Dissabte, a les 15.40, a TV3

"Dues nenes de blau" a "Tarda de cine"

DISSABTE, A LES 15.40, A TV3
De tornada d'una vetllada, En Simon i la Julie Malherbe es troben la cangur desmaiada i, a més, les seves dues filles bessones de sis mesos han desaparegut. En poc temps, reben un un missatge que els reclama un rescat: 8 milions per les dues nenes.
"Dues nenes de blau"

"Dues nenes de blau"

Un grup de tres delinqüents segresten la Louise i la Léa, dues germanes bessones de sis mesos. Al cap de poc, l'empresa on treballa el pare de les nenes rep un missatge en què els segrestadors reclamen un rescat de vuit milions d'euros; això provoca un conflicte entre els directius de l'empresa. Per la seva banda, els segrestadors també entren en conflicte: entre ells hi ha tensió a causa de la Severine, l'única dona del grup, que amb la seva inestabilitat emocional posa en risc els plans de la banda. Això fa que entri en acció un personatge misteriós, que és qui ha encarregat el segrest i qui, des de l'ombra, mou els fils de tots els protagonistes d'aquesta història.

 

FITXA TÈCNICA I ARTÍSTICA:

Títol original: "Deux petites filles en bleu"
Direcció: Jean-Marc Thérin
Guió: Yann Le Nivet, Claire Lemaréchal  *basada en la novel·la de Mary Higgins Clark
Producció: Europacorp Television i France Télévision (França), 2014
Intèrprets: Christine Citti, Yann Sundberg, Lizzie Brocheré, Cyril Couton, Franck de la Personne, Alain Doutey, Damien Gouy, Marie Guillard, Stéphan Guérin-Tillié, Alexandra Morales, François Rabette, Aymen Saïdi, Clémentine Verdier
Fotografia: Laurent Dhainaut
Música: Fabrice Aboulker
Idioma versió original: francès
Durada: minuts