• TV3

  Cinquanta ombres d'en Grey

  Quan l'Anastasia Steele, una estudiant de Literatura de la Universitat de Washington (Seattle), rep l'encàrrec d'entrevistar el jove i popular empresari Christian Grey, un milionari de vint-i-set anys, queda impressionada davant del seu atractiu extraordinari. La inexperta i innocent Ana l'intenta oblidar, però no ho aconsegueix. Quan, per fi, la parella comença una apassionada relació, l'Ana queda sorpresa per les peculiars pràctiques eròtiques d'en Christian, a la vegada que descobreix els límits dels seus desitjos més foscos.

 • Canal 33

  El fil invisible

  En Reynolds és un dissenyador de roba molt exigent que viu sol amb la seva germana, la Cyril. Entre els seus clients, hi ha la flor i nata de l'alta societat. Un dia, en Reynolds, avorrit de la musa que tenia, se'n va a un poble i coneix l'Alma, una cambrera que acabarà sent la seva musa i la seva amant. Però l'Alma té més caràcter que les dones que en Reynolds ha anat trobant a la vida i no està disposada a deixar-se trepitjar. Després d'uns quants moments difícils amb en Reynolds i sense cap suport de la Cyril, un dia, a l'Alma se li acut una estratègia perquè en Reynolds s'adoni que no pot estar sense ella.

 • TV3

  Florence Foster Jenkins

  La vertadera història de la Florence Foster Jenkins, la llegendària hereva de Nova York i de l'alta societat que va perseguir amb decisió el somni de convertir-se en una gran cantant tot i no saber cantar.

 • TV3

  L'últim samurai


  L'ÚLTIM SAMURAI (The last samurai)

  1870. El capità Nathan Algren, un veterà de la guerra civil americana, va al Japó amb la missió d'ensenyar els japonesos com funcionen les armes que els venen els americans. La prioritat de l'emperador japonès, que vol modernitzar el seu país, és acabar amb els últims samurais. Katsumoto, l'últim líder d'aquest llinatge, captura el capità Algren, que ha resultat ferit. Durant la convalescència, Algren i Katsumoto establiran una relació que durà l'americà a aprendre el codi d'honor i les tradicions dels antics guerrers japonesos.

  Idioma versió original: anglès i japonès
  Producció: Warner Bros. Pictures, The Bedford Falls Company, Cruise-Wagner Productions i Radar Pictures, 2003 (Estats Units)
  Direcció: Edward Zwick
  Durada: 147 minuts
  Guió: Edward Zwick, John Logan i Marshall Herskovitz, basat en un argument de John Logan
  Fotografia: John Toll (color)
  Música: Hans Zimmer
  Intèrprets: Tom Cruise (Nathan Algren), Ken Watanabe (Katsumoto), William Atherton (Winchester Rep), Billy Connolly (Zebulon Gant), Tony Goldwin (coronel Bagley), Masato Harada (Omura)

Anar al contingut