El Lopes prepara panellets i el David i la Carbonell van disfressats de Dràcula i de bruixa
Quina festa s'imposarà al pis?
Els panellets del Lopes vs. les disfresses del David

Castanyada vs. Halloween: "Plats bruts" ja va predir la guerra de tradicions

Un dels capítols més mítics de "Plats bruts" va ser "Tinc castanyes". Es va estrenar l'1 de novembre del 1999, ara fa més de 20 anys, i aleshores ja s'anava veient que Halloween prendria terreny a la celebració de la Castanyada...

Castanyada o Halloween? Disfressar-se i passar por o menjar castanyes i moniatos? Les mateixes preguntes es feia "Plats bruts" vint anys enrere al capítol "Tinc castanyes". Mentre que el David (Joel Joan) volia muntar una festa per celebrar el dia de Halloween, el Lopes (Jordi Sánchez) preferia conservar les tradicions i celebrar la castanyada.

"És Halloween, 'the day of the death'", deia el David disfressat de Dràcula davant d'un Lopes que enganxava pinyons sobre els panellets a la cuina del pis que compartien.

"Ni deaths ni hòsties", responia el Lopes. "A Catalunya no ens disfressem, a Catalunya fem castanyes", sentenciava. "A veure, el Holiday on Ice aquest de què va?", demanava el Lopes.

"Et disfresses, agafes una bona merda de ponx i et dediques a fer por", explicava el David. "I què es fa a la Castanyada de la Catalunya aquesta que dius?", preguntava.

"Collons, doncs es mengen castanyes!", exclamava el Lopes.

"Ah, que bé, que divertit, tu...", responia el David.

 

La batalla per la festa al pis del David i el Lopes tenia un clar guanyador. Mira't el capítol per esbrinar-ho ;-) O tira endavant 20 anys!

Aquest capítol és un dels que més va destacar la Mònica Glaenzel, l'Emma, a "Plats bruts", durant la celebració dels 20 anys de l'estrena de la sèrie. L'actriu deia que el recordava especialment "perquè es va rodar una seqüència molt llarga tota seguida, i va sortir tot bé a la primera, va ser un 'subidón'".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut