Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
La nova llei de convivència universitària, a "Planta baixa"

Sancions més dures a les universitats: què et pot passar si plagies un treball?

El govern espanyol vol sancionar el plagi, l'assetjament sexual i les novatades amb una expulsió de fins a tres anys

TEMA:
Educació

La nova llei de convivència universitària, que substiruirà un decret franquista del 1954, endureix les sancions previstes per a males pràctiques. Copiar el treball final de grau, de màster o la tesi doctoral suposarà una expulsió de fins a 3 anys. Isadora García Avis, professora de la Universitat Internacional de Catalunya, ha explicat a "Planta baixa" quin programa informàtic utilitza per detectar els treballs que contenen fragments plagiats.

L'avantprojecte de llei, que encara ha de passar pel Congrés i pel Senat, distingeix entre faltes lleus, greus i molt greus, com és el cas del plagi de treballs finals. També es consideraran faltes molt greus, per exemple, assetjar sexualment o exercir la violència contra qualsevol membre de la comunitat universitària, discriminar per raó de sexe, orientació sexual, religió o fer novatades. Totes aquestes pràctiques també es castigaran amb l'expulsió de 2 mesos a 3 anys.

ARXIVAT A:
Educació

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut