Paula Alós
Paula Alós en una imatge del seu Instagram
Ja tenim xef al Super3!

Paula Alòs, la xef infantil amb 170.000 seguidors a Instagram, presentarà "Manduka"

La jove mataronina de 12 anys ha passat de guanyar el concurs "Masterchef junior" als 8 anys a presentar el nou programa de cuina del Super3, "Manduka", que s'estrena al setembre. D'experiència no n'hi falta, perquè també ha presentat "Un, dos... ¡chef!", a Disney Channel

El Super3 es prepara per a la tornada de les vacances, i "Manduka" serà una de les apostes fortes del canal. Vol introduir els súpers al món culinari plantejant-ho com un joc, però sense deixar de banda els continguts didàctics relacionats amb el consum d'ingredients saludables.

La Paula ha dit en moltes ocasions que un dels seus somnis seria muntar algun dia el seu propi restaurant, i no dubtem que ho aconseguirà, perquè l'èxit acompanya tot el que fa (el vídeo promocional de "Manduka" ja és un dels més virals de l'estiu), i a l'Instagram te gairebé 170.000 seguidors que volen saber tot el que fa.

Actualitza l'Instagram tutelada pels pares des de fa anys, i allà hi podem veure el pas del temps tant en les imatges del seu debut televisiu com en els vídeos de les vacances amb la família o les fotos amb les amigues. I, com no podia ser d'una altra manera en una noia de la seva edat, la Paula Alós també comparteix amb els seguidors els seus looks preferits, la roba i els complements que més li agraden. La Paula es fa gran, i potser ja tenim al davant tota una influencer!

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut