Rosa Peral ha parlat amb "El matí de Catalunya Ràdio" des de la presó
Rosa Peral ha parlat amb "El matí de Catalunya Ràdio" des de la presó
Parla per primer cop després de la sèrie "El cuerpo en llamas"

"Han intentat enfonsar-me": Ricard Ustrell entrevista en exclusiva Rosa Peral a "El matí de Catalunya Ràdio"

"Planta baixa" avança dos dels fragments de l'entrevista que Ricard Ustrell ha pogut fer, en exclusiva, a Rosa Peral per a "El matí de Catalunya Ràdio" i que s'emetrà aquest dimecres al matí

Rosa Peral ha parlat per primer cop després de l'estrena del documental de Netflix "Las cintas de Rosa Peral". Ho ha fet en una entrevista exclusiva, des de la presó, amb Ricard Ustrell per a "El matí de Catalunya Ràdio", que s'emetrà íntegrament aquest dimecres al matí a Catalunya Ràdio. Tot i això, abans de l'emissió de la conversa, "Planta baixa" ha pogut avançar dos fragments d'aquesta entrevista.

 

Un documental per defensar la seva versió dels fets

En el primer dels fragments, Peral, que va entrar per primer cop a la presó l'any 2017, fa referència al polèmic documental "Las cintas de Rosa Peral". Una peça audiovisual que ha aixecat polseguera, després que diversos dels periodistes que hi apareixen asseguressin que no se'ls havia informat de la participació de Rosa Peral. Ara, la mateixa Rosa Peral assegura en l'entrevista amb Ricard Ustrell que el documental es va fer per defensar la seva versió dels fets del "Crim de la Guàrdia Urbana".

Els creadors del documental em van dir que havia de mostrar tot el que estava passant. Em van dir: "Encara no has tingut judici i ja s'està parlant de tu; mediàticament això ja està. Podries fer un documental i nosaltres et podríem ajudar."

D'aquesta manera, Rosa Peral dona la raó als periodistes que apareixen al documental i que ara se senten molestos amb les formes adoptades per la productora i amb la parcialitat del discurs relatat.

 

"Vaig arribar al judici semblant culpable"

En un altre dels fragments que ha pogut avançar "Planta baixa" de l'entrevista de Ricard Ustrell amb Rosa Peral, aquesta assegura que va sentir-se jutjada ja des d'abans del judici.

S'ha fet molt mediàtic abans del judici. Quan jo arribo al judici, allò de dir "soc innocent fins que es demostri el contrari" ha estat al revés. Vaig arribar que semblava culpable i havia de demostrar que no ho era.

Unes declaracions que formen part d'aquesta entrevista que es podrà sentir per primer cop a "El matí de Catalunya Ràdio" i que ja han provocat que el Departament de Justícia estigui valorant sancionar la reclusa.

ARXIVAT A:
Catalunya Ràdio
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut