Fotograma de "Timecode"
Fotograma de "Timecode"
Divendres, a les 21.55, a TV3

El multipremiat curt "Timecode", a TV3

TV3 emet l'estrena exclusiva per a televisió de "Timecode", el curt multipremiat i nominat a un Premi Oscar del director barceloní Juanjo Giménez

El 24 de febrer, a les 21.55, TV3 emetrà l'estrena exclusiva per a televisió de "Timecode", el curt multipremiat i nominat a un Premi Oscar del director barceloní Juanjo Giménez. L'emissió serà presentada per Àlex Gorina.

Serà el tret de sortida d'una programació especial amb motiu dels Premis Oscars, que s'entreguen la nit de diumenge a dilluns, i es complementarà amb l'estrena d'"Interstellar", després de "Timecode", i amb un cap de setmana cinèfil ple de pel·lícules nominades a l'estatueta daurada.

La sinopsi de "Timecode" és breu: Luna i Diego són els guardes de seguretat d'un pàrquing. Diego fa el torn de nit, i Luna, de dia. No cal explicar gaire cosa més, excepte que el curt del barceloní Juanjo Giménez narra l'inici d'alguna cosa entre aquests dos personatges a través d'una manera de comunicar-se que resulta imprevista, alhora que atrapa i sorprèn l'espectador.

La carrera d'aquest curtmetratge va començar amb una Palma d'Or a Canes, que no és poca cosa, i podria acabar amb un Oscar, que seria el final perfecte per arrodonir aquests més de 50 premis que acumula, entre els quals també hi ha un Gaudí i un Goya.

Director: Juanjo Giménez Peña
Guionistes: Pere Altimira, Juanjo Giménez Peña
Productors: Juanjo Giménez Peña, Daniel Villanueva, Arturo Méndiz
Fotografia: Pere Pueyo
Muntatge: Silvia Cervantes
So: Xavi Saucedo
Direcció d'art: Daniel G. Blanco
Música: Iván Céster
Repartiment: Lali Ayguadé, Nicolas Ricchini, Vicente Gil, Pep Domènech

Anar al contingut