"La partida de TV3", una idea que neix a Televisió de Catalunya, inspirada en el joc de taula "Party&Co." propietat de la multinacional catalana de la joguina Diset. Ideat i dirigit per Òscar-Xavier Nogueira i presentat per Javier Estrada. El premi, fer realitat un somni.

El programa pren del joc en què s'inspira la filosofia: "divertir-se jugant", i els trets característics: multiprova, familiar i buscar més la participació que l'èxit.

Aquesta temporada serà d'11 programes. D'aquests, 8 tindran com a concursants parelles adultes; 2, concursants que són pare i fill, i un serà dedicat al 20è aniversari del Club Super3.

Hi ha quatre categories de joc: mímica, dibuix, xou i mots prohibits.

Mímica: Un jugador representa a través de gestos la paraula que se li proposa. Les paraules poden ser objectes, accions, persones...
Mots prohibits: Un jugador defineix una paraula i l'altre l'ha d'endevinar. Per cada definició hi ha tres paraules que no pot dir. Si ho fa, haurà de canviar de paraula.
Dibuix: Un jugador dibuixa en una pantalla tàctil (té tres colors i goma d'esborrar) les paraules que se li proposen i l'altre concursant les ha d'endevinar. Les paraules poden ser objectes, accions, persones...
Xou: Inclou taral·lejar cançons o imitar personatges utilitzant expressions i gestos que li són propis. En el cas de les imitacions, no cal que siguin només els moviments, sinó que es pot parlar com el personatge, imitant-ne la veu o els tics característics.

Cadascuna d'aquestes categories té dos nivells de dificultat que decidirà l'atzar.

Bàsic: La prova es fa com en el joc de taula "Party&Co". Cada resposta és un punt.
De malson: S'hi afegeixen elements que dificulten la realització de la prova. Aquests elements els descobrirà el presentador un cop la ruleta marqui la categoria i el nivell. Sumen el doble de punts per resposta perquè és més difícil. Per exemple, fer mímica vestit amb una armadura o dibuixar amb un llapis gegant.

Proves noves

Aquesta segona temporada mantindrà les proves senzilles i de "malson", on els concursants hauran de superar handicaps mentre les realitzen.

Entre les proves noves més destacades, hi ha la de fer mímica dins d'una armadura medieval de 25 quilos, fer de corresponsal de TV3 superant els problemes del "delay", fer mímica penjat del sostre o taral·lejar amb un Kazoo.

També hi tindran cabuda les proves que més van agradar als espectadors la temporada passada, com respondre després d'aspirar heli, taral·lejar sota la dutxa, llegir els llavis sota uns assecadors de perruqueria o fer mímica amb disfresses inflables.

Dani Jiménez i la ciència més casolana

El científic Dani Jiménez serà cada setmana al plató per descobrir els materials més nous i fer la ciència més divertida. Aquesta temporada incorporarà a cada capítol la versió casolana de l'experiment. Així, per exemple, i parlant de l'elasticitat, al primer programa ensenyarà com fer Blandiblups d'una manera molt ràpida i amb elements a l'abast de tothom.

Com l'any passat, el Dani, després dels seus experiments, proposarà una prova relacionada als dos equips.

Dídac Castignani i la recuperació dels somnis

Es viurà el debut en pantalla del Dídac Castignani. El Dídac, l'animador de públic del programa, aquesta temporada portarà exconcursants perquè expliquin com han fet realitat els seus somnis.

Entre els somnis fets realitat que es mostraran hi ha un viatge pels Estats Units que van fer dues amigues, el d'una família a Eurodisney i una parella que volia passar la nit de Cap d'Any en un iglú, entre d'altres.

A  més, el Dídac, que va conduir els càstings, n'ensenyarà els moments més divertits.
Anar al contingut