Així serà "Planta baixa", el nou programa dels migdies amb Ricard Ustrell

Ricard Ustrell va ser l'amfitrió de la presentació de la nova temporada de tardor de TV3 que va tenir lloc al nou plató de "Planta baixa", que s'estrenarà a TV3 dilluns. L'acompanyaran cares com Carles Francino, Marina Garcés, Antoni Bassas, Lola Garcia... Te n'expliquem tots els detalls!
TEMA:
Programació tardor 2019
Ricard Ustrell, al plató de "Planta baixa"
Ricard Ustrell, al plató de "Planta baixa"

La "Planta baixa" ja està gairebé a punt per obrir portes dilluns a TV3. Però, per escalfar motors,  Ricard Ustrell va obrir les portes del que serà casa seva per acollir la presentació de temporada de TV3 amb "Aires de tardor". Així que ja podeu veure com serà i quins espais tindrà: un pis amb les portes sempre obertes, un gran finestral perquè corri l'aire, i amb unes grades per al públic.

A l'estil de festa d'inauguració de la "Planta baixa", Ricard Ustrell, igual que la resta de les cares que configuraran la nova graella de tardor de TV3,van explicar com seran els seus programes amb "Aires de tardor". Així serà "Planta baixa":


Com serà la "Planta baixa"?

Ricard Ustrell se'n va a viure a la nova "Planta baixa" de TV3. Cada migdia, obrirà als espectadors les portes de casa seva per viure-hi l'actualitat en directe. Amb reporters al carrer, moltes connexions, i sense tertúlies. I encara més: amb una nova generació de periodistes que s'estrena en televisió per aportar un punt de vista jove, inèdit i modern del que passa a Catalunya

A a la cuina, periodistes especialitzats en diferents àmbits ens explicaran històries: Mercè Folch ho farà amb feminismes, Mariola Cubells amb televisió, Albert Martín amb economia, Anna Punsí i Toni Muñoz amb successos, Xavi Cazorla amb vídeos virals, Anna Pérez Català i Maria Josep Picó amb temes relacionats amb el canvi climàtic, amb Martí Renau verificarem fake news, i amb Francesc Millán parlarem de l'actualitat internacional.

A tot això, hi afegirem la reflexió des del traster, amb Marina GarcésÍngrid Guardiola, Antoni Bassas i Llucia Ramis.

Hi afegirem l'opinió i la interpretació de l'actualitat més immediata, sempre amb una sola figura referencial a Barcelona i una finestra a l'exterior. A Barcelona passaran pel pis els periodistes Lola Garcia, Gerard Pruna i Xabi Barrena, el doctor en Dret Internacional Eduard Segarra, la politòloga Berta Barbet, entre d'altres… Sempre sols, mai acompanyats. I a Madrid: el periodista Carles Francino i l'activista i comunicadora Maria Garzón.

"Planta baixa" serà un programa viu, connectat sempre amb el que passa, ràpid i àgil, nou i actual, i preparat per acompanyar els espectadors en el moment del dia en què passen més coses. Cada migdia, tindrem una finestra oberta per veure el país en directe.

S'estrenarà el dilluns 16 de setembre a TV3.

ARXIVAT A:
Programació tardor 2019

NOTÍCIES RELACIONADES

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut