Dijous, a les 23.20, a TV3

En Josep intenta fer vida normal, a "Pep"

En Josep ja és conscient de la seva malaltia i els seus fills no el volen deixar sol.
En Josep, assegut al sofà, en un nou capítol de "Pep"
En Josep, protagonista en un nou capítol de "Pep"

Dos nous capítols de "Pep", la comèdia dramàtica que vol visibilitzar l'Alzheimer.

"Sí, estic malalt"

En aquest capítol, en Josep, que ja és conscient de la seva malaltia, intenta fer vida normal, tot i que els seus fills no el volen deixar sol. En Pep torna a fer feina a la farmàcia i promet al seu pare que acabarà la carrera, però li queda molt poc temps per estudiar.

D'altra banda, en Josep descobreix que falten diners a la caixa i en Toni comença a fer campanya de cara a les eleccions primàries. Mentrestant, la Joana Maria no sap què respondre a una proposició d'en Miquel i l'Elena s'adona que potser sent alguna cosa per en Pep.

"No necessit ningú"

Al novè capítol, en Pep i en Toni s'adonen que necessiten un assistent sanitari per cuidar en Josep, idea que ell es nega a acceptar. A més a més, en Pep descobreix que la Laura fa dies que no va a l'entrenament de futbol i intenta saber per què. Mentrestant, en Pasqual demana ajuda a l'Elena per un petit problema de salut, però no vol que ningú del poble se n'assabenti.

La Laura i en Josep volen demostrar que la Magdalena agafa diners de la caixa de la farmàcia, però no és gens fàcil. I, durant el sopar en família per celebrar l'aniversari de la Joana Maria, ella rep una sorpresa incòmoda.

Anar al contingut