Anna Simon presentarà "Persona infiltrada", el nou concurs "reality" de TV3

El programa és una de les apostes d'entreteniment de TV3 per al 2019, en el qual es coneixeran famílies que no són el que semblen. Es tracta d'una divertida barreja d'intriga i humor que cada setmana posarà en joc 5.000 euros.
Anna Simón presenta "Persona infiltrada"

"Persona infiltrada" és el títol del nou programa que TV3 estrenarà l'any que ve. El programa, produït per Veranda TV, el presentarà la periodista Anna Simon. Es tracta d'un concurs "reality" en què, cada setmana, un famós haurà de descobrir el membre infiltrat d'una família.

TV3 vol apostar de nou per l'entreteniment amb un programa diferent, desenfadat, ideal per veure en família i en què l'espectador també pot jugar a endevinar, des de casa, quina persona és la infiltrada.

 

El programa

A cada capítol de "Persona inflitrada", un persona s'infiltrarà en una família i s'haurà de fer passar per un membre més d'aquella família, davant dels ulls d'un convidat sorpresa, una cara coneguda, que provarà de desemmascarar l'"infiltrat".

Cada setmana, la família i la persona coneguda lluitaran per aconseguir 5.000 euros. Durant unes hores el personatge conviurà amb la família, n'observarà el comportament i els formularà les preguntes que consideri oportunes. Un cop s'acabi el temps de convivència, el convidat haurà de dir el nom de qui cregui que és la persona infiltrada. Serà una competició aferrissada, perquè en cada programa hi haurà 5.000 euros en joc. Si el personatge conegut no descobreix qui és l'infiltrat, la família –amb l'infiltrat inclòs– es repartiran els diners. Si, per contra, guanya la cara coneguda, el premi se l'endurà, per sorteig, un dels espectadors que, en una votació a través de l'app de TV3, hagi encertat la persona infiltrada.

Entre els convidats, que faran d'investigador per destapar a la persona infiltrada, hi haurà personatges de TV3 com el periodista i guionista Jair Domínguez; el meteoròleg Tomàs Molina; alguns dels actors de "Merlí"; o el cuiner Marc Ribas.  

 

Anna Simon

La periodista de Mollet va debutar a TV3 com a col·laboradora als programes "Divendres" o "Tvist", i va consolidar la seva presència entre l'audiència catalana amb l'exitós programa "Oh Happy Day", però Anna Simon acumula una llarga experiència als mitjans de comunicació.

Actualment, i des del 2013, treballa de col·laboradora a "Zapeando" de La Sexta. A més, ha conduït programes de tot tipus de gèneres a diferents televisions privades estatals.