Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
El malson de la Carmen, a "Planta baixa"

Embargada perquè fa deu anys va perdre el DNI i li van usurpar la identitat

La Carmen és una persona vulnerable, té tres fills i fa feines mileuristes amb els sous embargats

Un jutjat de Barcelona investiga el cas de la Carmen, una mare soltera amb tres fills, dues feines i sous mileuristes embargats.

 

S'investiga una agència de viatges

S'acusa els propietaris d'una agència de viatges d'estafa. Sembla una història impossible, perquè fa una dècada que li van robar la identitat i encara no ho ha pogut resoldre.

Tot va començar el 2012. Els propietaris d'una agència de viatges de Sant Vicenç dels Horts presumptament van decidir desempallegar-se dels seus deutes, 95.000 euros, presentant-se a un notari amb una persona que duia un DNI fals amb el nom i les dades de la Carmen. Ella l'havia perdut feia un temps.

 

La societat es va posar a nom seu, i els antics administradors van obrir al cap d'una setmana una agència exactament igual, ja sense pèrdues, mentre, a Barcelona, a la Carmen li començaven a arribar reclamacions de diners.

Ella va anar al registre mercantil i va descobrir que el seu nom era a tot arreu. El jutge va arxivar el cas per falta de proves. Cinc anys després, el 2017, van començar a embargar-l'hi tot, reclamant-li els gairebé 100.000 euros de deutes de l'empresa.

 

Mare soltera amb sous mileuristes embargats
Ella és mare soltera, té tres 3 fills i no té gaire família perquè va venir del Perú fa molts anys. Té sous mileuristes i fa feines temporals, netejant o fent de cambrera en hotels i hospitals.

Quan el 2017 la comencen a embargar veu com li desapareixen els sous. A partir de llavors cau en una depressió i arriba a tenir pensaments suïcides i a plantejar-se seriosament deixar-ho tot i fugir d'Espanya.

El cas està en vies de solució. Els nous advocats de la Carmen han aconseguit reobrir el cas i imputar els antics administradors per estafa i usurpació d'identitat. Ara, el jutge ha de decidir si tanca la instrucció i envia el cas a judici.

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut