Última gala amb immunitat

La vuitena gala és l'última de la temporada en què un grup pot gaudir de la immunitat. I, en aquesta edició, Le Due Donne són les últimes que podran tenir aquest privilegiLa vuitena gala és l'última de la temporada en què un grup pot gaudir de la immunitat. I, en aquesta edició, Le Due Donne són les últimes que podran tenir aquest privilegi. A partir d'ara, només es continuarà mencionant quina és la millor actuació de la nit.

Va ser un dissabte de somriures i llàgrimes. Els somriures van ser per a les Sound Six, que tot i no poder guanyar la immunitat, van fer la millor interpretació. D'altra banda, les llàgrimes van ser per a Kundala, que després de tantíssimes nits acompanyant-nos, va dir adeu a l'"Oh Happy Day".

L'Anna Simon no deixa de sorprendre'ns. De fet, va acabar fent la croqueta pel plató, literalment! Cada dia en fa alguna i el nostre jurat acaba participant de les bromes. El Peter sempre es mulla, ballant amb tots els grups i fent broma. La Gisela es fa la dura, però ja l'hem vist ballar amb l'Eric, de Friendship Sound, i rumba amb les Sound Six. El Daniel Anglès és manté quiet a la seva cadira, però segur que algun dia el traurem a ballar. Què en penseu? Us agradaria veure'l en moviment?

Le Due Donne va obrir la gala amb la cançó guanyadora de la setmana anterior. "(You Make Me Feel Like) A Natural Woman", d'Aretha Franklin.
 


Els primers d'actuar van ser els Obmud. El Carles i la Clàudia venien molt animats pel gran èxit que van tenir en la gala del seu retorn. Tot i així, la seva interpretació de "Raise Your Glass", de Pink, va deixar a la vista algunes mancances a nivell vocal. El nostre jurat, després d'haver-ho detectat, els va convertir en els primers nominats de la nit.
 


El segon torn va ser per als Friendship Sound. Després de tantes gales, l'Alexandra i l'Eric continuen sorprenent. Amb "Stay With Me", de Sam Smith, van aconseguir els tres verds i superar totes les expectatives del jurat.
 


Kundala van ser els segons nominats de la nit. La seva versió de "We Are Golden", de Mika, no va dur la festa que acostumen a portar el Germán, la Xiluva, la Irene, la Nerea i l'Eva.Arribats a l'equador de la nit, Le Due Donne va saltar a l'escenari per cantar "Angie", dels Rolling Stones, adaptada al català. Ja que tenien l'última immunitat del programa, el jurat no va votar. Tot i així, va valorar molt positivament la capacitat de la Mar i la Gisela per cantar amb diferents registres vocals.
 


A continuació, era el torn per a Not Named. La Verònica, l'Ariadna, el Dani i el Juan Carlos portaven tres nominacions consecutives. Tot i així, no han deixat de lluitar i, amb "I Don't Wanna Live Forever", de Taylor Swift, han demostrat que tenen el que cal per seguir al programa.
 


Les últimes d'actuar van ser les Sound Six. Van cantar "Bang Bang", de Jessie J, Ariana Grande i Nicki Minaj. El jurat hi va veure l'electricitat i l'atreviment que havien demanat en setmanes anteriors. Per això, les va premiar amb els tres verds i, posteriorment, la designació a la millor cançó de la nit.
 I sense adonar-nos-en, ja només queden 5 grups al programa! La setmana que ve, gala amb el top 5 de l'"Oh Happy Day" i, en la pròxima, la semifinal! No us ho perdeu!
Anar al contingut