T'emociona la música? T'agraden les actuacions en directe? "Oh Happy Day" és el "talent show" de les nits de dissabte de TV3, amb música, espectacle i molta emoció.


Conduït per Anna Simon, el programa selecciona els 12 millors grups vocals que pujaran cada setmana a l'escenari i que ens contagiaran l'energia i el talent. Un jurat professional, format per Daniel Anglès, Peter Vives i Gisela, valorarà tots els grups de l'"Oh Happy Day", que hauran de competir i superar-se dia a dia. Tots ells utilitzaran l'estil propi i l'esforç per continuar mantenint-se en el programa una setmana més. Però, al final,  només ho aconseguirà un. El guanyador se sabrà en una gran final en què el públic l'escollirà entre tres finalistes.


A més de les actuacions dels grups vocals, cada setmana veurem vídeos de seguiment on descobrirem com afronten els assajos i quins reptes els suposa cada cançó. A poc a poc descobrirem les històries humanes i personals que hi ha darrere dels col·lectius de cantaires.


Si et quedes amb nosaltres, viatjaràs a un espectacle musical únic i carregat de tensió, superació i les alegries i les decepcions del concursant. Torna a gaudir de la música i de l'espectacle amb l'"Oh Happy Day".

Anar al contingut