• Capítol 28: Tinc família
  Veure vídeo

  Capítol 28: Tinc família

  L'episodi de Nadal. Les festes propicien que juguin a les famílies. Ara tenim un papa (Oriol), una mama (Carbonell), un fill mimat (López) i un príncep destronat (David).

 • Capítol 27: Tinc un berenar
  Veure vídeo

  Capítol 27: Tinc un berenar

  El David i el López no veuen amb bons ulls que la relació de la Carbonell i l'Oriol sigui tan poc formal. I els emboliquen perquè es casin. Però el matrimoni civil no els convenç i, per tant, pensen en un casament en una petita església romànica.

 • Capítol 26: Tinc un fletxasso
  Veure vídeo

  Capítol 26: Tinc un fletxasso

  La Carbonell i l'Oriol, el pare del López, es coneixen en una discoteca, s'enamoren i es perden la pista. Es busquen l'un a l'altre desesperadament sense saber que estan més a prop del que es pensen. D'altra banda, el Pol està fart que l'Emma li degui tantes peles al bar i li posa un ultimàtum.

 • Capítol 25: Tinc pistes
  Veure vídeo

  Capítol 25: Tinc pistes

  A través del diari, en Pol, en Lopes i en David s'assabenten que corre un assassí pel barri. El Ramon, en saber-ho, fa una demostració pública dels seus coneixements d'arts marcials. El retrat robot de l'assassí que ha elaborat la policia fa sospitar el David i el Lopes que es tracta de l'Emma, i juntament amb la Carbonell, decideixen investigar a la caseta de fusta on viu.

 • Capítol 24: Tinc un virus

  El David agafa un refredat, no es refia del metge del "seguro" i reclama els serveis d'un especialista que acaba trobant-li més coses de les que té.

 • Capítol 23: Tinc honor
  Veure vídeo

  Capítol 23: Tinc honor

  La Carbonell cuida el gat d'un "capo" mafiós perquè li deu un favor. El porta al pis, però el Lopes i l'Emma provoquen que el gat mori atropellat.

 • Capítol 22: Tinc futur
  Veure vídeo

  Capítol 22: Tinc futur

  L'exnòvia del Lopes torna al pis i li demana un fill. La Mercedes no creu en l'horòscop, però canvia d'opinió quan es compleixen les prediccions en els altres.

 • Capítol 21: Tinc castanyes
  Veure vídeo

  Capítol 21: Tinc castanyes

  El David munta una festa per celebrar Halloween, però el Lopes prefereix la castanyada. Per Tots Sants hi ha fantasmes que volten pel pis.

 • Capítol 20: Tinc una idea
  Veure vídeo

  Capítol 20: Tinc una idea

  El Pol vol dinamitzar el cafè Maurici. El Lopes i la Carbonell tenen un accident i decideixen viure "a mil", perquè tot es pot acabar en qualsevol moment.

 • Capítol 19: Tinc poder
  Veure vídeo

  Capítol 19: Tinc poder

  El Lopes és el nou director de Ràdio Bofarull, però malgasta els diners de la companyia. El Ramon truca a la Mercedes, que torna a fer-se càrrec de la direcció.

 • Capítol 18: Tinc un mal rotllo
  Veure vídeo

  Capítol 18: Tinc un mal rotllo

  El López sospita que la Mercedes el vol despatxar i això li provoca crisis d'angoixa, ansietat, nervis i desassossegament.

 • Capítol 17: Tinc hipoteca
  Veure vídeo

  Capítol 17: Tinc hipoteca

  L'Emma vol demanar l'atur, però li diuen que ha de fer un examen per un curset: la Carbonell i la Mercedes l'ajudaran. En David i el Lopes es plantegen comprar el pis i demanar una hipoteca.

 • Capítol 16: Tenim un merder
  Veure vídeo

  Capítol 16: Tenim un merder

  El David i el Lopes no saben què fer amb un paquet de droga que els ha arribat per equivocació. D'altra banda el Pol, l'Emma i el Ramon estan fent una timba de pòquer al bar Maurici.

 • Capítol 15: Tinc enyorances
  Veure vídeo

  Capítol 15: Tinc enyorances

  El Lopes i el David viuen en un estat de deixadesa provocat per la marxa de l'Emma, l'administrador del bloc vol llogar la caseta a un nou llogater, això fa que el David i el Lopes vagin a la recerca de l'Emma. D'altra banda el Ramon deixa la feina de la ràdio perquè es creu infravalorat.

 • Capítol 14: Tinc parella
  Veure vídeo

  Capítol 14: Tinc parella

  La Carbonell, el Ramon, el Pol i la Mercedes tornen de vacances. El Ramon només fa que explicar que el Pol li va salvar la vida i que està en deute amb ell. L'Emma no sap si triar el David o el Lopez com a nòvio, i intenta provar-ho amb tots dos.

Anar al contingut