"Planta baixa" és un magazín d'actualitat social i política que s'emet a TV3 d'11.00 a 13.55, de dilluns a divendres, amb reporters al carrer, moltes connexions i espais de reflexió i investigació. 

"Planta baixa" fa cada dia periodisme de carrer, donant la veu a l'audiència, escoltant les propostes, les idees i les opinions de la ciutadania, i de nou amb públic en directe al plató.

Ustrell entra cada dia a les 11.00 per la porta de la "Planta baixa" i explica la principal novetat informativa del matí, amb la participació de tot l'equip de reporters del programa. Després, la comenta a la cuina amb Carles FrancinoManuela CarmenaAntoni BassasAnna Pacheco i Jordi Graupera.

En un altre racó del pis, el periodista Toni Muñoz estrena un taulell, des d'on avança les principals novetats de l'actualitat policial i judicial del dia.

A la sala d'estar, hi conversen cada dia tres periodistes especialitzats, que expliquen notícies de televisió (dilluns), d'actualitat social (dimarts), de consum (dimecres), de salut (dijous) i de crònica negra (divendres), amb noves incorporacions, com Eloi Vila, Núria Coll i Andrea Villoria.

I l'actualitat en viu, la comenten des de les butaques de la "Planta baixa" un equip d'analistes de primera línia en què s'estrenen els advocats Xavier Melero i Maria Vila, la directora de l'observatori DESC Irene Escorihuela i les periodistes Sílvia AnguloSandra Vicente i Estefania Molina.

"Planta baixa" és un programa del Departament d'Entreteniment i Culturals, produït per TV3 en col·laboració amb La Manchester, dirigit per Ricard Ustrell i Xavi Rossinyol, i subdirigit per Maiol Roger

Anar al contingut