• Planta baixa - 03/12/2020
  Veure vídeo

  Planta baixa - 03/12/2020

  A "Planta baixa" hem avançat que Catalunya continuarà una setmana més al tram 1 de la desescalada i els centres comercials es mantindran tancats i gimnasos i restaurants no podran passar del 30% d'aforament. A més, us hem portat els 5 regals més venuts en un Nadal de pandèmia, hem explicat que la Fiscalia no ha sancionat cap família que no hagi escolaritzat els seus fills per la pandèmia i hem entrevistat José Bono, exministre i expresident del Congrés.

 • Planta baixa - Toc de queda fins a la 1.30 per Nadal i Cap d'Any
  Veure vídeo

  Planta baixa - Toc de queda fins a la 1.30 per Nadal i Cap d'Any

  A "Planta baixa" hem explicat que el toc de queda s'ampliarà a Catalunya fins a la 1.30 la nit de Nadal i la de Cap d'Any, i fins a les 23.00 la nit de Reis. També hem avançat que gairebé dues de cada tres persones migrants que han de renovar la documentació no ho aconsegueixen, i hem explicat que gairebé la meitat dels abusos o maltractaments infantils comesos durant el confinament no s'han denunciat. I, a més, us hem presentat la Laika, un gos policia que ha intentat trobar els diners que hem amagat al plató del programa.

 • Planta baixa - S'inaugura l'hospital de pandèmies de Madrid
  Veure vídeo

  Planta baixa - S'inaugura l'hospital de pandèmies de Madrid

  Al "Planta baixa" d'avui hem seguit en directe la inauguració de l'hospital de pandèmies de Madrid, hem avançat que el govern espanyol ha autoritzat per primera vegada el trasllat de persones migrants de les illes Canàries a la Península i que n'arribaran una cinquantena a Barcelona, i hem parlat amb Enrique Espinosa, protagonista de l'anunci d'"Hola, soy Edu, feliz Navidad".

 • Planta baixa - Hi haurà tercera onada?
  Veure vídeo

  Planta baixa - Hi haurà tercera onada?

  Avui, al "Planta baixa", hem entrevistat Oriol Mitjà, infectòleg de l'Hospital Germans Trias i Pujol, i hem explicat que el govern només ha instal·lat la meitat de punts de recàrrega per a cotxes elèctrics dels que s'havia compromès a posar en els últims cinc anys.

 • Planta baixa - Com reduir els contagis a casa per Nadal
  Veure vídeo

  Planta baixa - Com reduir els contagis a casa per Nadal

  Aquest divendres, us hem explicat com podem reduir els contagis a casa per Nadal. Hem vist en directe com l'obra de teatre "Assedegats" s'ha representat en dues escoles i al Teatre Biblioteca de Catalunya per streaming. I hem parlat amb la Margaret Harris, portaveu de l'OMS sobre la campanya de vacunació de coronavirus a Espanya que ha presentat el ministre Salvador Illa.

 • Planta baixa - PCR falsos per 50 euros
  Veure vídeo

  Planta baixa - PCR falsos per 50 euros

  Hi ha un mercat negre de resultats de proves PCR. Per 50 euros, i en 10 minuts, et venen un informe que diu que no tens coronavirus. Ho hem destapat a "Planta baixa" aquest dijous. També ha vingut el Jordi Graupera a fer-nos una classe magistral de filosofia per entendre la idea de "Déu ha mort" aplicada al jugador argentí.

 • Planta baixa - Dia Internacional contra la Violència envers les Dones
  Veure vídeo

  Planta baixa - Dia Internacional contra la Violència envers les Dones

  Aquest dimecres, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència contra les Dones, s'han convocat molts actes de protesta i conscienciació. Ho hem seguit a "Planta baixa". També hem parlat sobre l'Alzheimer, una malaltia que, segons l'OMS, es multiplicarà per tres en els propers 30 anys. I hem analitzat com afectarà l'oligopoli la nostra butxaca.

 • Planta baixa - Col·lapse en oficines de l'Estat
  Veure vídeo

  Planta baixa - Col·lapse en oficines de l'Estat

  Aquest dimarts a "Planta baixa", hem parlat del col·lapse a les oficines de l'Estat i del dèficit de funcionaris públics a Catalunya, que ha disminuït en els darrers 6 anys. També hem recordat a l'actriu Montserrat Carulla, que ha mort als 90 anys, i hem parlat de televisió amb l'actor Javier Cámara.

 • Planta baixa - Tot el sou per pagar el lloguer
  Veure vídeo

  Planta baixa - Tot el sou per pagar el lloguer

  Aquest dilluns a "Planta baixa", hem parlat de les dificultats que tenen els joves per pagar els lloguers. També hem explicat què tal tenir en compte si volem viatjar durant les vacances de Nadal, i hem parlat de vacunes amb Rafael Vilasanjuan, membre de la junta del Comitè de direcció de l'Aliança Global per a la Vacunació.

 • Planta baixa - L'última manifestació franquista
  Veure vídeo

  Planta baixa - L'última manifestació franquista

  Al "Planta baixa" d'aquest divendres hem parlat de l'últim 20 de novembre amb exaltació de la figura de Franco. Aquest serà però serà l'últim any, perquè la nova llei de memòria democràtica que està enllestint el govern espanyol prohibirà qualsevol acte d'enaltiment del cop d'estat. També hem parlat sobre el consum impulsiu que ha augmentat arran del confinament, i hem entrevistat el conseller d'Interior, Miquel Sàmper.

 • Planta baixa - Així serà la desescalada
  Veure vídeo

  Planta baixa - Així serà la desescalada

  Els detalls de la desescalada: el govern ha explicat les mesures que s'aplicaran a partir de dilluns i ho hem seguit en directe a "Planta baixa". També hem parlat amb el periodista Anxo Lugilde, que ens ha explicat com és viure amb depressió, i hem recollit les denúncies de molts sectors escanyats per la pandèmia.

 • Planta baixa - Les agressions de fills a pares es multipliquen durant la pandèmia
  Veure vídeo

  Planta baixa - Les agressions de fills a pares es multipliquen durant la pandèmia

  A "Planta baixa" hem avançat que els insults i les agressions de fills a pares s'han multiplicat des que va començar la pandèmia i hem explicat que el Parlament ha reduït les dietes, però no les ha regulat, com demanaven els lletrats el 2018. A més, hem entrevistat Bernat Solé, conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència.

 • Planta baixa - El pla de reobertura del govern
  Veure vídeo

  Planta baixa - El pla de reobertura del govern

  A "Planta baixa" hem avançat el pla de reobertura del govern i hem explicat que els metges extres a l'atenció primària que ha promès la Generalitat per fer front a la pandèmia no arriben ni a una tercera part dels que es van fer fora per les retallades. A més, hem entrevistat Òscar Camps, fundador de Proactiva Open Arms, i Teresa Rodríguez, presidenta del grup parlamentari Endavant Andalusia.

 • Planta baixa - Els diputats han continuat cobrant dietes per desplaçament tot i el teletreball
  Veure vídeo

  Planta baixa - Els diputats han continuat cobrant dietes per desplaçament tot i el teletreball

  A "Planta baixa" hem avançat que els diputats han continuat cobrant dietes per desplaçament tot i que l'assistència als plens és mínima i la majoria de comissions són telemàtiques. Des del maig, el Parlament ha pagat 1,4 milions en dietes. A més, hem conegut el cas de la Lucía, una nena prematura que va néixer la setmana 23, i hem explicat que la pandèmia ha deixat moltes més persones al carrer i ha fet molt més difícil el dia a dia dels que ja hi vivien.

 • Planta baixa - El pic de les UCI amb Clara Prats
  Veure vídeo

  Planta baixa - El pic de les UCI amb Clara Prats

  A "Planta baixa" hem explicat que Catalunya ha arribat al pic d'ocupació de les UCIs de la segona onada, hem sentit el testimoni de Josep Frigola, que va passar 119 dies a l'UCI per culpa de la Covid, i hem entrevistat Clara Prats, que és investigadora del Grup de Recerca Biocomsc de la UPC

Anar al contingut