• OHD1 - Gala 1
  Veure vídeo

  OHD1 - Gala 1

  Emociona't amb el primer programa d'"Oh Happy Day" i les seves veus!

  Emociona't amb el primer programa d'"Oh Happy Day" i les seves veus!

 • OHD1 - Gala 2
  Veure vídeo

  OHD1 - Gala 2

  Segona edició del programa i primera eliminació.

  Segona edició del programa i primera eliminació.

 • OHD1 - Gala 3
  Veure vídeo

  OHD1 - Gala 3

  Després de dues setmanes de concurs, el jurat d'"Oh Happy Day" ja ha eliminat un dels 9 cors participants i afronta una altra nit de nominacions. Els 8 cors que segueixen al concurs s'esforçaran al màxim per evitar la nominació al final del programa.
  A més de les actuacions, es veuran assajos i històries humanes dels protagonistes: la relació dels cors amb els seus directors, les feines i aficions dels cantaires a part de la seva passió per la música...

  Després de dues setmanes de concurs, el jurat d'"Oh Happy Day" ja ha eliminat un dels 9 cors participants i afronta una altra nit de nominacions. Els 8 cors que segueixen al concurs s'esforçaran al màxim per evitar la nominació al final del programa. A més de les actuacions, es veuran assajos i històries humanes dels protagonistes: la relació dels cors amb els seus directors, les feines i aficions dels cantaires a part de la seva passió per la música...

 • OHD1 - Gala 4
  Veure vídeo

  OHD1 - Gala 4

  Al final del programa ha de marxar un dels 8 cors que segueixen en competició. És una nit llarga per al jurat del programa (Sílvia Abril, Pedro Pardo, Guille Milkyway i Elena Gadel) i tensa per als tres cors nominats la setmana passada (Tons i Sons, Flúmine i Deudeveu). Els tres nominats mostren els seus assajos i més històries humanes d'altres components dels cors.
  Aquesta setmana, els concursants tenen un premi extra: actuar a la Festa dels Súpers, que es farà els dies 19 i 20 a l'Estadi Olímpic de Barcelona. És el jurat qui tria el cor que anirà a la Festa.

  Al final del programa ha de marxar un dels 8 cors que segueixen en competició. És una nit llarga per al jurat del programa (Sílvia Abril, Pedro Pardo, Guille Milkyway i Elena Gadel) i tensa per als tres cors nominats la setmana passada (Tons i Sons, Flúmine i Deudeveu). Els tres nominats mostren els seus assajos i més històries humanes d'altres components dels cors. Aquesta setmana, els concursants tenen un premi extra: actuar a la Festa dels Súpers, que es farà els dies 19 i 20 a l'Estadi Olímpic de Barcelona. És el jurat qui tria el cor que anirà a la Festa.

 • OHD1 - Gala 5
  Veure vídeo

  OHD1 - Gala 5

  Aquí tens un nou capítol de l'Oh Happy Day! avui amb tota l'emoció de les nominacions! Mira les actuacions i fes de jurat: quins tres cors creus que han de ser nominats aquesta setmana?

  Aquí tens un nou capítol de l'Oh Happy Day! avui amb tota l'emoció de les nominacions! Mira les actuacions i fes de jurat: quins tres cors creus que han de ser nominats aquesta setmana?

 • OHD1 - Gala 6
  Veure vídeo

  OHD1 - Gala 6

  Un dels set cors que segueixen al concurs abandonarà definitivament l'escenari. El jurat haurà d'estar molt atent a l'actuació de tots, però especialment dels tres nominats: Geriona, Tons i Sons i Singfònics.
  A més, el programa tindrà l'actuació com a artista convidat de The Hanfris Quartet, un grup mataroní que practica l'estil "Barber Shop" i que ha guanyat diversos premis internacionals. Una actuació "a cappella" que arrencarà el públic de la cadira.

  Un dels set cors que segueixen al concurs abandonarà definitivament l'escenari. El jurat haurà d'estar molt atent a l'actuació de tots, però especialment dels tres nominats: Geriona, Tons i Sons i Singfònics. A més, el programa tindrà l'actuació com a artista convidat de The Hanfris Quartet, un grup mataroní que practica l'estil "Barber Shop" i que ha guanyat diversos premis internacionals. Una actuació "a cappella" que arrencarà el públic de la cadira.

 • OHD1 - Gala 7
  Veure vídeo

  OHD1 - Gala 7

  El concurs musical "Oh Happy Day", presentat per Eduard Farelo, tindrà al plató la Coral Infantil de Saint-Marc (França), que es va fer famosa gràcies a la pel·lícula "Los chicos del coro".
  La Coral Infantil de Saint-Marc actuarà a l'"Oh Happy Day", on presentarà una mostra del seu nou disc, "De cine", amb peces de pel·lícules com "Moon River" o "Singing in the Rain".
  Aquest dissabte és nit de nominacions i el jurat del programa ho té molt complicat, perquè quedaran nominades la meitat de les sis corals que segueixen en el concurs. Geriona, Tons i Sons, Gospelians & Gràcia, Deudeveu, Messengers i Ol'Green mostraran no només el seu talent dalt de l'escenari, sinó també el seu vessant més humà a través dels vídeos de seguiment dels assajos i de perfil dels cantants.

  El concurs musical "Oh Happy Day", presentat per Eduard Farelo, tindrà al plató la Coral Infantil de Saint-Marc (França), que es va fer famosa gràcies a la pel·lícula "Los chicos del coro". La Coral Infantil de Saint-Marc actuarà a l'"Oh Happy Day", on presentarà una mostra del seu nou disc, "De cine", amb peces de pel·lícules com "Moon River" o "Singing in the Rain". Aquest dissabte és nit de nominacions i el jurat del programa ho té molt complicat, perquè quedaran nominades la meitat de les sis corals que segueixen en el concurs. Geriona, Tons i Sons, Gospelians & Gràcia, Deudeveu, Messengers i Ol'Green mostraran no només el seu talent dalt de l'escenari, sinó també el seu vessant més humà a través dels vídeos de seguiment dels assajos i de perfil dels cantants.

 • OHD1 - Gala 8
  Veure vídeo

  OHD1 - Gala 8

  Al concurs musical "Oh Happy Day", presentat per Eduard Farelo, és nit d'eliminació. De les tres corals nominades -Geriona, Gospelians i Gràcia i Deudeveu- una abandonarà el programa definitivament.
  A més de les actuacions dels sis cors en concurs, també es veurà els Tons i Sons compartint escenari amb Tomeu Penya a Terrassa, el funcionament assembleari dels Ol'Green i com és la vida de David Repullés, un dels components dels Messengers, que també forma part del grup de versions La Banda del Coche Rojo.
  L'artista convidat d'aquesta edició serà una actuació del musical "Sonrisas y lágrimas", que aquests dies es representa amb gran èxit al Teatre Tívoli de Barcelona.

  Al concurs musical "Oh Happy Day", presentat per Eduard Farelo, és nit d'eliminació. De les tres corals nominades -Geriona, Gospelians i Gràcia i Deudeveu- una abandonarà el programa definitivament. A més de les actuacions dels sis cors en concurs, també es veurà els Tons i Sons compartint escenari amb Tomeu Penya a Terrassa, el funcionament assembleari dels Ol'Green i com és la vida de David Repullés, un dels components dels Messengers, que també forma part del grup de versions La Banda del Coche Rojo. L'artista convidat d'aquesta edició serà una actuació del musical "Sonrisas y lágrimas", que aquests dies es representa amb gran èxit al Teatre Tívoli de Barcelona.

 • OHD1 - Gala 9
  Veure vídeo

  OHD1 - Gala 9

  Ultimes nominacions abans d'arribar a la semifinal del programa.

  Ultimes nominacions abans d'arribar a la semifinal del programa.

 • OHD1 - Gala 10
  Veure vídeo

  OHD1 - Gala 10

  Aquesta nit se sabrà quins són els quatre semifinalistes d'"Oh Happy Day". Dels cinc cors que continuen al programa, n'hi ha dos de nominats (Geriona i Tons i Sons), i un d'aquests abandonarà definitivament el programa. Cada vegada s'acosta més la gran final, en què seran els espectadors els qui decidiran amb el seu vot el cor guanyador.
  També serà una nit amb doble ració de música, ja que les cinc corals interpretaran dos temes, un de concurs i un d'exhibició.
  A més del seguiment dels assajos dels concursants, es podrà veure els Deudeveu actuant al Palau Blaugrana durant un partit de bàsquet del Barça i els espectadors coneixeran Michele Alderete, la directora dels Ol'Green i component del grup vocal Gema 4.

  Aquesta nit se sabrà quins són els quatre semifinalistes d'"Oh Happy Day". Dels cinc cors que continuen al programa, n'hi ha dos de nominats (Geriona i Tons i Sons), i un d'aquests abandonarà definitivament el programa. Cada vegada s'acosta més la gran final, en què seran els espectadors els qui decidiran amb el seu vot el cor guanyador. També serà una nit amb doble ració de música, ja que les cinc corals interpretaran dos temes, un de concurs i un d'exhibició. A més del seguiment dels assajos dels concursants, es podrà veure els Deudeveu actuant al Palau Blaugrana durant un partit de bàsquet del Barça i els espectadors coneixeran Michele Alderete, la directora dels Ol'Green i component del grup vocal Gema 4.

 • OHD1 - Gala 11
  Veure vídeo

  OHD1 - Gala 11

  Només queden quatre cors a la cursa per arribar a la gran final, que es farà el 21 de desembre i on seran els espectadors qui, amb els seus vots, escolliran qui és el guanyador entre els tres finalistes. De moment, el jurat triarà quin passa directament a la final. I ara que la feina de Pedro Pardo, Elena Gadel, Sílvia Abril i Guille Milkyway està pràcticament a punt d'acabar, se sabrà la sorpresa que cada un va preparar fa pocs dies a cadascun dels 4 concursants.
  El programa també posarà el focus a Ramon Escalé, el carismàtic director dels Messengers, i a la Iris Parra, una de les veus femenines d'Ol'Green; ensenyarà com els Deudeveu fan un assaig sense el seu exigent director Gerard Ibáñez i celebrarà l'aniversari del cor Geriona.

  Només queden quatre cors a la cursa per arribar a la gran final, que es farà el 21 de desembre i on seran els espectadors qui, amb els seus vots, escolliran qui és el guanyador entre els tres finalistes. De moment, el jurat triarà quin passa directament a la final. I ara que la feina de Pedro Pardo, Elena Gadel, Sílvia Abril i Guille Milkyway està pràcticament a punt d'acabar, se sabrà la sorpresa que cada un va preparar fa pocs dies a cadascun dels 4 concursants. El programa també posarà el focus a Ramon Escalé, el carismàtic director dels Messengers, i a la Iris Parra, una de les veus femenines d'Ol'Green; ensenyarà com els Deudeveu fan un assaig sense el seu exigent director Gerard Ibáñez i celebrarà l'aniversari del cor Geriona.

 • OHD1 - Gala 12
  Veure vídeo

  OHD1 - Gala 12

  La setmana passada, i per una decisió unànime del jurat, els Ol'Green eren el primer cor que passava directament a la gran final d'"Oh Happy Day", que s'emetrà en directe el dia 21. En un programa on seran els espectadors els qui, amb els seus vots, decidiran el guanyador d'aquesta primera edició del concurs musical de TV3.
  Aquest dissabte, el jurat del programa té a les seves mans una de les decisions més difícils de tota la temporada: triar els altres dos finalistes entre tres cors: Deudeveu, Geriona i Messengers. Serà l'últim veredicte de Pedro Pardo, Sílvia Abril, Elena Gadel i Guille Milkyway.
  A més a més, aquesta setmana es presentarà més a fons Gerard Ibáñez, carismàtic director de Deudeuveu, i el germanet de la Jana del cor Geriona, que canta a l'Escolania de Montserrat.
  També hi haurà un artista convidat, el grup osonenc Obeses, que estrenarà en exclusiva la cançó de Nadal de TV3 i Catalunya Ràdio, "Regala petons".

  La setmana passada, i per una decisió unànime del jurat, els Ol'Green eren el primer cor que passava directament a la gran final d'"Oh Happy Day", que s'emetrà en directe el dia 21. En un programa on seran els espectadors els qui, amb els seus vots, decidiran el guanyador d'aquesta primera edició del concurs musical de TV3. Aquest dissabte, el jurat del programa té a les seves mans una de les decisions més difícils de tota la temporada: triar els altres dos finalistes entre tres cors: Deudeveu, Geriona i Messengers. Serà l'últim veredicte de Pedro Pardo, Sílvia Abril, Elena Gadel i Guille Milkyway. A més a més, aquesta setmana es presentarà més a fons Gerard Ibáñez, carismàtic director de Deudeuveu, i el germanet de la Jana del cor Geriona, que canta a l'Escolania de Montserrat. També hi haurà un artista convidat, el grup osonenc Obeses, que estrenarà en exclusiva la cançó de Nadal de TV3 i Catalunya Ràdio, "Regala petons".

 • OHD1 - Gala 13
  Veure vídeo

  OHD1 - Gala 13

 • OHD1: La final
  Veure vídeo

  OHD1: La final

  Tres cors finalistes i però només un serà el guanyador de la primera edició de l'"Oh Happy Day"! Reviu tota l'emoció de la final!

  Tres cors finalistes i però només un serà el guanyador de la primera edició de l'"Oh Happy Day"! Reviu tota l'emoció de la final!

 • OHD1 - Millors moments
  Veure vídeo

  OHD1 - Millors moments

  Resum dels millors moments de la primera temporada del concurs "Oh happy day!"

  Resum dels millors moments de la primera temporada del concurs "Oh happy day!"

Anar al contingut