Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
El preu del combustible, a "Planta baixa"

Així pots estalviar 15 euros cada cop que omples el dipòsit de gasolina

Les grans diferències de preu entre estacions de servei permeten retallar costos del preu de la benzina, en màxims històrics

El preu dels carburants toca màxims històrics. Aquest divendres, molts catalans començaran vacances amb una dolorosa visita a la gasolinera en què, de mitjana, es gastaran més de dos euros per litre de carburant. L'ajuda del govern espanyol de 20 cèntims per litre ha quedat pràcticament absorbida per l'augment de preus.

 

Però és possible estalviar fins a 15 euros en cada dipòsit si es comparen gasolineres. El Ministeri de Transició Ecològica té una web, geoportalgasolineras.es, en la qual es poden comparar els preus de les gasolineres, per demarcacions, i una cerca en aquesta web palesa enormes diferències de preus entre les estacions de servei més cares i les més barates. En alguns casos, aquesta diferència supera els 30 cèntims el litre. Per a un dipòsit mitjà de 45 litres, això suposa l'estalvi d'uns 15 euros.

 

 

Això és el que costa omplir el dipòsit a la gasolinera més cara i més barata de Catalunya (un cop descomptats els 20 cèntims d'ajuda estatal):

Gasolinera més cara: 102,5 euros

Gasolinera més barata: 86,8 euros

Diferència: 15,7 euros

ARXIVAT A:
Consum
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut