Dijous, a les 10.20, a TV3

Les pel·lícules del dia de la Mare de Déu d'agost

DIJOUS, A LES 10.20, A TV3
Un dia festiu d'alts contrastos. Al matí, comèdia amb 2 produccions de TV3: "La Trinca: biografia no autoritzada" i "Volare". A la tarda, estafes, guerres, venjances, segrestos i plans diabòlics a "Maverick", "Deliverance Creek" i "Wild, wild west"
Wild, wild west

Wild, wild west

10.20  "LA TRINCA: BIOGRAFIA NO AUTORITZADA"

La comèdia musical de ficció, produïda per TV3, parteix del concurs de TV3 "Buscant La Trinca" i està protagonitzada pels finalistes del concurs televisiu: Dídac Flores, Marc Marginet i David Moreno. També té intèrprets de la talla de Joel Joan, Marina Gatell, Carmen Balagué, Albert Espinosa i Rosa Boladeras, entre d'altres.
Nit d'estrena de la pel·lícula de La Trinca. Èxit, aplaudiments, salutacions... Però no tot és entusiasme i alegria. Tres vells professionals de l'espectacle, que coincideixen en la gran festa d'estrena, lamenten que el que es mostra en el film no té res a veure amb la veritat. A la manera de "Kurosawa's Rashomon", els tres veterans expliquen l'accidentada nit d'envelat que van viure fa 40 anys, quan uns ingenus i joves "trincos" debutaven en el món de la faràndula. Les tres delirants versions d'aquella nit de festa major ens mostren la joventut de La Trinca, el món entendridor de l'espectacle de gira, la pressió de la censura, les primeres turistes, els primers independentistes, els primers "strip-tease" i, esclar, tot un mostrari de capellans, monjos, forces de l'ordre i fins i tot el "generalísimo" Franco.

 

12.00 "VOLARE"

La comèdia de Joaquim Oristrell, amb pinzellades de misteri i suspens, se centra en el món dels somnis, un món paral·lel que ocupa un terç de la nostra vida i que revela coses importants de nosaltres mateixos. La pel·lícula és coral i està interpretada per Joel Joan, Úrsula Corberó, Ramon Madaula, Dolo Beltrán, Carmen Balaguer, Peter Vives, Lluís Villanueva i Marina Gatell. És una producció de TV3.
Set persones aficionades a l'estudi dels somnis es reuneixen en una casa de camp per intercanviar experiències. En despertar-se de la primera nit,  el Jonàs, un forense nouvingut al grup, troba una estranya al seu llit: la bellíssima noia a qui va practicar una autòpsia el dia abans.

 

15.40 "MAVERICK" - (Maverick)
 

 

Bret Maverick (Mel Gibson) és un jugador, estafador elegant i aventurer romàntic que va temptant la sort pel salvatge oest jugant en campionats de pòquer. El persegueix Zane Cooper, un representant de la llei impertorbable i imprevisible, i l'enlluerna la bellesa d'Annabelle Bransford (Judie Foster), una dona que amaga sota el seu atractiu l'astúcia i el determini de qui fa plans pel seu compte.

 

17.45 "DELIVERANCE CREEK" - (Deliverance Creek) 

Cap al final de la guerra de secessió, una colla de soldats sudistes han format una banda de fugitius que es dedica a atacar els soldats de la Unió amb emboscades i trampes. Quan descobreixen que els soldats de la Unió han de rebre un carregament d'or per pagar els sous a Deliverance Creek, decideixen assaltar el banc, amb l'ajuda de la germana del seu capitost, fill del poble, que també té un greuge contra els propietaris del banc.

 

19.15 "WILD WILD WEST" - (Wild wild west)
 

La guerra de secessió ja s'ha acabat i la conquesta del salvatge oest està en el seu apogeu. Però una força maligna vol apoderar-se de la nació: el doctor Arliss Loveless segresta els millors científics per obligar-los a dur a terme els seus plans diabòlics. Només el poden aturar Artemus Gordon, un marshal que té un do per disfressar-se, i Jim West, un pistoler considerat un heroi de la guerra. La missió dels dos homes es complica amb l'aparició de Rita Escobar, la filla d'un dels científics segrestats.

VÍDEOS RELACIONATS