Avui, a les 22.05, a TV3

Arriba un "Polònia" de cine

Avui, a les 22.05, una altra edició de "Polònia: grans moments" d'aquest estiu. Ramon Gener (Ivan Labanda) recordarà els millors gags de pel·lícules de la temporada a "This is cinema".
Actualitzat

Si Spielberg hagués rodat el desembarcament de policies i les càrregues policials de l'1-O, segurament hauria fet una versió molt semblant a la pel·lícula "Salvem el soldat Ryan".

També es recordarà l'arribada del 155 a la Generalitat amb Soraya Sáenz de Santamaría (Agnès Busquets), al més pur estil "1492", del cineasta Ridley Scott.

Carles Puigdemont (Queco Novell) va elaborar la llista de Junts per Catalunya amb independents com Pilarín Bayés (Agnès Busquets), Martí Anglada (Manel Lucas) o Joan Lluís Bozzo (Cesc Casanoves), gràcies a unes invitacions daurades molt semblants a les de "Charlie i la fàbrica de xocolata".

Cristina Cifuentes (Judit Martín) redacta el currículum com si fos "La llista de Schindler", Quim Torra (Ivan Labanda) es presenta a ritme de "Grease" o Xavier García Albiol (Fermí Fernàndez), que encara no ha entès la pel·lícula "Matrix", són alguns exemples dels homenatges que podreu veure en l'especial "This is cinema". 

 

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia