Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
que no s'aturi la música!

​​L'eufòria del "Polònia"

"Polònia" torna amb mig equip de vacances i Pedro Sánchez (Pep Plaza), Laura Borràs (Agnès Busquets) i Pere Aragonès (Jordi Soriano) es converteixen en guionistes per un dia

Davant aquesta situació, la regidora del programa demana ajuda a Quim Monzó (Pep Plaza) i Pere Gimferrer (Cesc Casanovas) per escriure els guions i es troba la Pilarín Bayés (Agnès Busquets) maquillant els personatges.

Per aconseguir un gran final de festa hem contactat amb el talismà de l'audiència a Catalunya: Carles Porta (Fermí Fernández), però Lildami (Xavi Espinosa) apareix amb una proposta millor per fer un final de temporada apoteòsic: l'eufòria la porta ell. En Triquell, l'Edu, l'Escorpio i en Pedro visiten els platós del "Polònia" per revolucionar-ho tot.I ara que els Antònia Font han tornat, Sánchez (Pep Plaza), Feijóo (Queco Novell), el rei Joan Carles (Toni Albà), Paco Marhuenda (Toni Albà), Jorge Fernández Díaz (Cesc Casanovas) i Franco (Manel Lucas) canten que Espanya és una democràcia plena i que tenim molts motius per a l'"Alegria".

 


A Pedro Sánchez (Pep Plaza) li cau la cara de vergonya, literalment, després dels fets de Melilla, i també protagonitza, amb Yolanda Díaz (Alba Florejachs), la paròdia de l'anunci de la nova cervesa dels germans Roca. Ells, però, presenten el seu nou govern "progretxatxi".

Finalment, Inés Arrimadas (Lara Díaz) serà la protagonista del nou anunci de la DGT, després que Ciutadans hagi quedat fora de circulació en les últimes eleccions.
 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut