• Capítol 58: Tinc dobles
  Veure vídeo

  Capítol 58: Tinc dobles

  El Lopes i el David estan farts de viure plegats i decideixen separar-se. Però diverses circumstàncies els porten a buscar nous companys de pis. Descobriran que hi ha molta gent estranya corrent pel món.

 • Capítol 57: Tinc una revelació
  Veure vídeo

  Capítol 57: Tinc una revelació

  El David, veient una pel·lícula, té una revelació mística i es creu Jesucrist. El Lopes rep la visita d'una amiga i en David creu que és el dimoni que ha vingut a temptar-lo.

 • Capítol 56: Tinc classe
  Veure vídeo

  Capítol 56: Tinc classe

  El López ha de tornar a la Universitat per aconseguir el títol de llicenciat. Allà comprova que els estudiants d'ara ja no són com els de la seva època. El Ramon sospita que entre ell i la iaia potser hi ha alguna cosa més que amistat.

 • Capítol 55: Tinc escaiola
  Veure vídeo

  Capítol 55: Tinc escaiola

  Al Lopes li estan passant coses rares: va a treballar sense pantalons, és molt amable amb el Ramon, la Mercedes apareix a la ràdio disfressada...

 • Capítol 54: Tinc molta cara
  Veure vídeo

  Capítol 54: Tinc molta cara

  El David ha aconseguit un paper a la sèrie de televisió de TV3 "A cor trencat". El problema és que sempre apareix amb la cara desfigurada i al carrer no el reconeix ningú, cosa que no pot suportar perquè ell vol ser famós.

 • Capítol 53: Tinc ràbia
  Veure vídeo

  Capítol 53: Tinc ràbia

  Els nois comencen a estar farts de l'optimisme que desprèn l'Emma i han decidit obrir-li els ulls perquè vegi que la vida no és tan bonica com ella es pensa.

 • Capítol 52: Tinc alternativa
  Veure vídeo

  Capítol 52: Tinc alternativa

  Una companyia de teatre alternatiu contracta el David com actor. Començaran a tenir problemes quan els deneguin la subvenció i no sapiguen d'on treure els diners. El Ramon es posa malalt i vol que el cuidi la iaia.

 • Capítol 51: Tinc bolero
  Veure vídeo

  Capítol 51: Tinc bolero

  El López se'n va de vacances a Cuba i torna amb una cubana. Està decidit a casar-s'hi perquè ella obtingui la nacionalitat europea. Però el David se n'enamora.

 • Capítol 50: Tinc talent
  Veure vídeo

  Capítol 50: Tinc talent

  El Quim Monzó li demana al Lopes que li faci de negre per la seva propera novel.la. D'altra banda, el David vol estrenar-se com a Director de cine i comença a preparar una pel.lícula...

 • Capítol 49: Tinc patató
  Veure vídeo

  Capítol 49: Tinc patató

  La iaia Sunción està convençuda que el Lopes és la dona del David, i li fa fer totes les tasques de la llar. El Lopes comença a atabalar-se... D'altra banda, la presència de l'Emma crea un nou conflicte.

 • Capítol 48: Tinc iaia
  Veure vídeo

  Capítol 48: Tinc iaia

  La iaia del David es presenta per sorpresa a casa d'en David i en Lopes ja que ha "notat" que està a punt de morir-se, i decideix de fer-ho a casa del seu nét. Això provoca un seguit de malentesos...

 • Capítol 47: Tinc un dia normal
  Veure vídeo

  Capítol 47: Tinc un dia normal

  El López i el David es troben que les seves respectives famílies tenen plans per celebrar el Nadal que no els inclouen a ells. Decideixen que passaran de les festes i que faran que el Nadal sigui un dia normal. Per la seva part, el Ramon i la Mercedes juguen el mateix número de loteria. L'Emma té una feina de missatgeria on ha de repartir regals de Nadal, però com que es posa malalta, demana a la Carbonell que la substitueixi.

 • Capítol 46: Tinc hortet
  Veure vídeo

  Capítol 46: Tinc hortet

  El David pren consciència de la degradació del medi ambient i decideix fer-se ecologista. Comença amb el reciclatge i acaba cultivant ell mateix els seus aliments i generant les fonts d'energia. L'Emma el secunda, però el López no pot suportar aquest retrocés a l'edat de pedra i demana ajuda a la Carbonell per tornar a la societat de consum.

 • Capítol 45: Tinc pipí
  Veure vídeo

  Capítol 45: Tinc pipí

  El David es queda tancat al vàter. La Carbonell prova d'obrir-lo però és impossible; l'antic llogater s'hi va fer fer un refugi nuclear. D'altra banda el senyor Maurici (propietari del bar Maurici) mor, i el Pol es troba en la disjuntiva de seguir la carrera d'actor o acceptar la propietat del bar, que el senyor Maurici li ha deixat en herència.

 • Capítol 44: Tinc bon cor
  Veure vídeo

  Capítol 44: Tinc bon cor

  El pis del Lopes i el David l'han embargat per culpa d'un crèdit que va demanar el Lopes per al seu pare i que aquest no l'hi torna. Al programa de la Mari Pau Huguet fan una crida demanant gent endeutada, el David s'hi presenta per exposar el cas del seu company.

Anar al contingut