"Onze" és un "late show" esportiu que va més enllà dels programes de resums de la jornada de futbol. Al programa s'hi veuran gols, però hi haurà molt més: entrevistes, tertúlies, reportatges curiosos, informació i humor. Tot girarà al voltant de l'esport, i el futbol en particular, però amb una mirada àmplia i diversa per arribar al màxim de públic possible i perquè aquells que no siguin fanàtics de la pilota també s'hi puguin quedar.

Per l'estrena d'"Onze", el programa tindrà com a convidats l'escriptor Xavier Bosch, el periodista Carles Porta, una tertúlia amb Santi Giménez, Francesc Via, Sònia Gelmà i Joan Poquí. També s'explicarà com és el nou futbol sense públic als estadis i com s'haurà viscut la primera jornada de la tornada de la Lliga.

Un dels col·laboradors del programa és l'actor i humorista Oriol Cruz, que portarà el seu "alter ego", el senyor Vicenç, un soci del Barça rondinaire que vol ser tertulià.

El director i presentador del programa és Francesc Garriga, que des de l'any 2016 ha presentat "El club de la mitjanit" a Esport3 i Catalunya Ràdio. Anteriorment havia estat el corresponsal d'esports a Madrid de Catalunya Ràdio durant 3 anys, i també havia realitzat el magazín esportiu "Tenim un punt" als migdies.

Anar al contingut