• Planta baixa - Confirmat el tercer grau als presos independentistes
  Veure vídeo

  Planta baixa - Confirmat el tercer grau als presos independentistes

  Al "Planta baixa" d'avui hem explicat que el jutge de vigilància penitenciària manté cautelarment el tercer grau als set presos independentistes homes. A més, hem avançat que 300 botigues de centres comercials catalans presenten una demanda contra la Generalitat i contra el govern de l'Estat per les pèrdues generades per les restriccions, i hem entrevistat Elsa Artadi (JxCat) i Carlos Carrizosa (Cs).

 • Planta baixa - Es pot comprar marihuana light per Amazon?
  Veure vídeo

  Planta baixa - Es pot comprar marihuana light per Amazon?

  Al "Planta baixa" d'avui us hem explicat que es pot comprar marihuana light a través d'Amazon i quines són totes les característiques d'aquest producte. A més, hem parlat dels 40 anys del 23F, ens hem preguntat si tornen o no les quarantenes de 14 dies i hem entrevistat Javier Cercas, escriptor, i Ada Colau, alcaldessa de Barcelona.

 • Planta baixa - Sis dies de protestes i aldarulls
  Veure vídeo

  Planta baixa - Sis dies de protestes i aldarulls

  Al "Planta baixa" d'avui hem explicat que ja hi ha més de 100 detinguts en els aldarulls posteriors a les concentracions de suport a Pablo Hasél, hem preguntat què reclama la gent que protesta i hem entrevistat Joan Carles Molinero, portaveu dels Mossos d'Esquadra. A més, hem parlat de per què ha crescut tant la popularitat dels succedanis de carn i hem explicat que l'exèrcit vota Vox.

 • Planta baixa - S'obren les extraescolars: pròrroga amb adaptacions de les mesures anti-Covid
  Veure vídeo

  Planta baixa - S'obren les extraescolars: pròrroga amb adaptacions de les mesures anti-Covid

  Al "Planta baixa" d'avui hem parlat explicat que el Procicat ha aprovat la represa de les activitats extraescolars a infantil i primària i manté, set dies més, el gruix de restriccions. A més, hem explicat el cas de la Clara, que té 63 anys i en fa 4 que va fer el seu trànsit, i hem entrevistat Joan Tardà, exdiputat d'ERC.

 • Planta baixa - Dones sense llar
  Veure vídeo

  Planta baixa - Dones sense llar

  Al "Planta baixa" d'avui hem parlat de les dones que viuen al carrer a Barcelona i de La Llavor, el primer centre exclusiu per a dones que es troben en situació d'exclusió social i que dormen a la ciutat. A més, hem explicat que gairebé la meitat dels diputats s'incorporen al Parlament per primer cop, hem conversat amb Ramon Espadaler, el diputat més veterà del nou Parlament i hem entrevistat Joan Clos, exalcalde de Barcelona i exministre.

 • Pablo Hasél ja està a la presó
  Veure vídeo

  Pablo Hasél ja està a la presó

  Al "Planta baixa" d'avui hem seguit l'últim hora des de Lleida de la detenció i empresonament del raper Pablo Hasél i hem parlat amb el seu advocat, Diego Herchhoren. A més, hem parlat de l'amor en temps de pandèmia i de si han canviat les tàctiques per lligar amb el coronavirus i hem explicat qui són els supercontagiadors de la Covid.

 • Planta baixa - Especial eleccions 14F al Parlament
  Veure vídeo

  Planta baixa - Especial eleccions 14F al Parlament

  A l'Especial "Planta baixa" d'avui hem analitzar els resultats de les eleccions al Parlament de Catalunya d'aquest 14 de febrer i hem recollit les reaccions dels partits. A més, hem parlat de com ho han de fer les petites empreses, els treballadors afectats per ERTO i els autònoms per demanar les noves ajudes directes de la Generalitat i hem explicat que en aquestes eleccions s'ha aconseguit el Parlament amb més diputades dones de la història.

 • Planta baixa - L'oci nocturn no veu la llum
  Veure vídeo

  Planta baixa - L'oci nocturn no veu la llum

  Al "Planta baixa" d'avui hem explicat que l'oci nocturn és un dels sectors que fa més temps que està tancat per la pandèmia i que està amb l'aigua al coll. A més, hem sentit el Mario, que està pendent que el desnonin del pis que ocupa, i hem parlat de la incertesa de les meses electorals amb Ismael Peña-López, director general de Participació Ciutadana i Processos Electorals

 • "Planta baixa" - Fins quan dura la immunitat, després de passar la Covid?
  Veure vídeo

  "Planta baixa" - Fins quan dura la immunitat, després de passar la Covid?

  Al "Planta baixa" d'avui hem explicat què diuen els estudis sobre fins quan dura la immunitat després de passar la Covid i hem entrevistat Roger Paredes, cap de Malalties Infeccioses de l'Hospital Germans Trias i Pujol. A més, hem parlat dels principals dubtes de les eleccions del 14F i hem explicat que hi ha hagut un repunt preocupant de botigues que ja han abaixat la persiana definitivament, que s'han sumat a les 5.000 que han tancat des del 2017.

 • Planta baixa - Les mentides del debat del 14F
  Veure vídeo

  Planta baixa - Les mentides del debat del 14F

  Al "Planta baixa" d'avui hem analitzat les mentides, les informacions inexactes i els dubtes que ens va deixar el debat de TV3 entre els nou candidats a les eleccions de Catalunya del 14F. A més, hem parlat dels parts a casa i us hem explicat si és més segur portar dues mascaretes en lloc d'una.

 • Planta baixa - Lluitar contra la tartamudesa
  Veure vídeo

  Planta baixa - Lluitar contra la tartamudesa

  Al "Planta baixa" d'avui hem parlat de la lluita contra la tartamudesa, hem conegut la història del Miguel i el José Antonio, dos germans bessons que tenen 59 anys i que són tartamuts, i hem entrevistat Adolfo Sánchez, president de la Fundación Tartamudez. A més, ens hem preguntat si hi haurà quarta onada de la Covid i hem explicat si YouTube ha substituït la presencialitat en els mítings polítics.

 • Planta baixa - Com votarem el 14F?
  Veure vídeo

  Planta baixa - Com votarem el 14F?

  Al "Planta baixa" d'avui hem explicat com votarem el 14F i quines són les mesures de seguretat que haurem de seguir quan anem aquest diumenge quan anem a votar. A més, hem parlat de què es pot fer i què no es pot fer amb les noves restriccions que entren en vigor aquest dilluns 8 de febrer.

 • Planta baixa - DNI amb tres gèneres
  Veure vídeo

  Planta baixa - DNI amb tres gèneres

  Al "Planta baixa" d'avui hem explicat que les persones que no es considerin del sexe femení ni el masculí podran ometre la menció del sexe en el document d'identitat i hem parlat de quines són les vacunes que venen i com es pot accelerar el procés de vacunació.

 • Planta baixa - Un milió de persones residents a Catalunya no podran votar el 14F
  Veure vídeo

  Planta baixa - Un milió de persones residents a Catalunya no podran votar el 14F

  A "Planta baixa" hem explicat que un milió de persones residents a Catalunya no podran votar a les eleccions del 14F i n'hem parlat amb Long Li, presentador d'"Adolescents iCat", i Bea Duodu, periodista de "Planta baixa". A més, hem fet una actualització de les restriccions anti-Covid que s'aplicaran a partir del 8 de febrer i hem recollit les primeres reaccions dels diferents sectors afectats.

 • Planta baixa - La Covid tapa el càncer
  Veure vídeo

  Planta baixa - La Covid tapa el càncer

  Al "Planta baixa" d'avui hem avançat que durant el 2020 es van diagnosticar un 12% menys de casos de càncer respecte el 2019. Hem explicat que l'Audiència de Barcelona jutja aquest dimecres un membre de la ultradreta per colpejar un mosso a la plaça d'Artós l'octubre del 2019, durant la setmana de protestes per la sentència del procés, i n'hem parlat amb el fotoperiodista Jordi Borràs. A més, hem entrevistat Santiago García, president de la Junta Electoral de Barcelona.

Anar al contingut