Tardor 2019

Ricard Ustrell se n'ha anat a viure a la nova "Planta baixa" de TV3. Cada migdia obre als espectadors les portes de casa seva per viure-hi l'actualitat en directe.

"Planta baixa" és un programa d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions i sense tertúlies. Tota una nova generació de periodistes s'estrena en televisió per aportar un punt de vista jove, inèdit i modern del que passa a Catalunya.

Al menjador, Ricard Ustrell analitza les notícies més importants del migdia. A la sala d'estar, els temes d'interès social d'investigació pròpia. A la cuina, quatre periodistes especialitzats expliquen històries de medi ambient, feminismes, ciutadania, vida digital, etc. I el traster és l'espai per a la reflexió, on aportaran la seva visió del món grans noms de la comunicació.

La "Planta baixa" de TV3 és un pis amb les portes sempre obertes, amb un gran finestral perquè corri l'aire i amb unes grades per al públic. "Planta baixa" és un programa viu, connectat sempre amb el que passa, ràpid i àgil, nou i actual i preparat per acompanyar els espectadors en el moment del dia en què passen més coses. Cada migdia serà una finestra oberta per veure el país en directe.