Ricard Ustrell, en una entrevista de "Quatre gats"
De cara a la nova temporada

Ricard Ustrell prepara un programa per als migdies de TV3

Després del debut televisiu a "Preguntes freqüents" i les entrevistes en profunditat de l'espai "Quatre Gats", el periodista sabadellenc assumeix el repte de liderar un projecte que ocuparà la franja horària de dotze a dues del migdia, entre "Els Matins" que presenta Lídia Heredia, i els "Telenotícies".

La Manchester, la productora de la nova cara dels migdies de TV3, està acabant de confegir un equip d'una desena de persones. La codirecció de l'espai serà de Xavi Rosiñol, amb qui Ricard Ustrell ja va coincidir a "La Tribu", a l'antena de Catalunya Ràdio.

L'objectiu és obrir una nova finestra en la franja horària de dues hores que va des de la finalització de "Els Matins", cap a les onze del matí, i l'inici del "TN Comarques". Un programa proper, amb públic i obert participació de l'audiència.

El projecte, sens dubte, busca incorporar cares noves, motiu pel qual fa unes setmanes que es va convidar joves valors del món de la comunicació a enviar un vídeo de càsting a través de la xarxa. Una crida que, segons el mateix Ustrell, va resultar ser tot un èxit.

El format, que s'està acabant de definir, també comptarà amb opinions diverses i plurals per part de personatges més veterans i aportacions de personatges amb una trajectòria més dilatada. 

A diferència dels grans magazins de la cadena, el nou programa prescindirà, d'entrada, de la tertúlia i partirà d'una posada en escena més semblant a la d'una comèdia de situació que no pas d'un espai informatiu.

Durant el període estiuenc, s'acabarà de dibuixar l'esquelet d'una emissió diària en directe que es nodrirà de connexions amb l'exterior. La intenció és la d'imprimir un ritme àgil i fresc, en què els protagonistes principals siguin el periodisme d'actualitat i la conversa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut