Dijous, a les 23.20, a TV3

Baralles de germans a "Pep"

En Pep confia en el seu germà perquè treballi amb ell a l'empresa de domòtica, però la idea no acaba de ser del tot encertada. D'altra banda, l'Elena coneix un pacient molt especial i la Joana Maria fa veure a la Laura la importància que té la sinceritat
En Pep i en Toni en un moment de discussió, a "Pep"
En Pep i en Toni en un moment de discussió, a "Pep"

Aquesta setmana veurem dos nous capítols de la sèrie protagonitzada per Pep Alcover: "T'ho vaig dir" i "No sé on tenc es cap".

"T'ho vaig dir"

Al quart capítol, en Pep segueix estudiant per obtenir el títol de farmacèutic, tot i que s'arrisca que en Josep ho descobreixi. A més, ha confiat en el seu germà perquè treballi amb ell a l'empresa de domòtica, sense imaginar-se el perill que això suposa.

Per altra banda, en Toni no creu que el seu pare estigui malalt, però, mentre comparteix un dia de recerca de bolets amb ell, s'adona que estava equivocat. A més a més, l'Elena coneix un pacient molt especial i la Joana Maria intenta seguir el ritme de vida d'en Miquel sense gaire èxit.

"No sé on tenc es cap"

Al cinquè capítol en Pep confirma que en Toni és el culpable que hagi perdut la seva empresa, mentre recorda com, quan eren petits, el seu germà destrossava les seves coses. Al mateix temps, en Toni evita trobar-se amb en Pep, fins que descobreix que anys enrere el seu germà gran també n'hi va fer una de ben grossa i decideix enfrontar-s'hi.

Per altra banda, en Josep es mostra agraït amb la Magdalena, sobretot des que va fer fora el seu fill de la farmàcia, però ella és cada vegada més conscient dels oblits de l'apotecari. Mentrestant, l'Elena no sap què ha de fer amb el seu pretendent i la Joana Maria fa veure a la Laura la importància que té la sinceritat, tot i que després s'hagi de retractar de les seves paraules.

 

Anar al contingut