Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Vellesa i sexualitat, a "Planta baixa"

"Tinc 68 anys i vaig tenir sexe ahir"

Una de cada tres persones de més de 65 anys ha tingut sexe els últims 30 dies. Una dada que trenca el tòpic tan estès que la vellesa i la sexualitat no són compatibles.

"Tinc 68 anys i vaig tenir sexe ahir". Ho diu la Marisa Aranaz. Com ella, 1 de cada 3 persones de més de 65 anys han tingut sexe aquest mes, segons un estudi de l'associació SIENA.

Una dada que trenca amb el tòpic tant estès de que la vellesa i la sexualitat no són compatibles. Per posar cara a l'estadística, avui, a "Planta Baixa", hem compartit una conversa amb quatre dones d'entre 67 i 75 anys.

Han debatut sobre si "no tens les mateixes necessitats amb 23 anys que amb 70" o "són les energies i no les ganes", asseguren que "es fan més carícies" sobretot, perquè "la carícia és sexe" i han recordat viatges a Perpinyà per veure pel·lícules eròtiques.

Les primeres vegades, la pressió social i familiar i el satisfyer també han estat tema de conversa, i fins i tot ens han regalat alguna anècdota picant, com quan la néta de la Marisa "la va enxampar a la cuina". I ens han promès que sempre es segueix aprenent. Aquí tens la primera part de la xerrada:

La Sònia Díaz, sociòloga i i una de les fundadores de l'associació SIENA, que treballa per l'envelliment actiu de les persones grans ha explicat que, en les seves xerrades sobre sexe, hi ha més dones que homes, i el tema més tabú, diu, és la masturbació

 

El repte; seguir parlant i vivint la sexualitat amb total llibertat a totes les etapes de la nostra vida. 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut