A partir de dilluns, cada tarda a les 16.45

Les novetats del nou "Planta baixa", amb Agnès Marquès

A partir de dilluns, el programa combinarà l'aposta per mantenir una mirada pròpia de l'actualitat i una nova oferta d'entreteniment, amb moltes cares noves

"Planta Baixa" assumeix la franja de la tarda amb la voluntat de mantenir l'esperit que l'ha consolidat al migdia de TV3 i plantejar nous registres que ampliïn l'horitzó del programa. Un mateix espai amb elements, continguts i cares noves. 

Agnès Marquès en serà la presentadora i n'assumirà la codirecció amb Maiol Roger. L'objectiu és combinar l'aposta per tenir una mirada pròpia sobre l'actualitat i oferir-ne tots els prismes amb una nova oferta d'entreteniment.
 


 

Més entrevistes i més sentit de l'humor
El programa ampliarà el ventall d'entrevistes a persones rellevants en tots els àmbits i aplicarà el sentit de l'humor a les coses que passen, tot per informar i entretenir l'espectador al llarg de la tarda i donar una llum nova al plató de "Planta baixa".

Cares noves
Des del dia 5 de setembre, nous col·laboradors i cares conegudes de la franja del migdia compartiran el pis d'Agnès Marquès. La franja d'entreteniment comptarà amb les principals cares noves. "Planta Baixa" incorpora setmanalment Pepe Colubi, Itziar Castro, Agnès Busquets, Manel Vidal, Laura Grau i Mireia Giró, entre d'altres, per donar la volta a tot el que passi al món. Una alineació que completaran les Mamarazzis, Laura Fa i Lorena Vázquez, analitzant l'actualitat del cor, o Toni Garcia Ramon, que parlarà de les estrenes de sèries i analitzarà els millors moments de "Com si fos ahir".

Pel que fa a l'anàlisi d'actualitat, Carlota Gurt, Bernat Dedéu, Josep Manel Silva o Josep Martí Blanch s'incorporen a un espai on hi repetiran  Llucia Ramis, Cristina Sánchez Miret, Mariola Cubells, Xavier Melero o Joan Foguet, entre d'altres.

Mentre dura la sobretaula hi haurà visitants il·lustres: Raül Balam cuinarà una recepta cada setmana, l'il·lustrador Juanjo Sáez pintarà periòdicament un mural del plató i Jesús Monteagudo hi portarà una planta per decorar-lo. L'anàlisi de l'actualitat la completarà cada dia la mirada privilegiada de Carlos Zanón, Silvia Tarragona, Laura Rosel i Antoni Bassas. Els divendres, el cantautor Julen hi donarà la volta amb una cançó dedicada a l'actualitat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut