"Polònia" també trenca tabús
David Verdaguer (Pep Plaza) dedica un programa a conviure amb moribunds polítics, entre altres col·lectius desafavorits dels quals potser no convé fer massa broma. Estan ben acabats.
"Polònia" també trenca tabús
Esquivant el contagi... amb humor

"Polònia" també trenca tabús

David Verdaguer (Pep Plaza) dedica un programa a conviure amb moribunds polítics, entre altres col·lectius desafavorits dels quals potser no convé fer massa broma. Estan ben acabats.

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Aquesta setmana, en exclusiva, a "Polònia", sabem com han anat les negociacions entre Gabriel Rufián (Ivan Labanda) i Pedro Sánchez (Pep Plaza), per mirar d'arribar a un acord sobre la pròrroga de l'estat d'alarma.

Analitzem les últimes novetats del confinament amb Fernando Simón (Queco Novell), que ens detalla com funciona la desescalada segons quina sigui la teva comunitat autònoma.

 

Tot i que l'hi resulta difícil, Fernando Simón explica el desconfinament segons territori, fase i dades
Tot i que l'hi resulta difícil, Fernando Simón explica el desconfinament segons territori, fase i dades (CCMA)

 

La rumba de la fase 1

Ada Colau (Agnès Busquets) protagonitza la rumba "Barna ja no és contagiosa", per demanar que, a partir de dilluns, la ciutat ja pugui passar a la fase 1.  

 

 

Qui no respecta les fases és Inés Arrimadas (Lara Díez), que se salta la llei i ho aprofita per marxar a la segona residència.

 

 

 

Fins a 10 persones

Bona part del país ja està en la fase 1 del desconfinament i molts grups d'amics han pogut retrobar-se, sempre que ho facin un màxim de 10 persones. El drama és colossal per a l'amic número 11.

 

 


Continuen les manifestacions contra el govern espanyol al barri de Salamanca. Susanna Griso (Agnès Busquets) entrevista un dels manifestants per parlar de les protestes. També coneixem el nou himne dels mobilitzats: "L'himne dels cayetanos"

 

 

Durant el confinament, els avis de Catalunya han tingut temps per recuperar les seves passions perquè ja no s'han de fer càrrec dels nets. Per això, han format un grup: l'AVI (Associació d'Avis Indignats) i amenacen amb represàlies.

 

Els avis han guanyat drets durant el desconfinament
Els avis han guanyat drets durant el desconfinament (CCMA)

 

Empassar-se gripaus

Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) parodiarà la mítica escena de Bubba a "Forrest Gump", però en lloc de gambes ens ensenyarà com empassar-se gripaus.

I trencarem "tabús" amb David Verdaguer (Pep Plaza), que ha dedicat un programa a conviure amb moribunds polítics, entre altres col·lectius desafavorits.

 

 

Finalment, després que Marta Pascal ha decidit estripar el carnet del PDeCAT, rep la trucada de Duran Lleida (Xavi Serrano) per donar-li consells.  

 

Marta Pascal, exPDeCat, rep trucades inesperades
Marta Pascal, exPDeCat, rep trucades inesperades (CCMA)

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut