Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Ho hem vist a "Planta baixa"

"Et penses que t'estan pagant per sortir de festa": el testimoni d'una 'noia d'imatge' de discoteques

Paula Trejo va treballar quan tenia 19 anys a diverses sales vip de discoteques de Madrid i Barcelona per atraure homes i fer que consumissin més

Un amic li va dir que en una discoteca li pagaven per sortir de festa. La idea li va cridar l'atenció, sobretot perquè acabava d'arribar a viure a Madrid. Al cap de pocs mesos però, es va adonar què és el que estava fent: era una 'noia d'imatge' de la discoteca. Treballava cada dia, de dilluns a diumenge d'una a cinc de la matinada, havia d'arribar una hora abans i esperar que els clients la demanessin.

"Quan venien, havies d'anar a la taula que et digués el teu cap i intentar ser amiga d'aquest home i donar-li tema de conversa", ha explicat la Paula Trejo, que tenia 19 anys quan va fer-ho.

 

"Et penses que t'estan pagant per sortir de festa" ha assegurat Trejo, que ha explicat que els homes les convidaven a copes, que s'havien de prendre.

 

 

Si no les volien, podien tirar-les al lavabo, però en cap cas negar-se davant d'ell perquè llavors "es queixaven, no consumien, la discoteca perdia diners i no els sortia a compte que fossis noia d'imatge". Fins i tot, si els seus caps la veien incòmode amb algun home, la canviaven de taula o directament la feien fora, segons ha explicat a 'Planta Baixa'.

Trejo de seguida es va adonar que allò que estava fent tenia molt de risc, ja que una nit algú la va drogar.

"Em van posar droga a la beguda i quan me'n vaig adonar estava ingressada a l'hospital i donant positiu a tota mena de drogues. No recordo absolutament res", ha explicat la Paula Trejo, que mai ho va denunciar perquè els seus pares no se n'assabentessin.

De fet, ha denunciat que els responsables de la discoteca no li van ensenyar mai les imatges dels fets per poder identificar qui li havia subministrat substàncies estupefaents. "Vaig passar molta por. Era costum acabar a urgències una matinada després d'haver fet de 'noia imatge'", ha denunciat.

 

Fins a 120 € per un servei extra

La Paula Trejo va treballar com a 'noia d'imatge' en discoteques de Madrid i Barcelona. Primer va començar cobrant 50 euros d'una de la matinada a les cinc del matí i quan ja duia unes mesos, li van arribar a pagar fins a 80 euros. "Depenia de si feies extres o no. És a dir, un servei extra a un client als lavabos de les sales vip", ha explicat Paula Trejo, que ha admès que hi ha casos de prostitució, i cobraven entre 100 i 120 €. Ella mai no ho va fer, però ha assegurat que hi havia noies que hi accedien perquè eren mares i era la manera de sobreviure.

 

Sales vip: drogues i prostitució 

Les 'noies d'imatge' treballen normalment a les sales reservades de discoteques prestigioses freqüentades per homes, la majoria homes famosos, ja sigui futbolistes, influencers, actors, etc. "Hi ha cortines perquè la gent famosa no estigui als ulls de tothom i hi ha moltes drogues, molta prostitució i part de la prostitució són les 'noies d'imatge' que veus en una sala vip", ha assegurat. "Un dia estava amb unes amigues i em va venir el meu cap: 'Mira,que t'han demanat a baix a la festa privada que s'està fent...' La majoria de vegades són festes privades de futbolistes, de gent coneguda i també d'homes que es dediquen al narcotràfic i que tenen molts i molts diners".

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut