Benvinguts, passeu a la "Planta baixa"
El presentador i codirector del nou espai matinal de TV3 explica com serà el programa i com una nova generació de periodistes l'acompanyarà a la "Planta baixa", acabada d'estrenar.
Benvinguts, passeu a la "Planta baixa"
Els detalls del nou programa de Ricard Ustrell

Benvinguts, passeu a la "Planta baixa"

El presentador i codirector del nou espai matinal de TV3 explica com serà el programa i com una nova generació de periodistes l'acompanyarà a la "Planta baixa", acabada d'estrenar.

No ha sigut fàcil trobar pis, però al final ho hem aconseguit: a partir del dilluns 16 de setembre, una nova generació de periodistes m'acompanyaran a viure en una "Planta baixa", a TV3. Serà un pis sense parets, amb moltes finestres, on constament estarem connectats a tot el que passi al carrer. L'avantatge de viure a peu pla és que et permet reaccionar molt ràpid i això és el que intentarem fer cada migdia, de 11.50 a 13.55, a TV3. Viurem l'actualitat social i política en directe amb reporters al carrer i sense tertúlies.

Al menjador, hi analitzarem les notícies més importants del migdia. A la sala d'estar, els temes d'interès social d'investigació pròpia. I a la cuina, ens acompanyaran periodistes especialitzats en diferents àmbits que ens explicaran històries: la Mercè Folch ho farà amb feminismes, la Mariola Cubells amb televisió, l'Albert Martín amb economia, l'Anna Punsí i el Toni Muñoz amb successos, la Gemma Ruiz amb temes de la llengua, el Xavi Cazorla amb vídeos virals, l'Anna Pérez Català i la Maria Josep Picó amb temes relacionats amb el canvi climàtic, amb el Martí Renau verificarem "fake news" i amb el Francesc Millan parlarem de l'actualitat internacional.

A tot això hi afegirem la reflexió des de l'espai del traster. Els dilluns, amb Joan-Carles Mèlich; els dimarts, amb Marina Garcés; els dimecres, amb Íngrid Guardiola; els dijous, amb Antoni Bassas, i els divendres, amb Llucia Ramis. I l'opinió i la interpretació de l'actualitat més immediata, sempre amb una sola figura referencial a Barcelona i una finestra a Madrid. A Barcelona passaran pel pis els periodistes Lola Garcia, Gerard Pruna i Xabi Barrena, el doctor en Dret Internacional Eduard Segarra, la politòloga Berta Barbet i la sociòloga Àngels Pont… I a Madrid, el periodista Carles Francino, la comunicadora Maria Garzón, la periodista d'investigació Mar Cabra i el doctor en Dret Cèsar Giner… entre d'altres.

La "Planta baixa", de TV3, és un pis amb les portes sempre obertes i per això hi sumarem l'experiència "Planta baixa". Tothom podrà venir a participar-hi. Hi afegirem unes grades perquè ens pugui acompanyar públic cada dia.

Aquest serà un programa viu, connectat sempre amb el que passa, ràpid i àgil, nou i actual, i preparat per no fallar mai. Cada migdia, serà una finestra oberta per veure el país en directe, des de dins i des de fora.

Tinc moltes ganes que tot això comenci. I sobretot, que us hi sentiu com a casa. Benvinguts! Passeu, passeu!

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut