Dijous, a les 23.30, a TV3

"No puc estar tot sol", l'últim capítol de "Pep"

Dotzè i darrer capítol de la primera temporada de la comèdia dramàtica protagonitzada per Pep Alcover. En aquesta ocasió, el Josep continua intentant demostrar que la malaltia no li impedeix fer vida normal, però veurà que realment no és així
En Josep, amb una cullera amb mel a la mà, al darrer capítol de "Pep"
En Josep, al darrer capítol de "Pep"

Al darrer capítol de la temporada, en Pep intenta parlar amb l'Elena per demanar-li disculpes, però ella està molt empipada amb ell per haver-la deixat plantada en un sopar. Per la seva banda, en Josep continua intentant demostrar que la malaltia no li impedeix fer vida normal, tot i que un petit incident el farà canviar d'opinió.

En Toni es prepara amb en Klauss per viatjar a Las Vegas i casar-se, però abans farà una cosa molt important pel seu germà. A més a més, la Joana Maria ha de decidir el seu futur amb en Miquel i en Pasqual està content de continua com a candidat a alcalde. Mentrestant, en Pep sent que la seva vida torna a la normalitat, però el que no s'imagina és que les persones del seu entorn prendran unes decisions que l'afectaran profundament.

Anar al contingut