Diumenge, de 15.40 a 19.00, a TV3

Tarda de cine: "Una vida excepcional", "Käthe Kruse" i "Requisits per ser una persona normal"

Aquestes són les tres pel·lícules que podreu veure la tarda del diumenge 27 de maig.

Una vida excepcional (A remarkable life)

En Lenny és un crític literari que té una bona feina en un diari i un matrimoni aparentment feliç que es desviu pel seu fill, l'Isaac, un nen amb la síndrome d'Asperger. De la nit al dia, en Lenny es queda sense feina i es troba la dona al llit amb la psicòloga del seu fill. Totalment enfonsat, es veu incapaç d'acceptar la realitat, fins que coneix la Chelsea, una noia vint anys més jove que ell que li fa recuperar la il·lusió. Els consells d'un capellà, del seu germà i del seu pare, el faran acabar de reaccionar.

Direcció: Vohn Regensburger
Guió: Chris Bruno
Producció: Chris Bruno, Jeff Harrwick, Philip Malauth
Any de producció: 2016
Durada: 91 minuts
Música: Vohn Regensburger
Intèrprets: Chris Bruno, Marie Avgeropoulos, Daphne Zúñiga

 

Käthe Kruse (Käthe Kruse)

Filla d'una costurera de Breslau, la jove Katharina Simon no ha tingut una vida fàcil. La seva determinació i un talent artístic ocult, tanmateix, la faran arribar molt lluny. Amb 18 anys debuta amb gran èxit com a actriu al teatre Lessing de Berlín. Tot celebrant-ho, coneix Max Kruse, un destacat escultor que s'acaba de separar. Tots dos s'enamoren perdudament i tenen una filla sense arribar a casar-se, cosa que topa frontalment amb la moral de l'alta societat berlinesa. Amb l'arribada de la segona filla i la davallada de clients d'en Max, la parella ha de prendre una decisió.

Direcció: Franziska Buch
Guió: Sharon von Wietersheim
Producció: Winfried Demuss
Any de producció: 2015
País de producció: Alemanya
Idioma versió original: Alemany
Fotografía: Konstantin Kröning
Intèrprets: Friederike Becht, Fritz Karl, Franz Dinda, Karin Lischka, Ursula Strauss, Helena Schönfelder, Rainer Bock, Wilfried Hochholdinger, Michael von Au, Constanza Wäcther, André Jung

 

Requisits per ser una persona normal

La Maria és una noia de 30 anys, una mica peculiar i amb un objectiu: esdevenir una persona normal. Per aconseguir-ho, haurà de descobrir primer en què consisteix això exactament. La Maria no té feina, l'acaben de fer fora del pis on viu per no pagar el lloguer, està distanciada de la seva família i la seva vida romàntica fa temps que és inexistent. En una entrevista de feina li pregunten "quin tipus de persona es considera?", i ella contesta que "una persona normal". La resposta de l'entrevistador, "bé, què és per a tu una persona normal?" desferma la inquietud de la Maria. Després d'enumerar tots els requisits fonamentals per ser-ho, s'adona que no en compleix cap. En aquest moment crític coneix en Borja, un noi obsessionat per perdre pes, amb qui establirà un curiós pacte: ella l'ajudarà a portar una vida més sana i ell l'ajudarà a complir el seu objectiu: complir un per un aquests requisits que et converteixen en una persona normal.

Productores: Corte y Confección de películas, El Estomágo de la Vaca i Telefónica Studios, 2015
Director i guionista: Leticia Dolera
Director de fotografia: Marc Gómez del Moral
Música: Luthea Salom
Intèrprets: Leticia Dolera (Maria de les Muntanyes), Manuel Burque (Borja), Silvia Munt (Bárbara), Jordi Llodrà (Álex), Miki Esparbé (Gustau), Alexandra Jiménez (Cristina Perez) amb la col·laboració especial de Carmen Machi (Lluisa), José Luis García-Pérez (entrevistador) i Irene Visedo (galerista)