Rock, marisc i "buena onda, pibe"!

Xavier Graset es posa la lupa d'investigador a "Persona infiltrada"

Ens n'anem cap a Terrassa amb Marta Torné en un nou programa de "Persona infiltrada". En aquest cas, el periodista Xavier Graset ha d'enfocar bé la lupa si vol esbrinar qui és el mentider/a de la família

Xavier Graset és el nou Sherlock Holmes de "Persona infiltrada", programa presentat per Marta Torné. En aquest capítol Graset juga amb una família catalanoargentina amb molta personalitat. El resultat és un programa variadíssim: amb molta gastronomia argentina, una mica de rock dur, periodisme d'investigació a peu de carrer i molt "buena onda, pibe".  

Per ajudar a encertar-ho als espectadors, a les xarxes socials del programa es comunica una tercera pista. Es tracta d'una pista exclusiva per a ells que es publica durant l'emissió. Després d'emetre per antena les dues primeres pistes, i pocs minuts abans de tancar les votacions a través de l'app de TV3, els comptes a les xarxes de "Persona infiltrada" revelen un vídeo amb la pista extra, que descarta dos membres reals de la família per ajudar els seguidors a trobar qui és la persona infiltrada abans de votar. 
 

Anar al contingut