

  Francesc Macià (Queco Novell) i Lluís Companys (David
  Marcé) fa 4 dies que estan de festa per celebrar els resultats d'Esquerra Republicana. I és que Pere Aragonès (Jordi Soriano) podria ser el nou president de la Generalitat, però haurà de seguir governant amb Laura Borràs (Agnès Busquets). Ells dos seran els protagonistes del musical "En Miquel i l'Olga tornen", dels Manel, perquè aquesta vegada potser sí que és la bona.

  Salvador Illa (Queco Novell) serà el protagonista del conte "El vestit nou del candidat", un conte que explica la història d'un candidat que es volia presentar a la investidura, però ningú gosava dir-li que no sumava.

  Mentrestant, Jéssica Albiach (Lara Díez) intentarà temptar Pere Aragonès per aconseguir el tripartit.

  Qui no tindrà motius per celebrar res és Carlos Carrizosa (Xavi Serrano), que després de la patacada electoral parodiarà la cançó "Wrecking Ball" de Miley Cyrus, perquè Ciutadans està en fase de demolició. I Aniol Jorquera (Cesc Casanovas) farà una visita guiada pel museu del PDeCAT, que s'ha quedat sense representació al Parlament.

  Després de l'arribada al Parlament del partit d'ultradreta Vox, Ignacio Garriga (Oscar Kapoya) tornarà al plató del "Polònia" amb l'objectiu de tancar TV3. Per sort, Jordi Basté (Pep Plaza) i Mònica Terribas (Agnès Busquets), amb ajuda de Ricard Ustrell (Xavi Espinosa), faran tot el possible per evitar-ho. També s'estrenarà un nou personatge: la versió feixista de la Pilar Rahola: Pilar Fatxola. La tertuliana que Vox necessita per a la cadena.

  Finalment, a "Sense ficció", es descobrirà tot sobre la soca catalana. Una variant del virus que ha aparegut a Catalunya com a conseqüència de fer unes eleccions en plena pandèmia.

  "Polònia" fa un repàs del panorama polític actual després de les eleccions del 14F. Francesc Macià (Queco Novell) i Lluís Companys (David Marcé) fa 4 dies que estan de festa per celebrar els resultats d'Esquerra Republicana. I és que Pere Aragonès (Jordi Soriano) podria ser el nou president de la Generalitat, però haurà de seguir governant amb Laura Borràs (Agnès Busquets). Ells dos seran els protagonistes del musical "En Miquel i l'Olga tornen", dels Manel, perquè aquesta vegada potser sí que és la bona. Salvador Illa (Queco Novell) serà el protagonista del conte "El vestit nou del candidat", un conte que explica la història d'un candidat que es volia presentar a la investidura, però ningú gosava dir-li que no sumava. Mentrestant, Jéssica Albiach (Lara Díez) intentarà temptar Pere Aragonès per aconseguir el tripartit. Qui no tindrà motius per celebrar res és Carlos Carrizosa (Xavi Serrano), que després de la patacada electoral parodiarà la cançó "Wrecking Ball" de Miley Cyrus, perquè Ciutadans està en fase de demolició. I Aniol Jorquera (Cesc Casanovas) farà una visita guiada pel museu del PDeCAT, que s'ha quedat sense representació al Parlament. Després de l'arribada al Parlament del partit d'ultradreta Vox, Ignacio Garriga (Oscar Kapoya) tornarà al plató del "Polònia" amb l'objectiu de tancar TV3. Per sort, Jordi Basté (Pep Plaza) i Mònica Terribas (Agnès Busquets), amb ajuda de Ricard Ustrell (Xavi Espinosa), faran tot el possible per evitar-ho. També s'estrenarà un nou personatge: la versió feixista de la Pilar Rahola: Pilar Fatxola. La tertuliana que Vox necessita per a la cadena. Finalment, a "Sense ficció", es descobrirà tot sobre la soca catalana. Una variant del virus que ha aparegut a Catalunya com a conseqüència de fer unes eleccions en plena pandèmia.

 • Polònia - 11/02/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 11/02/2021

  "Polònia" ho té tot a punt per a les eleccions del 14F i estrenarà un nou format: "Eleccions extremes", el programa per als electors que voten al límit.

  Carles Puigdemont (Queco Novell) i Laura Borràs (Agnès Busquets), com si fossin el Ken i la Barbie del mític videoclip d'Aqua, inicien el seu viatge cap a la república celebrant que és la indepe girl a l'indepe world.

  Carlos Carrizosa (Xavi Serrano), en canvi, tindrà un panorama complicat i farà tot el possible per pilotar el seu partit i salvar-lo de l'aterratge forçós que l'espera.

  Mentrestant, Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Carmen Calvo (Agnès Busquets) inflaran el seu candidat, Salvador Illa (Queco Novell), per evitar que acabi punxant abans de les eleccions.

  Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Oriol Junqueras (Cesc Casanovas) es convertiran en Indiana Jones per trobar la cripta que guarda les essències del partit i hauran de superar les proves del guardià: Francesc Macià (Queco Novell).

  I després de presentar una queixa a la Junta Electoral, Àngels Chacón (Mireia Portas) tindrà permís per aparèixer a més programes de TV3. Es podrà descobrir quins.

  Aquest any no hi ha Carnaval, però sorprenentment hi ha hagut una increïble demanda de disfresses de polítics, militars i capellans. Un èxit sense precedents per culpa d'un motiu concret: aconseguir la vacuna contra la Covid.

  Qui també fingirà l'impossible per no anar a la mesa electoral és en Miquel, que, després de rebre la notificació de vocal de mesa, està disposat a qualsevol cosa per aconseguir la baixa i no anar-hi.

  "Polònia" ho té tot a punt per a les eleccions del 14F i estrenarà un nou format: "Eleccions extremes", el programa per als electors que voten al límit. Carles Puigdemont (Queco Novell) i Laura Borràs (Agnès Busquets), com si fossin el Ken i la Barbie del mític videoclip d'Aqua, inicien el seu viatge cap a la república celebrant que és la indepe girl a l'indepe world. Carlos Carrizosa (Xavi Serrano), en canvi, tindrà un panorama complicat i farà tot el possible per pilotar el seu partit i salvar-lo de l'aterratge forçós que l'espera. Mentrestant, Pedro Sánchez (Pep Plaza) i Carmen Calvo (Agnès Busquets) inflaran el seu candidat, Salvador Illa (Queco Novell), per evitar que acabi punxant abans de les eleccions. Pere Aragonès (Jordi Soriano) i Oriol Junqueras (Cesc Casanovas) es convertiran en Indiana Jones per trobar la cripta que guarda les essències del partit i hauran de superar les proves del guardià: Francesc Macià (Queco Novell). I després de presentar una queixa a la Junta Electoral, Àngels Chacón (Mireia Portas) tindrà permís per aparèixer a més programes de TV3. Es podrà descobrir quins. Aquest any no hi ha Carnaval, però sorprenentment hi ha hagut una increïble demanda de disfresses de polítics, militars i capellans. Un èxit sense precedents per culpa d'un motiu concret: aconseguir la vacuna contra la Covid. Qui també fingirà l'impossible per no anar a la mesa electoral és en Miquel, que, després de rebre la notificació de vocal de mesa, està disposat a qualsevol cosa per aconseguir la baixa i no anar-hi.

 • Polònia - 04/02/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 04/02/2021

  Comença la campanya electoral de les eleccions del 14F amb la tornada d'Oriol Junqueras (Cesc Casanovas), que presentarà les noves assessores de la campanya: la presa i la Ramoneta.

  Laura Borràs (Agnès Busquets) i Pere Aragonès (Jordi Soriano) posaran a prova les possibilitats d'un futur pacte de govern, tot i els dots de seducció de Salvador Illa (Queco Novell) al programa "L'Illa de les temptacions".

  Xavier Graset (David Olivares) s'estrena al programa per entrevistar Eulàlia Reguant (Judit Martín) i Dolors Sabater (Agnès Busquets) per comentar la candidatura de la CUP i les seves discrepàncies internes. Laura Borràs (Agnès Busquets) ho farà a Catalunya Ràdio amb Laura Rosel (Lara Díez) i abans de respondre segons quina pregunta serà rescatada per un equip dels SWAT.

  També es podrà viure el moment del canvi de "look" del candidat del PP a Catalunya, Alejandro Fernández (Toni Albà).

  Mentrestant, Pedro Sánchez (Pep Plaza) farà un "tour" per La Moncloa als nous ministres i explicarà les noves funcions de Miquel Iceta (Jordi Soriano) i Carolina Arias (Alba Florejachs).

  Lluís Llach (Manel Lucas) intentarà salvar Pablo Hasél (Cesc Casanovas) viatjant en el temps i enduent-se'l a una època menys perillosa per als cantautors: la dictadura franquista.

  Finalment, Leo Messi (Jordi Rios) visita "Polònia" i Quim Monzó (Pep Plaza) i Pere Gimferrer (Cesc Casanovas) el felicitaran per la seva última obra i el document en català més llegit de la història.

  Comença la campanya electoral de les eleccions del 14F amb la tornada d'Oriol Junqueras (Cesc Casanovas), que presentarà les noves assessores de la campanya: la presa i la Ramoneta. Laura Borràs (Agnès Busquets) i Pere Aragonès (Jordi Soriano) posaran a prova les possibilitats d'un futur pacte de govern, tot i els dots de seducció de Salvador Illa (Queco Novell) al programa "L'Illa de les temptacions". Xavier Graset (David Olivares) s'estrena al programa per entrevistar Eulàlia Reguant (Judit Martín) i Dolors Sabater (Agnès Busquets) per comentar la candidatura de la CUP i les seves discrepàncies internes. Laura Borràs (Agnès Busquets) ho farà a Catalunya Ràdio amb Laura Rosel (Lara Díez) i abans de respondre segons quina pregunta serà rescatada per un equip dels SWAT. També es podrà viure el moment del canvi de "look" del candidat del PP a Catalunya, Alejandro Fernández (Toni Albà). Mentrestant, Pedro Sánchez (Pep Plaza) farà un "tour" per La Moncloa als nous ministres i explicarà les noves funcions de Miquel Iceta (Jordi Soriano) i Carolina Arias (Alba Florejachs). Lluís Llach (Manel Lucas) intentarà salvar Pablo Hasél (Cesc Casanovas) viatjant en el temps i enduent-se'l a una època menys perillosa per als cantautors: la dictadura franquista. Finalment, Leo Messi (Jordi Rios) visita "Polònia" i Quim Monzó (Pep Plaza) i Pere Gimferrer (Cesc Casanovas) el felicitaran per la seva última obra i el document en català més llegit de la història.

 • Polònia - 28/01/2021
  Veure vídeo

  Polònia - 28/01/2021

  Salvador Illa (Queco Novell) s'estrena com a candidat protagonitzant el musical "De ministre a president", de la pel·lícula "Hèrcules", de Disney.
  />
  Meritxell Budó (Mireia Portas) i Pere Aragonès (Jordi Soriano) es reuniran amb un executiu de Netflix per vendre la seva idea de sèrie política sobre les eleccions a Catalunya. Una trama política amb massa girs de guió fins i tot per a una ficció.

  Parodiant els companys de l'"APM?", "Polònia" presenta "El defensor de la separació de poders". I també apareix un nou partit per a les eleccions del 14F: Jutges per CAT. Mai la separació de poders havia anat tan junta.

  I a casa d'en Miquel i la Montserrat rebran la visita d'un policia per notificar-los que en Miquel haurà de ser president de mesa electoral en les pròximes eleccions. Com es prendrà la notificació?

  Mentrestant, i gràcies a l'estimat guia del programa Joan Lluís Bozzo (Cesc Casanovas), es descobriran els racons més preciosos i desconeguts del municipi de Santa Cristina dels Lleganyots.

  Jessica Fletcher (Judit Martín) posarà en pràctica les seves habilitats detectivesques per descobrir qui ha organitzat una festa il·legal en un bar.

  En una nova entrega del noticiari No-Do, se sabrà com s'ho estan fent els militars espanyols per rebre la vacuna.

  Finalment, es rebrà la visita del famós youtuber Ibai Llanos (Jordi Soriano) per valorar el nivell del programa i si els seus referents el converteixen en un producte de boomers.

  Salvador Illa (Queco Novell) s'estrena com a candidat protagonitzant el musical "De ministre a president", de la pel·lícula "Hèrcules", de Disney. Meritxell Budó (Mireia Portas) i Pere Aragonès (Jordi Soriano) es reuniran amb un executiu de Netflix per vendre la seva idea de sèrie política sobre les eleccions a Catalunya. Una trama política amb massa girs de guió fins i tot per a una ficció. Parodiant els companys de l'"APM?", "Polònia" presenta "El defensor de la separació de poders". I també apareix un nou partit per a les eleccions del 14F: Jutges per CAT. Mai la separació de poders havia anat tan junta. I a casa d'en Miquel i la Montserrat rebran la visita d'un policia per notificar-los que en Miquel haurà de ser president de mesa electoral en les pròximes eleccions. Com es prendrà la notificació? Mentrestant, i gràcies a l'estimat guia del programa Joan Lluís Bozzo (Cesc Casanovas), es descobriran els racons més preciosos i desconeguts del municipi de Santa Cristina dels Lleganyots. Jessica Fletcher (Judit Martín) posarà en pràctica les seves habilitats detectivesques per descobrir qui ha organitzat una festa il·legal en un bar. En una nova entrega del noticiari No-Do, se sabrà com s'ho estan fent els militars espanyols per rebre la vacuna. Finalment, es rebrà la visita del famós youtuber Ibai Llanos (Jordi Soriano) per valorar el nivell del programa i si els seus referents el converteixen en un producte de boomers.

Anar al contingut