En plena partida de ping-pong

L'Eloi Vila confessa el moment més surrealista "Al cotxe"

L'abril de 2018, any en què li va ser atorgat el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes, Quim Monzó, després de pujar "Al cotxe" i abraçar l'Eloi Vila, li va posar la mà a l'entrecuix

Carles Claret Vilaseca

L'aparició de l'Eloi Vila a "Persona infiltrada", concursant amb els Ballester Hens, ens va regalar un moment insòlit. Mentre jugava un punt de ping-pong amb cada membre de la família amb la condició que qui el guanyés feia una pregunta, el Max li va preguntar pel moment més surrealista que ha viscut en els enregistraments d'"Al cotxe".

 

 

La resposta va ser del tot sorprenent i té com a protagonista l'escriptor Quim Monzó, a qui el presentador va asseure al seient de l'acompanyant l'abril del 2018.

De fet, en el programa resultant, es veu com l'Eloi recull el llavors flamant premi d'Honor de les Lletres Catalanes davant del seu despatx, el mateix punt on el torna a deixar després de fer un volt per Barcelona.

Cal fixar-se bé en el vídeo, concretament quan arriba a 1 minut i 3 segons. En aquest moment passa, exactament, el que va explicar el presentador d'"Al cotxe" a "Persona infiltrada".

 

 

Malgrat la sorprenent salutació, l'Eloi va continuar xerrant amb Monzó amb tota naturalitat. És un tros de pa. L'escriptor, per cert, li va dir que li agradava aquell estil sobre rodes, perquè els convidats s'hi relaxen i la conversa és més espontània. Queda clar que ell... es va deixar anar.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut