Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
El P2 i les llars d'infants, a "Planta baixa"

P2 gratuït: i les llars d'infants privades, què?

El curs de P2 serà gratuït a partir del curs vinent a les escoles bressol públiques, però les privades desconeixen si rebran algun tipus de subvenció

El govern de la Generalitat ha inclòs als pressupostos una partida de 90 milions d'euros per fer que el P2 sigui gratuït a les escoles bressol públiques.

Les llars d'infants privades ho veuen amb bons ulls, però el sector està indignat perquè se n'ha assabentat per la premsa. Es queixen d'una manca absoluta d'informació.

 

 

La directora de la llar d'infants Pessigolles de Terrassa, Lidia Mullor, denuncia que a les escoles bressol privades no se les té en compte per res i, assegura, fan una funció social molt important.

En declaracions a "Planta baixa", afegia que han demanat una reunió al conseller d'Educació però que, de moment, no han obtingut resposta.

Mireia Català, portaveu de l'Associació Catalana de Llars d'Infants, ha explicat que "s'estan prenent decisions sense tenir en compte les escoles bressol privades, que conformen el 40% de l'oferta educativa a Catalunya" i ha afirmat que "l'ajuda hauria d'anar destinada a la família, no a l'escola" perquè siguin les famílies qui decideixin on porten el seu infant.

 

 

Català ha apuntat també que "si la majoria de les famílies opten per l'escola pública, les escoles privades no podran tirar endavant perquè no tindran suficients alumnes".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut