Avui, a les 22.50, a TV3

"No culpis el karma ..." a "La gran pel·lícula"

DIVENDRES, A LES 22.50, A TV3
TV3 estrena "No culpis el karma del que et passa per gilipolles", una adaptació del best-seller homònim de Laura Norton. Una divertida comèdia que posa a prova les relacions amoroses de tota una família.
"No culpis al Karma del que et passa per gilipolles"

"No culpis al Karma del que et passa per gilipolles"

TV3 estrena la divertida comèdia de Maria Ripoll "No culpis al karma del que et passa per gilipolles", una de les pel·lícules més divertides i entranyables d'aquest any. El film és una adaptació del best-seller homònim de Laura Norton publicat l'any 2014 i està protagonitzat per Verónica Echegui i Álex García. La trama d'aquesta història romàntica ens introdueix en un entorn ple de situacions caòtiques en què sembla que res pot anar pitjor... i, en canvi, les coses es compliquen fins a extrems insospitables. L'adaptació ha anat a càrrec de Carlos Montero i Breixo Corral, guionistes d'"Anacleto, agent secret" i "Tres bodas de más".

El personatge principal de la trama és la Sara, una jove que obre una botiga artesanal d'ornaments i complements per als cabells fets amb plomes exòtiques. La vida de la Sara capgira del tot just una setmana abans que la seva parella vingui a visitar-la. Maria Ripoll comenta que "la pel·lícula reflecteix un món femení autèntic, amb les veritats i les contradiccions de la protagonista, el seu humor i optimisme, la frescor, l'honestedat i, sobretot, molta veritat". El rodatge es va fer en set setmanes, entre Madrid i Hong Kong. Completen el repartiment David Verdaguer ("10.000 km"), la model Alba Galocha, Cecilia Freire ("Velvet"), Elvira Mínguez ("El desconocido") i Jordi Sánchez ("Ahora o nunca). És una producció de Zeta Cinema, On Cinema 2017 i Sony Pictures International Productions, amb la participació de Televisió de Catalunya, TVE,  Movistar+ i Vodafone, amb la col·laboració de l'ICAA, el Departament de Cultura de l'Institut de la Generalitat i Elipsis Capital i el finançament de l'ICO, Triodos i Crea SGR.

 

Sinopsi

A la Sara li agrada planificar-ho tot. Està nerviosa perquè el seu xicot, que viu a l'estranger des de fa un any, ve de visita per passar uns dies amb ella. Però una setmana abans de la seva arribada, la vida de la Sara, i el seu pis, es converteixen en un caos. Els seus pares estan a punt de divorciar-se, i una germana més petita, a punt de casar-se amb l'Aarón (un famós cantant que resulta ser l'amor de l'institut de la Sara). Quin mal ha fet la Sara perquè el karma li torni d'aquesta manera?

 

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA:

Direcció: Maria Ripoll
Guió – adaptació: Carlos Montero i Breixo Corral
*Basat en l'èxit literari homònim de Laura Norton
Producció executiva: Francisco Ramos
Intèrprets: Verónica Echegui, Álex García, David Verdaguer, Alba Galocha, Cecilia Freire, Elvira Mínguez i Jordi Sánchez, entre altres.
Direcció de fotografia: Pau Castejón Úbeda
Música: Simon Smith

 

 

T