Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Els abusos dels manyans, a "Planta baixa"

Estafat per un serraller 24 hores: "M'han cobrat 1.800 euros per canviar el pany"

Cinc consells bàsics per evitar que ens estafin a l'hora de contractar un servei de serralleria

Què passa quan surts de casa, tanques la porta i t'adones que t'has deixat les claus a dins? És el moment de trucar a un serraller. Moltes persones es queixen dels preus abusius d'algunes empreses de serralleria 24 hores.

És el cas del Pep Vinyoles, un veí de Barcelona que l'any passat va haver de pagar 1.815 € per canviar el pany.

 

Com evitar que ens estafin?

1. Busca un manyà de proximitat. Apunta't al telèfon mòbil --o, si ets una persona analògica, a la llibreta amb telèfons d'interès-- el telèfon d'un manyà del barri, que segur que n'hi ha.

2.   Decideix amb el pressupost on consti el preu del desplaçament, el cost de la mà d'obra i altres conceptes (suplement per festiu, cap de setmana, horari nocturn…). Si quan arriba el tècnic a casa et fa el pressupost i no et convenç, tens tot el dret a pagar-li els costos de desplaçament que has acordat prèviament i no acceptar l'encàrrec.

3. Assegura't que sigui un professional acreditat: les persones acreditades porten una placa. Tens el dret a demanar-la, igual que el serraller té el dret a demanar-te que li ensenyis un document que acrediti que vols obrir la porta de casa teva.

4. Després de la reparació, no signis cap ordre de reparació en blanc. El tècnic pot apuntar un preu abusiu i constarà que tu l'has acceptat. Si creus que el preu final és abusiu, no signis la factura. Tens el dret de no signar la factura, però conserva-la perquè la necessitaràs per reclamar a posteriori.

5.  Preus aproximats per una obertura de porta: 55-65 euros, i en cap de setmana: 95 - 105 euros.


Trobaràs més informació a www.gremiserrallers.com

 

ARXIVAT A:
Consum
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut