• Planta baixa - La investigació d'un fàrmac per frenar el coronavirus
  Veure vídeo

  Planta baixa - La investigació d'un fàrmac per frenar el coronavirus

  A "Planta baixa" hem seguit en directe l'última hora de totes les notícies relacionades amb el coronavirus: hem explicat que científics catalans han identificat un fàrmac que podria frenar els efectes del coronavirus en les primeres fases de la infecció, hem parlat de la situació dels nens durant el confinament i hem entrevistat Irene Montero, ministra d'Igualtat.

 • Planta Baixa - La situació de les residències de gent gran
  Veure vídeo

  Planta Baixa - La situació de les residències de gent gran

  A "Planta baixa" hem seguit en directe l'última hora de totes les notícies relacionades amb el coronavirus: hem informat que, des de l'arribada del coronavirus, han mort 362 persones que vivien en residències de gent gran a Catalunya, hem parlat dels fàrmacs que poden augmentar el risc de pneumònia i hem explicat que el coronavirus que hi ha a l'Estat no ve de la Xina, prové de pacients alemanys, italians i anglesos.

 • Planta baixa - Catalans atrapats pel món
  Veure vídeo

  Planta baixa - Catalans atrapats pel món

  A "Planta baixa" hem seguit en directe l'última hora de totes les notícies relacionades amb el coronavirus: hem parlat d'AIS Channel, el "Netflix de la medicina", hem explicat la situació d'alguns dels catalans atrapats pel món i hem entrevistat Pere Aragonès, vicepresident del govern i conseller d'Economia.

 • Planta baixa - Els canvis del coronavirus
  Veure vídeo

  Planta baixa - Els canvis del coronavirus

  A "Planta baixa" hem seguit en directe l'última hora de totes les notícies relacionades amb el coronavirus: hem parlat de la situació de les residències de gent gran, del pla d'ajuda al lloguer pels inquilins més perjudicats per la crisi del coronavirus del govern espanyol i de la vigilància per part dels veïns durant el confinament.

 • Planta baixa - Conflictes veïnals en confinament
  Veure vídeo

  Planta baixa - Conflictes veïnals en confinament

  A "Planta baixa" hem seguit en directe l'última hora de totes les notícies relacionades amb el coronavirus: hem parlat amb Natalia Sánchez i Marc Clotet sobre la iniciative #yomecorono, hem resol conflictes veïnals en confinament i hem explicat en què ha consistit la matarató científica centrada en el coronavirus en la que han participat centenars d'investigadors de tot el món.

 • Planta baixa - El consum cultural durant el coronavirus
  Veure vídeo

  Planta baixa - El consum cultural durant el coronavirus

  A "Planta baixa" hem seguit en directe l'última hora de totes les notícies relacionades amb el coronavirus: hem parlat de l'impacte del coronavirus en el consum cultural, hem resolt els vostres dubtes sobres les custòdies compartides durant el confinament i hem explicat com afecta el virus la gent jove.

 • Planta baixa - Les xifres del coronavirus
  Veure vídeo

  Planta baixa - Les xifres del coronavirus

  A "Planta baixa" hem seguit en directe l'última hora de totes les notícies relacionades amb el coronavirus: hem explicat que el sistema de salut públic està arribant al límit a l'espera que arribi el pic d'infeccions de coronavirus i també de les targetes moneder que està repartint la Generalitat entre les famílies vulnerables per substituir les beques menjador i hem parlat amb Antoni Bassas sobre l'impacte psicològic del coronavirus.

 • Planta baixa - Debat telemàtic al Parlament
  Veure vídeo

  Planta baixa - Debat telemàtic al Parlament

  A "Planta baixa" hem seguit en directe el debat telemàtic entre el govern i l'oposició al Parlament de Catalunya sobre les mesures contra el coronavirus.

 • Planta baixa - Les dades del coronavirus
  Veure vídeo

  Planta baixa - Les dades del coronavirus

  A "Planta baixa" hem seguit en directe l'última hora de totes les notícies relacionades amb el coronavirus: hem analitzat com s'està vivint a les presons la pandèmia, hem parlat de l'educació en temps de confinament i hem explicat que 183 dels 195 països del món ja han confirmat contagis per coronavirus

 • Planta baixa - L'evolució de les mesures contra el coronavirus
  Veure vídeo

  Planta baixa - L'evolució de les mesures contra el coronavirus

  A "Planta baixa" hem seguit en directe l'última hora de totes les notícies relacionades amb el coronavirus: hem explicat que el 95% dels morts a Espanya tenen més de 60 anys i que 2 de cada 3 víctimes mortals, més de 80, hem parlat de la batalla política pel confinament i hem seguit en directe les compareixences del govern espanyol i el català. A més, Miki Núñez ens ha cantat "Escriurem" des de casa seva.

 • Planta baixa - L'origen del coronavirus
  Veure vídeo

  Planta baixa - L'origen del coronavirus

  A "Planta baixa" hem seguit en directe l'última hora de totes les notícies relacionades amb el coronavirus: hem parlat amb Jordi Serra-Cobo, investigador de l'Institut de Recerca de la Biodiversitat, expert en coronavirus i ratpenats, sobre l'origen del virus. I hem conversat amb Nil Monró, una de les primeres altes del coronavirus

 • Planta baixa - Els dubtes del coronavirus
  Veure vídeo

  Planta baixa - Els dubtes del coronavirus

  A "Planta baixa" hem seguit en directe l'última hora de totes les notícies relacionades amb el coronavirus: hem explicat que la Xina, per primera vegada des que va començar el brot de coronavirus, no ha registrat cap contagi local; hem parlat de la vacuna contra el coronavirus, i de la situació dels centres d'internament d'estrangers.

 • Planta baixa - El debat sobre l'estat d'alarma
  Veure vídeo

  Planta baixa - El debat sobre l'estat d'alarma

  A "Planta baixa" hem seguit en directe el debat sobre l'estat d'alarma al Congrés dels Diputats i la roda de premsa de Salut per presentar la nova aplicació per avaluar els símptomes de coronavirus. A més, també hem explicat que el govern català, les entitats socials i els partits de l'oposició recriminen a Sánchez que el seu pla de xoc econòmic es queda curt i hem compartit els vostres vídeos sobre com passar el confinament de la millor manera possible.

 • Planta baixa - Les mesures per combatre el coronavirus
  Veure vídeo

  Planta baixa - Les mesures per combatre el coronavirus

  A "Planta baixa" hem explicat l'última hora de totes aquelles notícies relacionades amb el coronavirus. Hem parlat de la possible decisió de la Cambra del Gremi de Llibreters d'ajornar o cancel·lar la Diada Sant Jordi, del paquet de mesures econòmiques que presentarà el govern espanyol i de l'impacte social del coronavirus amb Marina Garcés. A més, hem entrevistat l'exprimer ministre d'Itàlia Matteo Renzi.

 • Planta baixa - L'evolució del coronavirus
  Veure vídeo

  Planta baixa - L'evolució del coronavirus

  A "Planta baixa" hem seguit l'última hora de totes aquelles noticies relacionades amb el coronavirus: hem parlat del primer assaig clínic a Catalunya per tractar la covid-19 i de les propostes per passar millor el confinament. A més, hem seguit en directe les compareixences de Fernando Simón, director del Centre de Coordinació d'Alertes i Emergències Sanitàries; de Meritxell Budó, portaveu del govern de la Generalitat; de Miquel Buch, conseller d'Interior, i d'Alba Vergés, consellera de Salut.