• La vida dels altres
  Veure vídeo

  La vida dels altres

  A la República Democràtica Alemanya de l'any 1984, el capità Gerd Wiesler és un competent oficial del servei d'intel·ligència i espionatge de la Stasi, la policia secreta del règim comunista. No obstant, quan li és encarregada la missió d'espiar la parella formada per un conegut escriptor i una popular actriu, la seva visió de la vida i del món començarà a canviar.

 • Lliçons perilloses
  Veure vídeo

  Lliçons perilloses

  Una professora d'institut té una vida normal fins que arriba un alumne nou molt misteriós a la classe. En una excursió educativa als Everglades de Florida, en un moment de debilitat, comet l'error de permetre que l'alumne li faci un petó, i a partir d'aquí començarà un malson en què haurà de lluitar contra l'assetjament del noi i la incomprensió de l'entorn professional.

 • L'escola de la vida
  Veure vídeo

  L'escola de la vida

  En Paul, un nen que viu en un orfanat d'un barri pobre del Paris del 1927, és adoptat per la Celestine, la minyona d'un aristócrata, i el seu marit, un guardabosc treballador de la gran finca de Sologne, propietat del comte de La Fresnaye. Acostumat a la ciutat, el nen descobreix un món misterios i inquietant ple de natura, estanys i conreus, on coneixerà altres persones com en Totoche, qui li farà descobrir tots els secrets del bosc.

 • Petra
  Veure vídeo

  Petra

  La Petra és una jove artista rebel que, malgrat els advertiments de la seva mare, busca la trobada amb el seu pare, la identitat del qual li ha estat sempre amagada. El Jaume és un cèlebre artista plàstic que maltracta tothom que té al seu voltant. En Lucas és un fotògraf humanista que no aconsegueix desprendre's de l'ombra del seu pare. La història d'aquests tres personatges es va entreteixint en una espiral de maldat, secrets familiars, mort i violència. Malgrat els intents de la Petra i en Lucas de contenir la fúria, la rancúnia i l'odi del Jaume, el destí imposa la seva lògica cruel.

 • Un sac de bales
  Veure vídeo

  Un sac de bales

  En Maurice i en Joseph són dos germans jueus que viuen a la França ocupada pels Nazis durant la Segona Guerra Mundial. Per tal de salvar-se es veuen obligats a abandonar la seva familia. Amb gran coratge, i imaginació per escapar dels invasors enemics, els dos germans intenten reunir tota la seva familia novament a la zona lliure del Sud de França.

 • Moonlight
  Veure vídeo

  Moonlight

  En Chiron és un jove afro-americà amb una vida difícil en una zona conflictiva de Miami. Els anys passen i es descobreix a sí mateix mirant de sobreviure a diferents situacions. Durant tot aquest temps haurà de fer front a l'adicció a les drogues de la seva mare i al violent entorn de la seva escola i del seu barri.

 • Millor que mai
  Veure vídeo

  Millor que mai

  La Martha és una senyora gran malalta de càncer i sense fills que decideix deixar el pis on ha viscut tota la vida per traslladar-se a una comunitat per a la gent gran a passar els seus últims dies. Allà es fa amiga de la Sheryl, una senyora molt alegre que, sense voler, l'anima a fer realitat el seu somni: convertir-se en animadora. Per aconseguir-ho, la Martha organitza un club d'animadores, però toparà amb l'oposició frontal de la directora de la comunitat. Però amb l'ajuda del net de la Sheryl i l'animadora d'un institut, tirarà endavant el seu projecte.

 • Ara
  Veure vídeo

  Ara

  ARA Producció : DDM Visual SL amb el suport de l'ICEC i la col·laboració de TV3 LA Clínica Bofill i Càtedra de Ciències i Humanitats Dr. Bofill. 2018 Guió i direcció: Pere Solés Direcció de fotografia: Diego Dussuel Pacients: Núria Brunsó, Ariadna de Bolòs, Anna Petit, Irene Quintana, Mariona Esteve, Mònica Argila, Martina Busquet, Nerea Ortega, Núria Caritg, Yaiza Bujalance i Helena Verdaguer Terapeutes: Pau Chapur, Montse Serra, Natàlia Gallart i Carme Mariscot Psiquiatra : Carme Mariscot "ARA" és una ficció rodada amb pacients reals que mostra com un equip de psicòlegs clínics especialistes en patologia alimentària lluiten amb l'única arma que tenen, el sentit comú, contra el sense sentit a què es veuen abocades moltes noies com la Núria, una nova pacient anorèxica que arriba al centre, que posa a prova la professionalitat dels terapeutes.

 • La mort de Guillem
  Veure vídeo

  La mort de Guillem

  Guillem Agulló i Salvador, un jove de divuit anys militant de l'esquerra independentista i contra el feixisme, és assassinat d'una punyalada al cor per un grup de neonazis l'11 d'abril del 1993. Destrossats, els seus pares, Guillem i Carme, lluitaran perquè no es manipuli la mort del seu fill i perquè no sigui considerada fruit d'una simple baralla entre bandes. El camí, ple d'obstacles i amenaces i enmig d'una guerra bruta mediàtica, estarà a punt de destrossar la família, que haurà d'aprendre a viure fent el dol per la mort d'un fill mentre lluita per la seva memòria, una memòria que de mica en mica esdevé el símbol d'una causa que ells mai no haurien pensat encapçalar. "La mort de Guillem" compta amb el suport de la Conselleria d'Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, l'Institut Valencià de Cultura i l'Institut Català de les Empreses Culturals, així com amb la col·laboració d'IB3, la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació Democràtica de la Generalitat Valenciana i Verkami. LA MORT DE GUILLEM Productores: Som*Batabat, Lastor Media i Suica Films, en coproducció amb TV3 i À Punt, 2020 Direcció: Carlos Marques-Marcet Guionistes: Alfred Pérez-Fargas i Roger Danès Direcció de fotografia: Àlex García Martínez Música original: Tarquim Intèrprets: Pablo Molinero (Guillem Agulló-pare), Gloria March (Carme Salvador-mare), Jany Collado (Guillem Agulló-fill), Mar Linares (Betlem Agulló-germana), Bàrbara Calatayud (Carmina Agulló-germana), Xavi Giménez (Toni Montesinos), Diego Braguinsky (Virgilio Latorre), Jordi Bateller (Taxema Laullón), Carles Martínez (José María Morató) i Miguel León (Voro)

 • L'Agatha i la veritat del crim
  Veure vídeo

  L'Agatha i la veritat del crim

  El 1926 una jove Agatha Christie decideix desaparèixer quan passa un dels moments personals i professionals més delicats de la seva vida. La famosa escriptora no troba la inspiració i la seva vida personal s'ensorra quan descobreix que el seu marit l'enganya amb una noia de 24 anys. En plena crisi existencial, una desconeguda es presenta a casa seva i li demana que l'ajudi a resoldre l'assassinat de la seva amiga Florence Nightingale. La cèlebre autora es fa passar per una representant legal i reuneix tots els sospitosos de l'homicidi en una mansió amb l'esquer de cobrar l'herència de la difunta.

