Dijous, a les 21.55, a TV3

Aquesta setmana, a "Polònia", el rap de Felip VI

Tot això, i Rajoy ballant com una tieta, dijous, a les 21.55
"Polònia"

Les reunions entre els diversos grups del Parlament no aconsegueixen desencallar la investidura del pròxim president de la Generalitat. Per aquest motiu, provaran un nou sistema de diàleg, per intentar reservar forces.

Mentre Carles Puigdemont (Queco Novell) fa el monòleg d'aquesta setmana, Marta Rovira (Mireia Portas) i Elsa Artadi (Agnès Busquets) intentaran decidir quina és la posició del president en aquesta investidura.

A més a  més, Mariano Rajoy (Queco Novell) comença a tenir malsons per culpa del procés. Per sort, aconseguirà tranquil·litzar-se gràcies al jutge Llarena (Ivan Labanda) i a una cançó de "Mary Poppins".

El gremi d'hotelers de Múrcia vol regalar allotjament gratuït als agents de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil que van estar desplaçats per l'operatiu de l'1 d'octubre. És per això que la regió ha creat un complex de vacances especialment per a ells: Múrcia d'Or.

Arran de la cançó del raper Pablo Hasél, Felip VI (Pep Plaza) ha decidit respondre-li amb un altre rap que parla de tots aquells que han tingut la gosadia d'injuriar i calumniar la corona.

Esquerra està rebent "pressing" perquè investeixin Puigdemont president. Marta Rovira (Mireia Portas) demanarà consell a la gent de la CUP, experts en el tema.