Bruno Oro, presentador de "Playcracks 2017"
Bruno Oro, presentador de "Playcracks 2017"
Nit de cap d'Any, a partir de les 22.40

"Playcracks 2017", el Cap d'Any de TV3

Els actors Carlos Cuevas i Elisabet Casanovas, el Pol i la Tània de la sèrie "Merlí", seran els encarregats de presentar les campanades de TV3 des de l'avinguda Maria Cristina de Barcelona

Aquest any, a TV3,  el Cap d'Any serà una gran festa, un espectacle d'aquells que es recorden durant molt de temps… A partir de les 22.40 fins a les 02.00, "Playcracks 2017", una producció de TV3 amb la col·laboració d'El Terrat, on les cares més conegudes i estimades de la cadena pujaran a l'escenari per fer un "playback" total i posar-se en la pell dels artistes més coneguts i ballats de la història! Una gala per donar la benvinguda al nou any amb un gran retorn per presentar-la: l'actor i cantant Bruno Oro.

A partir de les 23.50 fins a les 00.10, els actors Carlos Cuevas i Elisabet Casanovas, el Pol i la Tània de la sèrie "Merlí", seran els encarregats de presentar les campanades de TV3. Ells acompanyaran els espectadors en el comiat de l'any 2016 i la benvinguda al 2017 des de l'avinguda Maria Cristina de Barcelona.

Que els presentadors de TV3 són cracs ja se sabia… però la nit de Cap d'Any seran uns "Playcracks"! És a dir, cracs del "playback"!

A partir 22.40 fins a les 00.50, les cares més populars de la cadena pujaran a un escenari i, davant del públic en un ambient de festa en un local d'espectacles, simularan ser l'artista original de la cançó que triïn... però sense canviar d'aspecte. És "playback" total: no hi ha caracterització, són ells a cara descoberta que, amb la seva actitud (no amb la seva veu), intentaran defensar el tema tant com puguin. I en la tria de temes hi haurà sorpreses, perquè potser una noia cantarà amb veu de noi, un jove amb veu de gran... i mil combinacions que generaran molts moments inesperats i molt divertits.

"Playcracks 2017" també significa el retorn de... Bruno Oro! El gentleman més còmic, i el còmic més gentleman, conduirà per una nit plena de diversió i, a més, també aportarà el seu moment "playback".

Cadascuna de les cares més conegudes de TV3, per tant, ha triat una cançó amb molta cura, i se l'estan preparant amb molta discreció (i amb molta classe, que consti!)... perquè no es revelaran fins aquella mateixa nit. Però sí que es pot anunciar, per exemple, que els presentadors de les campanades, Carles Cuevas i Elisabet Casanovas (el Pol i la Tània de "Merlí"), també hi participaran amb un duet... imprevisible.

Quim Masferrer, Helena Garcia Melero, Tomàs Molina, Bernat Soler, Jordi Planas (el Sergi de "La Riera"), Ivana Miño, Espartac Peran, Òscar Dalmau... i molts altres seran a l'escenari emulant un artista que els ha inspirat, i es posaran en la seva pell... i en la seva veu.

Però no només les cares conegudes de la televisió seran els "playcracks". Els "playbacks" prenen el protagonisme a TV3 aquest Nadal: els espectadors també poden enviar els seus i els millors seran a la gala "Playcracks 2017"! De 00.50 fins a les 02.00, ells seran els protagonistes, simulant també ser els cantants dels grans temes de les nits de festa.

"Playcracks 2017" serà la millor fórmula per entrar al 2017 com uns cracs... o millor encara, com uns Playcracks! Una producció de TV3 amb la col·laboració d'El Terrat.

GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut