Les nits d'Esport3 tornen a concentrar tota la informació, les millors opinions i l'entreteniment necessari per acabar el dia al voltant de l'actualitat esportiva.

Amb la direcció i presentació de Francesc Garriga, i amb Laia Tudel al seu costat, el programa combinarà tot allò que ja caracteritzava "El club de la mitjanit" i potenciarà el vessant d'espectacle televisiu, en una temporada que es preveu molt intensa. De dilluns a divendres a partir de les 11 de la nit, 90 minuts amb alguns dels col·laboradors que ja són clàssics de les nits d'Esport3, com Ricard Torquemada, Josep Maria Minguella, Jordi Costa, Sònia Gelmà, Carles Fité, Lluís Canut, Marta Carreras, Jordi Grau o Carles Fité.

També es mantenen espais que són referència informativa com el "Gossip" de Xavi Campos o la divertida "Assemblea de Compromissaris" de Gerard Jubany. I hi faltaran els millors analistes per posar la lupa en el nou Barça de Koeman: Gerard Autet i Àlex Delmàs.

I el programa suma noves veus, com les de Dani Senabre, Joel Díaz, Marcelo Bechler, Anaïs Martí, Joan Poquí i Marçal Lorente. A més, Maiol Roger, que amb la seva visió crítica i mordaç ens porta l'espai "La coça nostra".

Un xou cada nit per acabar informat, saber cap on va l'actualitat i mantenir sempre un somriure.

El director i presentador del programa és Francesc Garriga, que des de l'any 2016 ha presentat "El club de la mitjanit" a Esport3 i Catalunya Ràdio. Anteriorment havia estat el corresponsal d'esports a Madrid de Catalunya Ràdio durant 3 anys, i també havia realitzat el magazín esportiu "Tenim un punt" als migdies.

Anar al contingut