Tardor 2020

Aquesta tardor, Ricard Ustrell es torna a instal·lar a la "Planta baixa" de TV3. El programa creix i amplia una hora la durada, que s'emet de dilluns a divendres d'11.00 a 13.55.

El magazín d'actualitat social i política en directe de TV3 arrenca la segona temporada després d'haver-se convertit la temporada passada en líder destacat dels migdies a Catalunya, amb una quota de pantalla del 18,5% i una audiència mitjana de 216.000 espectadors.

L'exalcaldessa de Madrid Manuela Carmena, la neurobiòloga Mara Dierssen, el doctor en Filosofia Jordi Graupera i la periodista especialitzada en gènere Anna Pacheco, entre altres, són els nous veïns de "Planta baixa". Renoven els periodistes Carles Francino, Antoni Bassas i Agnès Marquès, que encapçalen una nòmina de professionals de la informació amb mirada pròpia. I estrenen secció la filòsofa Marina Garcés, que buscarà els angles cecs de la vida, i la cantant i activista Yolanda Sey, que obrirà una bústia de desigualtats.

Cada dia, el programa arrencarà amb una mirada pròpia del matí i la nova secció "Els especialistes", que asseurà en grans butaques periodistes experts en diferents àrees: política, els dilluns, amb Toni Aira, Magda Bandera i Aida Martori; televisió, els dimarts, amb Víctor Amela, Mariola Cubells i Santi Villas; successos, els dimecres, amb Rebeca Carranco, Toni Muñoz i Anna Punsí; relacions humanes, els dijous, amb Elena Crespi, Llucia Ramis i Cristina Sánchez-Miret, i societat, els divendres, amb Carlos Márquez, Jessica Mouzo i Llucia Ramis.

A les 12.00, el programa farà una aposta pel periodisme de "Planta baixa", amb més investigació i una agenda pròpia de temes d'actualitat, reportatges, entrevistes i connexions al carrer. I, a partir de les 13.00, el programa obre una finestra a la informació en directe, amb les últimes hores i les entrevistes als protagonistes principals del migdia.

Anar al contingut