Avui, a les 21.55, a TV3

500 "Polònia" no es fan cada dia

Aquesta setmana el Polònia celebra els seus 500 programes amb un musical molt especial

Com que 500 programes no se celebren cada dia, "Polònia" ha preparat un musical molt especial.

A més, Quim Torra (Ivan Labanda) té molt clar que no pactarà els pressupostos amb Meritxell Batet (Mireia Portas). Així que li cantarà les quaranta, literalment, a ritme de "I don't go breaking my heart", d'Elton John.

Al llarg dels anys, els catalans hem conviscut amb una frase que s'ha convertit en la més repetitiva de la història. I, si no, que ho expliquin als presidents de la Generalitat. Els anys passen, però sembla que les coses no canvien tant.

Sebastià d'Arbó (Cesc Casanovas) té un misteri nou i esgarrifós: la increïble història de la castellanoparlant del revolt. L'últim testimoni que afirma haver-la vist és el candidat Manuel Valls (David Marcé), i les seves declaracions són realment esfereïdores.

Després de la polèmica dels manters, els ciutadans de Barcelona tenen un nou conflicte: l'excés d'alcaldables a la ciutat. Molts barcelonins s'han queixat per les molèsties que els provoca l'allau incontrolada de candidats en el dia a dia.

Mentrestant, a Andalusia, el nou president, Juan Manuel Moreno, governarà gràcies al suport dels 12 diputats de Vox. Toni Cruanyes (David Marcé) ens mostrarà al TN l'entrada d'aquests diputats al Parlament andalús.

Per combatre l'avorriment, arriba un nou joc de taula que revolucionarà l'entreteniment: el Pictionary dels Comuns. El joc que inclou tots els conceptes de la nova esquerra.

I per celebrar els 500 "Polònia", TV3 convida 3 espectadors a assistir, amb un acompanyant, al rodatge d'un dels capítols del programa. Si ets fan de "Polònia", ho tindràs molt fàcil per contestar correctament a la pregunta del nostre concurs

 

 

 

Anar al contingut