Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Les proves d'accés a la universitat, a "La bústia" de "Planta baixa"

Els dubtes més freqüents sobre la selectivitat en pandèmia

"Què passa si agafo la Covid pocs dies abans dels exàmens? Hauré de portar la mascareta mentre els faci?"

TEMA:
Educació

Compte enrere per als exàmens de selectivitat. Avui és l'últim dia per matricular-se a les proves d'accés a la universitat, que es faran del 8 a l'11 de juny en la convocatòria ordinària. S'han mantingut les mateixes mesures per garantir la seguretat sanitària que l'any passat: mascareta obligatòria, separació d'un metre i mig entre les taules i ventilació.

Els alumnes que s'examinen aquest any han cursat el batxillerat entre classes virtuals i classes presencials. Molts d'aquests estudiants ens han escrit a "La bústia" de "Planta baixa", i de la mà de Yolanda Sey, ens han fet arribar alguns dubtes sobre com es faran les proves. Els hem resolt amb l'ajuda de Josep Ribas, secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya.

 

Ribas ha transmès tranquil·litat a l'estudiantat i ha assegurat que hi ha previstos mecanismes de "flexibilitat" per resoldre aquest tipus de situacions derivades de la pandèmia.

Si l'autoritat sanitària aïlla un estudiant (per tant, no pot fer les proves), haurà de comunicar-nos-ho contactant a través del seu centre amb l'Oficina d'Accés a la Universitat i ho resoldrem amb la màxima flexibilitat. Trobarem una solució.

 

Sí. La mascareta és obligatòria per tothom en tots els espais, però si algú té una acreditació mèdica per treure's la mascareta, haurà de comunicar-ho al tribunal examinador.

 

A "La bústia" de "Planta baixa", cada setmana recollim situacions injustes o de desigualtat. Contacteu amb nosaltres a través del telèfon del programa, 638 81 39 90, o a través del nostre compte de Twitter.

ARXIVAT A:
Educació Universitat

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut