"Persona infiltrada" es presenta davant la premsa

Anna Simon: "M'infiltraria a casa del Tomàs Molina per veure si és com sembla"

La presentadora Anna Simon torna a TV3 amb nou programa, "Persona infiltrada". Un "reality" on l'espectador podrà jugar a fer de detectiu i desemmascarar l'infiltrat en una família real on tots ajuden a encobrir-lo.
Évelin Pérez
Anna Simon condueix el programa "Persona infiltrada"

Ja fa anys que és una cara coneguda pels espectadors de TV3. De fet, un dels primers treballs d'Anna Simon i Marí a televisió va ser com a eixerida col·laboradora de "Divendres" (aquí, alguns dels moments més divertits que va protagonitzar al magazín). El 2017 va debutar en solitari com a presentadora d'"Oh happy day". I ara serà l'encarregada de guiar-nos pel divertit joc que és "Persona infiltrada", una barreja de "reality" i concurs on, cada setmana, un famós passarà un dia sencer amb una família anònima per mirar de descobrir quin membre de la família no és realment de la família.

Si el famós l'encerta, guanya. Si falla, la família i la persona infiltrada s'enduen la victòria (i un sucós botí de 5.000 euros).

A Simon -en aquest cas- li ha correspost el paper de conductora, però a la roda de premsa de presentació del programa ha assegurat que no li hauria importat ser un dels famosos que han de posar tots els sentits a treballar per descobrir la persona infiltrada. En les properes setmanes descobrirem els dots de detectiu de Tomàs Molina, Jair Domínguez, Roger Coma, Marta Torné, Marc Ribas, Lluís Marquina, Pep Plaza, Marc Giró, Cristina Brondo o els "merlins" Júlia Creus i Adrian Grösser.

Simon ha explicat que cada famós ha fet servir la seva pròpia tècnica, però que els més confiats i orgullosos de la seva bona intuïció són -en general- els que pitjor se n'han sortit.

I si fos ella, qui s'hagués d'infiltrar en una família? Anna Simon ho té clar: entraria a la casa del meteoròleg Tomàs Molina, el famós convidat al primer programa, per veure si realment és com el va conèixer al rodatge: "Em va fascinar. Jo sabia que era simpàtic, però no fins a aquest punt. He descobert un nou Tomàs Molina". No és d'estranyar la seva fascinació, tenint present que el meteoròleg va arribar al rodatge fent gala d'un do molt particular...

I si Tomàs Molina hagués pogut triar? Hauria volgut fer de persona infiltrada?

"Persona infiltrada" és una adaptació del format basc "El impostor" i una clara aposta per la innovació. El director de TV3, Vicent Sanchis, ha destacat a la presentació del programa que "és una forma totalment original d'enfocar un programa d'entreteniment". Cristian Trepat, cap de programes d'Entreteniment i Culturals, remarca que és "entreteniment pur, un concurs de competició sana per veure en família".

Per la seva banda, Tono Hernàndez, director del programa, ha assegurat que s'hi podran veure famílies de tot tipus (un matriarcat, una família hindú, uns divorciats que conviuen amb els fills). En tots els casos, són famílies "amb personalitat". També ha explicat que jugar amb un infiltrat té un problema: el risc que, en una distracció, es digui el seu nom durant el rodatge i es desveli la sorpresa. "He exigit", afirma, "treballar amb molt secretisme, en una tensió constant de l'equip, ningú no podia dir si era infiltrat o infiltrada". Fins i tot el títol, "Persona infiltrada", és paritari: ajuda a evitar les possibles ficades de pota.

VÍDEOS RELACIONATS