 • El crèdit
  Veure vídeo

  El crèdit

  Un home es veu en la necessitat de demanar un préstec a un banc i el director de la sucursal l'hi nega, perquè no hi veu garanties de solvència. Davant la impossibilitat d'aconseguir el crèdit de grat, amenaça el bancari de seduir i anar-se'n al llit amb la seva dona, si no accedeix a aprovar l'operació. Basada en l'obra teatral d'èxit de Jordi Galceran, el guió, escrit en clau de comèdia, és de Jordi Galceran i Ramon Paso. EL CRÈDIT Productores: Televisió de Catalunya, Radiotelevisión Española i Focus Audiovisual, 2019 Directors: Abel Folk i Joan Riedweg Guió: Jordi Galcerán i Ramon Paso Producció executiva TV3: Conxa Orea Producció executiva RTVE: Maite Pisonero Producció executiva FOCUS: Pere Roca Direcció de fotografia: Pol Turrents Intèrprets: Jordi Bosch (Gregori), Pere Ponce (Antoni), Agnès Busquets (Cristina), Albert Salazar (Joan) i Carla Schilt (Alba) amb col·laboracions especials: Àngels Gonyalons (Laura), Abel Folk (Rodamon), Directora del banc 1 (Mercè Sampietro), Senyor Marcial (Joan Pera) i Director de banc 2 (Mag Lari)

 • Carol
  Veure vídeo

  Carol

  La Therese, una jove dependenta d'una botiga del Manhattan dels anys 50, somia amb una vida millor. Un dia coneix la Carol, una dona elegant i sofisticada que es troba atrapada en un matrimoni infeliç. Entre elles sorgeix una inesperada i intensa atracció que canviarà les seves vides.

 • El fundador
  Veure vídeo

  El fundador

  Biopic del creadorr de McDonald's. Als anys 50, un venedor d'Illinois anomenat Ray Kroc va conèixer els germans Richard i Maurice McDonald. Portaven una hamburgueseria al sud de Califòrnia. Impressionat per la rapidesa del sistema de cuina del seu restaurant de San Bernardino, Kroc va visualitzar el potencial del negoci com a franquícia. Hàbilment, va posicionar-se per prendre el negoci als germans i crear l'actual imperi mundial.

 • Èxode
  Veure vídeo

  Èxode

  Principis de 1939. Després de la desfeta a la Batalla de l'Ebre la població civil republicana va començar una fugida massiva cap a França. A dones, nens i vells, s'hi van afegir els milers de soldats republicans que, a poc a poc, i veient que s'acostava la derrota, anaven desertant. Aquesta és la història d'un viatge emprès per més de 460.000 persones; és la història de tots aquells que van fugir i van deixar enrere la seva vida a la recerca d'una nova llar. ÈXODE Producció: Televisió de Catalunya, Set Màgic Audiovisual, Enciende TV, i producció associada de Nèmesis Media i ImpulsaFilm, amb la participació de Canal Sur Radio y Televisión S.A, À punt i Aragón TV i la col·laboració d'ICEC, Ara Lleida! i Centre Experimental de la Cinematografia i Les Arts Audiovisuals de Catalunya, 2019 Director: Román Parrado Guionista: Eduard Sola Director de fotografia: Adrià Pastor Producció executiva TVC: Oriol Sala-Patau i Esther Dueñas Productor executiu Set Màgic Audiovisual: Oriol Marcos Intèrprets: Roser Tapias (Maria), Marcel Borràs (Guillem), Joan Amargós (Antoni), Òscar Muñoz (Pertegàs) Marta Aguilar (Nieves), Zoe Stein (Paula), Lucía Esteban (Victoria), Paul Berrondo (Octavi), Ivan Benet (Joanet), Manuel Morón (Ramon) i Mª Alfonso Rosso (Asunción).

 • Emergències 911
  Veure vídeo

  Emergències 911

  La Chris és una agent de policia a qui van ferir a la cama, i mentre no es recupera està fent de telefonista a emergències. Un dia rep una trucada d'un nen que li diu que l'home del sac ha entrat a casa seva i ella no li fa cas. Acaben assassinant un amic del nen, que era a la casa, i la premsa en responsabilitza la Chris. Els inspectors que porten el cas creuen que els pares de la víctima són els assassins, perquè són alcohòlics i ja l'han agredit altres cops. Però la Chris no ho veu clar, perquè el nen que va trucar no els ha identificat com els agressors, i es posa a investigar pel seu compte.

Anar al contingut