Dissabte, a les 15.40, a TV3

"Un amor de debò" a "Tarda de cine"

DISSABTE, A LES 15.40, A TV3
En Brian Connors compra una casa a Maine, però la casa guarda un misteri. Aviat es comunicarà amb la dona que havia viscut en aquella casa fa 50 anys i que va morir en circumstàncies estranyes
Rob Estes a "Un amor de debò"

Rob Estes a "Un amor de debò"

Brian Connor, després de trencar amb la seva promesa, decideix prendre's un temps per reflexionar i es trasllada de San Francisco a Maine, Nova Anglaterra, per portar la gerència d'una empresa de posicionament de webs que ha comprat la seva família. Un cop allà, el convencen perquè, en comptes de llogar un apartament al centre de la ciutat, es compri una casa als afores, ja que aparentment és una gran inversió. Però la casa guarda un gran secret, i és aquí on en Brian comença a comunicar-se amb una dona que hi havia viscut cinquanta anys enrere. Aquesta experiència el porta a replantejar-se el seu estil de vida, que fins ara només tenia com a prioritat la feina.

 

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA:

Títol original: "The edge of the garden"
Direcció: Michael Scot
Guió: Duane Poole
Producció: Edge of the Garden Productions I Front Street Pictures, Canadà (2011)
Intèrprets: Rob Estes, Sarah Manninen, Kelly Monaco, David Lewis, David Richmond-Peck, Reg Tupper, Ryan McDonell, Diana Bang i Anne Marie DeLuise.
Direcció de fotografia: Adam Sliwinski
Música: Graeme Coleman
Idioma versió original: anglès
Durada: 85 minuts